2025 LGS Anneleri

Gittik geldik prova sınavına, yollar çok fena hava çok sıcaktı, okulun yeri hiç kapısında beklenecek gibi değildi.
Hic hayalimdeki gibi bir bekleme olmadi .
Sinav günü kot giymemek ve küçük çocuk götürmemek gerekmiş bi bunu anladım
Sinav hakkında da çok yorum yapmadı sözel bilgiye dayalıydi ara dersler dedi .Matematikte iki şık da çıkan bi soru varmış iptal olabilir demişler.
Kötü değildi ama çok da iyi değildi dedi oglan .Fen de zor değildi ama kolay da değildi açıklansın görüruz video çözümüne falan bakmam dedi klasik .Hayirlisi artık. Cagaloglu istiyor ama ora da 5 yıl gidilip gelinecek gibi kolay değil ,hayirlisi artık olmazsa da zaten yeri çok zordu deriz dedik

Sınav zamanı sıcak oluyor

Terletmeyen kıyafetler giydirmek çok mantıklı
Okula nerden gelip gidecekti oğlumun arkadaşı avcılardan gidiyor kolay demiş
Biz de çok uzaktan gidiyoruz ulaşım ağı çok güzel istanbul un aslında
Problem aşırı trafik olması

İnşallah kazanır yol iz çözülür

Hazırlık mecburi mi Cağaloğlu’nda?

Bizde de Atatürk lisesi var . Hazırlık mecburi. Çocuk 5 yıl okumak istemiyor. Hazırlığı atlatabilir de olmayabilir de. Risk de istemiyor.

Bizde de Atatürk lisesi var . Hazırlık mecburi. Çocuk 5 yıl okumak istemiyor. Hazırlığı atlatabilir de olmayabilir de. Risk de istemiyor.
Hazırlık dinlenmek için güzel bir yıl
Üstelik yks için de ne kadar ileri yaş o kadar iyi mantık

Uzak şehirler de kolay baş etmek
Ya da yurtdışında daha iyi
bizim için de rahatlık demekaklı başında olur çocuklarımızın

Çocuk asla istemiyor tıp okumak istediğinden hazırlıklı okul. Yoksa hazırlık büyük avantaj

Umutyeniden sizin için tecrübe oldu şu sınav zamanı insanlar keşke çıkmasa yollara bir günlük gezmeseler

bende full dışardaydım arkadaşımın annesi vefat etti cami mezarlık öyle sıcaktı ki trafik falan aklıma geldiniz de
deneme bu nasıl geçmesi gerektiği önemli değil ortamı görmesi heyacanı bastırması önemli olan
Demekki sınavda terletmeyecek giysiler giydireceğiz

Çocuk asla istemiyor tıp okumak istediğinden hazırlıklı okul. Yoksa hazırlık büyük avantaj
Sinavla atlatiliyor diye biliyorum ama her okul bir olmayabilir. Bence kizina hazirlik olursa 1 yil dinlenecegini, 9. Sinifin yks icin onemli oldugunu soyle. Hayatta bazen keyif almak gerekli. 1 yil fazla olsa birnsey olmaz. Tip demek benim icin bitmek bilmeyen ogrenme sureci. O yuzden hazirlik cok iyi olacak diye dusunuyorum

Biz de kolejde zaten yoğun İngilizce vardı . 6 yıl tıp 5 yıl lise, hayata çok geç atınılıyor. Zaman kaybı. Eğitimin amacı çoğunlukla para kazanmak artık. Dünya da ekonomi kötü. Hazırlıksız okul tercih edeceğiz o yüzden.

Sizin tercihinizingilizce icin haklisiniz.burada almanca hazirlik olan okullar da var.

Sizin tercihinizingilizce icin haklisiniz.burada almanca hazirlik olan okullar da var.
İlerde Almanya da çalışmak isteyen çocuklar için büyük fırsat. Mühendislik okuyanlar için özellikle. 2 sene Almanca bizde de vardı. Lgs senesinde kaldırıldı.

Benim kızım 6. Sınıf benim annem sürekli ayy çocuklar ne yapsın bunaldı hava sıcak yazık vs her telefon konuşmasında söylüyor kızımda son 1 aydır ayy anne biz ne yapalım bunaldık hava sıcak demeye başladı... Anne deme diyorum şimdiden bunaldım derse ilerde hep buna sığınır önüme bunu getirir diyorum bu sefer annem alınıyor benim kızım bişeyi duymaya görsün hemen ona sığınır ben arkadaşlarla konuşurken şuan fene önem vermiyorum matematik türkçe önemli dedim... kızım bunu duymuş feni anlamıyorum zaten lazım da değil demeye başladı ve son bilfen denemesinde feni batırdı
Çocuklar söylenen herşeyden etkileniyorlar maalesef..

Yazın bol bol kitap okusun. Az kitap okuyan çocuk değil sözel kısım da , mat sorularında bile zorlanıyor. Henüz 6. sınıfken başlayın

Yazın bol bol kitap okusun. Az kitap okuyan çocuk değil sözel kısım da , mat sorularında bile zorlanıyor. Henüz 6. sınıfken başlayın
Çok haklısınız matematik hocamız da öyle söylüyor bol bol kitap okusunlar inşallah bu yazı iyi değerlendiririz... hergün 1 testte olsa paragraf çözdürme planım var....
Kitap okuma maalesef benim zorumla hadi hadi ile ilerliyor yanına oturuyorum aaaa merak ettim bana biraz okurmusun diyorum .. o zaman çok hevesleniyor türlü türlü takla atıyorum yeterki okusun diye.... kitapta geçen deyimleri atasözlerini ona soruyorum burada şimdi ne demek istedi vs... örneklendiriyorum sonra devam ediyoruz okumaya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…