2025 LGS Anneleri

En son girdiği özdebir gibi olursa sonucumuz kabulüm istediği liseye yeter

En başından beri netlerine bakıyorum hiç sıralamaya bakmadım bunun doğru sonuç vermiyeceğini biliyorum

Amin inşallah herşey çok güzel olacak evlatlarımız için. Benim içimde çok garip bir his var. Oğlum şehrimizdeki en iyi fen lisesini kazanacak gibi geliyor ama. İşin komiği çocuk o puanlara yaklasamadi bile. Birine söylesem güler bana. Çocuğun Max aldığı 465 o da bir kaç kez ben 485 üstü alacak diyorum. Mantıken imkansız. Çocuğunda aslında öyle bir hedefi yok. Hiç okulun adı bile geçmiyor evde. Yani ya bir anne olarak hissediyorum ya da sınavla yatıp sınavla kalkmaktan hayal aleminde yaşıyorum. Çocuğa da böyle hissettiğini söyleyemedim. Kazanamazsa üzülmesin annemi üzdüm gibi düşünmesin diye. Yani benim çocuğumun bu liseyi kazanması pek mümkün değil ama nedense kazanacak gibi hissediyorum.

En iyi sonucumuz Lgs olacak inşallah, neden olmasın anneler hisseder

En son girdiği özdebir gibi olursa sonucumuz kabulüm istediği liseye yeter

En başından beri netlerine bakıyorum hiç sıralamaya bakmadım bunun doğru sonuç vermiyeceğini biliyorum
Bu gireceği son olanı diyorlar son deneme özdebir kimisi ona da şehir efsanesi demiş ama bir kesim bizden öncekiler onu dedi 3/4 puan yakın aynısı geldi yazmışlar

Biz de olma ihtimali çok düşük de, Ankara Fen i
hissediyorum bari diyeyimnasreddin hoca demiş: ya tutarsa
Sizin ihtimal düşük değil. Maşallah çocuğunuzun durumu iyi. Benimkinin olma olasılığı 0 a yakın ama sanki olacak gibi hissediyorum. Dediğim gibi evde okulun adı bile geçmiyor.

Sizin ihtimal düşük değil. Maşallah çocuğunuzun durumu iyi. Benimkinin olma olasılığı 0 a yakın ama sanki olacak gibi hissediyorum. Dediğim gibi evde okulun adı bile geçmiyor.
Yok mümkün değil. Sözeli fulleyebiliyor çoğu zaman ya da 1 yanlışla kapatıyor ama mat sonuçları çok değişken . İstikrar yok. Biz daha alt okullara dünden razıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…