- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #1.421
Umut olsun hepimizeAmin inşallah herşey çok güzel olacak evlatlarımız için. Benim içimde çok garip bir his var. Oğlum şehrimizdeki en iyi fen lisesini kazanacak gibi geliyor ama. İşin komiği çocuk o puanlara yaklasamadi bile. Birine söylesem güler bana. Çocuğun Max aldığı 465 o da bir kaç kez ben 485 üstü alacak diyorum. Mantıken imkansız. Çocuğunda aslında öyle bir hedefi yok. Hiç okulun adı bile geçmiyor evde. Yani ya bir anne olarak hissediyorum ya da sınavla yatıp sınavla kalkmaktan hayal aleminde yaşıyorum. Çocuğa da böyle hissettiğini söyleyemedim. Kazanamazsa üzülmesin annemi üzdüm gibi düşünmesin diye. Yani benim çocuğumun bu liseyi kazanması pek mümkün değil ama nedense kazanacak gibi hissediyorum.
Dahasını söyleyeyim miOoo maşallah . Sayısal fullemek herkesin harcı değil. Biz de hiç olmadı mesela
Ben de öyle istiyorum en son ozdebir kabulüm puanlarimizi alıp çekilme şansımız olsa keşkeEn son girdiği özdebir gibi olursa sonucumuz kabulüm istediği liseye yeter
En başından beri netlerine bakıyorum hiç sıralamaya bakmadım bunun doğru sonuç vermiyeceğini biliyorum
Evet ben de duydum sorular kuzucuya puanlar özdebir e benziyor diye ,nasil oluyorsa o işSonuçları kuzucuyla aynı olanı hiç duymadım bende ama soruların kuzucuya çok benzediğini duydum özellikle derece öğrencilerinden
Maşallah annesi. Darısı bizlere inşallahDenemeler de devamlı sözeli fulleyen çocuğu olan var mı?
Aynen özdebirin soruları bence hiç anlaşılır değil tek avantajı giren sayısı fazla.
Ne yazık ki bizimki de böyle. Sanki ben yazdımBenim oğlan çok değişken sözel i fullwdigo de çok oldu ,sayısal ı fulledigi de ,ikisi bi anda olsa süper olacak
Matematik full olsa fen düştü, sayısal full olsa sözel battı.
Kuzucu nün en son sınavında fen zordu dediler fen full du bu defa otekiler battı.
Toder in matematiği çok zor dediler son 2 toder de matematik full geldi diğer dersler gitti .
O yüzden sinav hangisine benzeyecek çok merak ediyorum .
En tepelere çıkıp 1 yanlış la sinavi bitirdiği de oldu yanlışları dizdigi sinav da oldu .Dipleri de gördük en tepeleri de .
O günkü psikolojisine göre yaptı geldi ,artık sınavda hangisi kısmetse o olacak .
Ama ozdebir in şimdiye kadar olan her sınavına girdi hep yukseltti.
Toderde de ilk 2 sınavda yükseldi son sinav 1.ve 2.nin tam ortası oldu .
Puani ozdebirlerden düşük olsa da en güzel sıralama toder de geldi bizim .
Artik sinav anı nasilsa sonuc ona benzeyecek en iyileri en hayırlısı olsun hep yavrularımızın insallah
Hangi okul? İnşallah çok başarılı olurSelam arkadaşlar oğlanın okulu ozdebir i başka bir okulda genel prova gibi yapacakmis ,saati sınavla aynı verilen ara bile aynı. Aynı lgs ye girer gibi biz götüreceğiz falan çok heyecanlı
Hem de öyle güzel bir okul ki ,oğlanın hayali ,Cağaloğluna gidiyoruz
Trafik biraz hirpalayacak ama ben bile heyecan yaptım, motive edecek bir sonuç çıkar inşallah
Çok iyi olurBiz de öyle hatta bazı denemelerde sonra keşke puani alıp burda çekilebilme şansımız olsaydı dedim
Keske oyle bir imkan olabilseydi ,diyorum ya borsa gibi inişler çıkışlar, az biraz stabil sonra yine değişiyor
Sinav bitsin de bi anket falan açalım bizden sonrakiler hep görsün
En düşük deneme neydi
En yüksek neydi
Ortalama neydi
Sinav neye benzedi
Bir amme hizmeti olsun gelecek nesillere
Gİdip okulunu görmüş olsun öyle dua edelim kuzuyaSelam arkadaşlar oğlanın okulu ozdebir i başka bir okulda genel prova gibi yapacakmis ,saati sınavla aynı verilen ara bile aynı. Aynı lgs ye girer gibi biz götüreceğiz falan çok heyecanlı
Hem de öyle güzel bir okul ki ,oğlanın hayali ,Cağaloğluna gidiyoruz
Trafik biraz hirpalayacak ama ben bile heyecan yaptım, motive edecek bir sonuç çıkar inşallah
Amin inşallah öyle olur ,okulunu görmüştü zaten ,yerini saglamlastirmaya gidiyor diyelimGİdip okulunu görmüş olsun öyle dua edelim kuzuya
Sinan Kuzucu son tekrar i benimki de istedi sipariş ettik ama kapağını açıp bakamadi bile hastalıktanGene bi sürü yayın aldık battık.sinan kuzucu son tekrarları, din çıkmış sorular , 3d branş denemesi mat
Toparlar 1 2 güne o zaman çözer annesi. Valla ne duysak alıyoruz 1 soru 1 sorudur diyeSinan Kuzucu son tekrar i benimki de istedi sipariş ettik ama kapağını açıp bakamadi bile hastalıktan
İkiz Soruların Türkçesi ve ara dersleri kaldı, örnek sorular çok ilerleyemedi,illa Sinan Kuzucu deyince aldık ama nasil çözecek bilmem
Biz de dağ gibi oldu kaynaklar. Eski aylarda aldığımız çözülmemiş olanlar da var. Sınav bitince bunları ihtiyaç sahibi bir çocuğa vermek isterim. Çözülmüşleri de siler, konu anlatımlılardan faydalanır.Bizde aldık kuzucuları umarım biter okadar çok kaynak var ki her duyduğunu aldırmışarkasından kardeşi var ama 4 yıl içinde müfredat değişirmi diye bilemedim bazı kaynakları aldığımız gibi duruyor
Lise 3 yıl olsa. En büyük beklentim o şu anKizimin dersanesi de cagaloglu, pertevniyal, cemberlitas, adnan mendereste prova sinavlari yapti. Yakinda bal da olacak.
Gonlumuz adnan menderesten ve cemberlitastan yana
Ay cok degisik yani. Her bir deneme cok farkli geldigi icin ve cok farkli yorumlar gordugum icin, hic horum yapamiyorum.
Biz de ailecek hasta olduk. Bogaz sisligi vs. Ya sinav zamani ,en ufak sey bile cok etkileyecek. Sistemi dogru bulmuyorum.
Umarim 2. Cocugum sinava girerken iyi yonde degismis olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?