- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #1.441
Son tekrar kitapları çıkardı. Biz beğendik. Kursumuz şehir dışına çıkmayın dedi. Köklü değişiklikler yok. İlk gün aynı şehirde gezme olabilir dediler. Diğer günler tempoyu ne düşürsün ne artırsın dendi.yeni kitap mı çıkardı kuzucu bizde iki dönemi kapsayan branş denemeleri var elimizde tek biten mozaik klonlar
Kurs bize bir sene boyunca yaptığı boş bıraktığı yanlışları bastırmış sıfır hata diye onu verdi onu çözdürmeye geçtik
Kafamı kurcalayan bişi var bayram da aileleri şehir dışında olanlar var mı ne yapmayı düşünüyorsunuz bizim her sene eşimin ailesiyle olurdu kurbanlar lgs unutup kurbanı da onlarla keseceğim demiş ben gitmezsem oğlanla nasıl olacak gitsem tüm renge şaşacak mı düzen bilemedim
O kitaplar evet bugün aldığımız.Son tekrar kitapları çıkardı. Biz beğendik. Kursumuz şehir dışına çıkmayın dedi. Köklü değişiklikler yok. İlk gün aynı şehirde gezme olabilir dediler. Diğer günler tempoyu ne düşürsün ne artırsın dendi.
Gitmeyin, bize de okuldan plan yapmayın bayrama şehir dışına demişlerdi.yeni kitap mı çıkardı kuzucu bizde iki dönemi kapsayan branş denemeleri var elimizde tek biten mozaik klonlar
Kurs bize bir sene boyunca yaptığı boş bıraktığı yanlışları bastırmış sıfır hata diye onu verdi onu çözdürmeye geçtik
Kafamı kurcalayan bişi var bayram da aileleri şehir dışında olanlar var mı ne yapmayı düşünüyorsunuz bizim her sene eşimin ailesiyle olurdu kurbanlar lgs unutup kurbanı da onlarla keseceğim demiş ben gitmezsem oğlanla nasıl olacak gitsem tüm renge şaşacak mı düzen bilemedim
Gitmeyin, bize de okuldan plan yapmayın bayrama şehir dışına demişlerdi.
Benim ailem burda ama onlar şehir dışına çıkacak biz evdeyiz ,tatil riskli düzen bozmaya gerek yok ,havalar bi tuhaf hic gerek yok riske atmaya ,ders çalışmaz diye değil ama rutini bozmamak lazım. Bu bayram da böyle olsun bence gitmek yorar cocugu ,bu boğaz salgını da çok fena pert yatıyor benimki ,qtes düştü ama çok yorgun dikkat edin .
Bende siz gibi düşünüyorum eşime kızla git dedim iki gün diyor kurbanı halledip döneriz diye etraf sürekli bana çok sıkıyorsun abartıyorsun diuor sıkıldım yazdıklarınızı göstereceğimBizim ailelerimiz olduğumuz şehirde değil. Ramazan bayramında da evde normal düzenimizle devam ettik bu bayramıda öyle planlıyorum napalım artık nu bayramda böyle olsun
Tekrar geçmiş olsunGitmeyin, bize de okuldan plan yapmayın bayrama şehir dışına demişlerdi.
Benim ailem burda ama onlar şehir dışına çıkacak biz evdeyiz ,tatil riskli düzen bozmaya gerek yok ,havalar bi tuhaf hic gerek yok riske atmaya ,ders çalışmaz diye değil ama rutini bozmamak lazım. Bu bayram da böyle olsun bence gitmek yorar cocugu ,bu boğaz salgını da çok fena pert yatıyor benimki ,qtes düştü ama çok yorgun dikkat edin .
Çok sordum ama bu değil dimi dediğiniz ben daha bunu çözdürmedim dediğinize baksam mıSon tekrar kitapları çıkardı. Biz beğendik. Kursumuz şehir dışına çıkmayın dedi. Köklü değişiklikler yok. İlk gün aynı şehirde gezme olabilir dediler. Diğer günler tempoyu ne düşürsün ne artırsın dendi.
Bİzede diyorlar çok abartıyorsunuz diye çocuğu lgs ye hazırlandıklarında göreceğim herkesiBende siz gibi düşünüyorum eşime kızla git dedim iki gün diyor kurbanı halledip döneriz diye etraf sürekli bana çok sıkıyorsun abartıyorsun diuor sıkıldım yazdıklarınızı göstereceğim
Evet bunlar. birde bunların konu konu soru bankası var son tekrar yazıyor üstünde.Bu sanırım sitesinde olan daha yazılışlar var haftaya 3 Haziran’a kadar of bu nasıl sıkışıklık böyle ya
Bana hiç abartıyorsun diyen yok ,ne yapıyoruz ki ?
Dershaneye ozel derse denemeye herkes gönderiyor. Benim oğlan oyle saatlerce çalışan bir çocuk değil, sabah erkenden uyanıp gece yarılarına kadar çalışmaz bir gün bile çalışmadı oyle .
Gayet kararlı istikrarlı gittik bence duyduğum kadarıyla hepimiz .
Bizimki telefonu bıraktı sadece onu da istemese asla alamazdik elinden ,ikna yoluna gittik sadece baskı değildi
Eve misafir kabul etmiyorum diye yada biz arada Şileye kaçıyoruz kimseyi davet etmedim bu sene davetlere de aileli katılmadık eşime abisi bile çocuğu çok bunalttınız diyormuş sözde diğer abisi de içinde varsa yapar ya diyor onların ki gibi ilçe değil ki 390 puan alt puan fen lisesi için ama bizim öyle değil 460 çevredeki en kötü fenBİzede diyorlar çok abartıyorsunuz diye çocuğu lgs ye hazırlandıklarında göreceğim herkesi
Bunlara bakayım da soru bankasına zaman kalmadı bizde of bu kadar sıkışıklık şu MEB e öyle söviyorım ki şuan yazılılar kurban tatili kurbandan önce sınavı yapsa ne olurdu sankiEvet bunlar. birde bunların konu konu soru bankası var son tekrar yazıyor üstünde.
Ne bayramı ne tatili ? O günler okul da olmayacağı için tekrar yapmak , deneme çözmek için altın fırsatlar. İnsanların gönlünü yapmak için bir çocuğun geleceği harcanmaz.Bende siz gibi düşünüyorum eşime kızla git dedim iki gün diyor kurbanı halledip döneriz diye etraf sürekli bana çok sıkıyorsun abartıyorsun diuor sıkıldım yazdıklarınızı göstereceğim
Çocuğa sınavın sonucu çok önemli değil diyorum ben. Hasta olduğu gün oluyor, motive olamadığı gün oluyor. Bugün regl olarak özdebire girecek. Regl i korkunç ağrılı olur. Düşük alabilirim dedi giderken. Hiç sorun değil, çünkü bu senin gerçek sonucun olmayacak ki dedim rahatladı. Önemli olan o çıkan soruları öğrenmenBugün sosyal medyada bir yazı okudum. Deneme sınavları çocuklarda kaygıyı artırıyor diye. Deneme sınavındaki dalgalanmalar çocukta stres yapıyor. Çocuklarda mutsuz... Gerçekten çok zormuş. O üzüldükçe ben üzülüyorum. Her sınav çıkışı kötüyüz.
Ayrıca bayramda gezmeleri hiç doğru bulmuyorum. Akrabaların sınavla ilgili muhabbeti kesin olur o da gerer. Hiç gerek yok. Çocuk iki rahatlasın diye çıkartıyorsun sonra bir sürü laf laf. Biz bisiklet sürmeye,yürüyüşe götüreceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?