2025 LGS Anneleri

Umut olsun hepimize anneler hisseder sınava mutlu huzurlu götürelim inş
yazanları silmeye çalıştım gözükmüyordur umarım

Y yameze

Eklentiler

• IMG_0433.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 40
Ooo maşallah . Sayısal fullemek herkesin harcı değil. Biz de hiç olmadı mesela
Dahasını söyleyeyim mi biz bugüne kadar 458 aldık en yüksek o din sosyal Türkçe sanki Loto oynuyor boş bırakma huyu yoktu klasik 10 yanlış 80 doğru hep doğruları gidiyordu bende çok şaşkınım gündüz fen mi aldırsak bir iki özel ders diye geziniyordum 18 i geçemedi dedim sonra sonuç attı rehberlik

belki denemeye yakındır evdeki kaynaklara bilemiyorum ama özgüveni geldi gözleri gülüyor 440/450 ile eylüle başlayıp dipleri gördü okulda çok baskı hissetti çok geri de arkadaşları geçti yanlış yapmasa düşmeyecek hızlı okuyacağım diye anlık moral oldu deneme zor kolay umurumda değil ihtiyacı vardı psikolojik tekrardan yapabileceğine okulda yine ilk 5 de bazen üç eylülde 1. Olunca epey hocaları öyle çağırmış sonra yapamayacağım hissi oturdu çocukta

Benim oğlan çok değişken sözel i fullwdigo de çok oldu ,sayısal ı fulledigi de ,ikisi bi anda olsa süper olacak
Matematik full olsa fen düştü, sayısal full olsa sözel battı.
Kuzucu nün en son sınavında fen zordu dediler fen full du bu defa otekiler battı.
Toder in matematiği çok zor dediler son 2 toder de matematik full geldi diğer dersler gitti .
O yüzden sinav hangisine benzeyecek çok merak ediyorum .
En tepelere çıkıp 1 yanlış la sinavi bitirdiği de oldu yanlışları dizdigi sinav da oldu .Dipleri de gördük en tepeleri de .
O günkü psikolojisine göre yaptı geldi ,artık sınavda hangisi kısmetse o olacak .
Ama ozdebir in şimdiye kadar olan her sınavına girdi hep yukseltti.
Toderde de ilk 2 sınavda yükseldi son sinav 1.ve 2.nin tam ortası oldu .
Puani ozdebirlerden düşük olsa da en güzel sıralama toder de geldi bizim .
Artik sinav anı nasilsa sonuc ona benzeyecek en iyileri en hayırlısı olsun hep yavrularımızın insallah

Denemeler de devamlı sözeli fulleyen çocuğu olan var mı?
Maşallah annesi. Darısı bizlere inşallah

Umut olsun hepimize anneler hisseder sınava mutlu huzurlu götürelim inş
yazanları silmeye çalıştım gözükmüyordur umarım

Y yameze
Aynen özdebirin soruları bence hiç anlaşılır değil tek avantajı giren sayısı fazla.
Hayırlısı ile bir bitseydi sonuçlar gerçekten borsa gibi

Ne yazık ki bizimki de böyle. Sanki ben yazdım Hatta neredeyse bütün çocuklar böyle. Niye böyle gerçekten anlamlandıramıyorum. En zorları yapıyor hatta illa yanlış çıkaracağım diye şartlıyor sanki kendini. Gidiyor en basit sorularda
Birde ön yargımız da var. Sevmediği yayınların sınavlarında batırıyor hep. Şartlıyor kendini girmeden önce çok söyleniyor. Söyleniyorsa o sınavdan hiç hayır gelmiyor. Psikolojiyi yönetebilen yapıyor.
Ergenlik de bir taraftan Ben konuşuyorum, hocaları konuşuyor ama değiştiremiyoruz bu düşünce yapısını.

Selam arkadaşlar oğlanın okulu ozdebir i başka bir okulda genel prova gibi yapacakmis ,saati sınavla aynı verilen ara bile aynı. Aynı lgs ye girer gibi biz götüreceğiz falan çok heyecanlı
Hem de öyle güzel bir okul ki ,oğlanın hayali ,Cağaloğluna gidiyoruz
Trafik biraz hirpalayacak ama ben bile heyecan yaptım, motive edecek bir sonuç çıkar inşallah

Hangi okul? İnşallah çok başarılı olur

Çok iyi olur takipteyim burayı sürekli

Gİdip okulunu görmüş olsun öyle dua edelim kuzuya

Gene bi sürü yayın aldık battık.sinan kuzucu son tekrarları, din çıkmış sorular , 3d branş denemesi mat
Sinan Kuzucu son tekrar i benimki de istedi sipariş ettik ama kapağını açıp bakamadi bile hastalıktan
İkiz Soruların Türkçesi ve ara dersleri kaldı, örnek sorular çok ilerleyemedi,illa Sinan Kuzucu deyince aldık ama nasil çözecek bilmem

Toparlar 1 2 güne o zaman çözer annesi. Valla ne duysak alıyoruz 1 soru 1 sorudur diye

Bizde aldık kuzucuları umarım biter okadar çok kaynak var ki her duyduğunu aldırmış arkasından kardeşi var ama 4 yıl içinde müfredat değişirmi diye bilemedim bazı kaynakları aldığımız gibi duruyor

Kizimin dersanesi de cagaloglu, pertevniyal, cemberlitas, adnan mendereste prova sinavlari yapti. Yakinda bal da olacak.
Gonlumuz adnan menderesten ve cemberlitastan yana
Ay cok degisik yani. Her bir deneme cok farkli geldigi icin ve cok farkli yorumlar gordugum icin, hic horum yapamiyorum.
Biz de ailecek hasta olduk. Bogaz sisligi vs. Ya sinav zamani ,en ufak sey bile cok etkileyecek. Sistemi dogru bulmuyorum.
Umarim 2. Cocugum sinava girerken iyi yonde degismis olur

Biz de dağ gibi oldu kaynaklar. Eski aylarda aldığımız çözülmemiş olanlar da var. Sınav bitince bunları ihtiyaç sahibi bir çocuğa vermek isterim. Çözülmüşleri de siler, konu anlatımlılardan faydalanır.

Lise 3 yıl olsa. En büyük beklentim o şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…