- 10 Nisan 2014
- 43.429
- 115.745
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #1.401
Amanın cuma Özdebir var biz deÇıksın ortaya artık en yüksek lgs mi
Ozdebir mi benzer
Kuzucu mu benzer
Ortalama mi benzer +10 -10 mu
Seneye bu zaman okuyanlar bi oh desin
Özdebir soruları biz de olacak demek kiBizim de cumartesi ,pazar da Kuzucu eğer iyilesirse girecek ,moralleri tazeleyen motivasyonu arttırsın insallah
Bizim de cuma bu gece Çanakkale’ye oğlanı yolluyoruz yarın gece gelecek inş pazar Sinan kuzucu onun fenine gıcık oluyor benim ki yine batırmaz umarım moral iyiyken bozmazAmanın cuma Özdebir var biz de
Valla bazı denemeler yayılıyor Ankara da. Başka okuldan alıyorlar, dershaneden tanıdık öğretmenlerden netten, çok doğru bir sıralama olmuyor. Biz net sayısına odaklanıyoruz o sebeptenH Heytttt be sen demiştin ya Sinan kuzucu soruları Telegram da satılıyor oğlum bile kursta duymuş
Sen dediğin den beri net ve ana dersler yükseliş olarak bakıyorum bendeValla bazı denemeler yayılıyor Ankara da. Başka okuldan alıyorlar, dershaneden tanıdık öğretmenlerden netten, çok doğru bir sıralama olmuyor. Biz net sayısına odaklanıyoruz o sebepten
Amin inşallah herşey çok güzel olacak evlatlarımız için. Benim içimde çok garip bir his var. Oğlum şehrimizdeki en iyi fen lisesini kazanacak gibi geliyor ama. İşin komiği çocuk o puanlara yaklasamadi bile. Birine söylesem güler bana. Çocuğun Max aldığı 465 o da bir kaç kez ben 485 üstü alacak diyorum. Mantıken imkansız. Çocuğunda aslında öyle bir hedefi yok. Hiç okulun adı bile geçmiyor evde. Yani ya bir anne olarak hissediyorum ya da sınavla yatıp sınavla kalkmaktan hayal aleminde yaşıyorum. Çocuğa da böyle hissettiğini söyleyemedim. Kazanamazsa üzülmesin annemi üzdüm gibi düşünmesin diye. Yani benim çocuğumun bu liseyi kazanması pek mümkün değil ama nedense kazanacak gibi hissediyorum.Aynen öyle ,elinden geleni yaptılar daha bu yaşta ben de rahatım, oglan da rahat görünüyor arada patlamaları olsa da
Hedefler olmasa da olana bakacağız artık.
Boyle desem de içten içe inanıyorum ben her şey çok güzel olacak inşallah, en iyisi Lgs idi diyeceğiz. Hadi olmadı denemeleri gibi geldi şükür diyeceğiz
Sonuçları kuzucuyla aynı olanı hiç duymadım bende ama soruların kuzucuya çok benzediğini duydum özellikle derece öğrencilerindenKuzucuyla aynı olan hiç okumadım
En iyi sonucumuz Lgs olacak inşallah, neden olmasın anneler hissederAmin inşallah herşey çok güzel olacak evlatlarımız için. Benim içimde çok garip bir his var. Oğlum şehrimizdeki en iyi fen lisesini kazanacak gibi geliyor ama. İşin komiği çocuk o puanlara yaklasamadi bile. Birine söylesem güler bana. Çocuğun Max aldığı 465 o da bir kaç kez ben 485 üstü alacak diyorum. Mantıken imkansız. Çocuğunda aslında öyle bir hedefi yok. Hiç okulun adı bile geçmiyor evde. Yani ya bir anne olarak hissediyorum ya da sınavla yatıp sınavla kalkmaktan hayal aleminde yaşıyorum. Çocuğa da böyle hissettiğini söyleyemedim. Kazanamazsa üzülmesin annemi üzdüm gibi düşünmesin diye. Yani benim çocuğumun bu liseyi kazanması pek mümkün değil ama nedense kazanacak gibi hissediyorum.
Biz de olma ihtimali çok düşük de, Ankara Fen iEn iyi sonucumuz Lgs olacak inşallah, neden olmasın anneler hisseder
Bu gireceği son olanı diyorlar son deneme özdebir kimisi ona da şehir efsanesi demiş ama bir kesim bizden öncekiler onu dedi 3/4 puan yakın aynısı geldi yazmışlarEn son girdiği özdebir gibi olursa sonucumuz kabulüm istediği liseye yeter
En başından beri netlerine bakıyorum hiç sıralamaya bakmadım bunun doğru sonuç vermiyeceğini biliyorum
Sizin ihtimal düşük değil. Maşallah çocuğunuzun durumu iyi. Benimkinin olma olasılığı 0 a yakın ama sanki olacak gibi hissediyorum. Dediğim gibi evde okulun adı bile geçmiyor.Biz de olma ihtimali çok düşük de, Ankara Fen i
hissediyorum bari diyeyimnasreddin hoca demiş: ya tutarsa
Yok mümkün değil. Sözeli fulleyebiliyor çoğu zaman ya da 1 yanlışla kapatıyor ama mat sonuçları çok değişken . İstikrar yok. Biz daha alt okullara dünden razıyız.Sizin ihtimal düşük değil. Maşallah çocuğunuzun durumu iyi. Benimkinin olma olasılığı 0 a yakın ama sanki olacak gibi hissediyorum. Dediğim gibi evde okulun adı bile geçmiyor.
Sayısal fulledi bugün ama dinde hala yanlış yapıyorDenemeler de devamlı sözeli fulleyen çocuğu olan var mı?
Ooo maşallah . Sayısal fullemek herkesin harcı değil. Biz de hiç olmadı meselaSayısal fulledi bugün ama dinde hala yanlış yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?