2025 LGS Anneleri

Rahatladım biraz,iyi ki yazmışım sizlere,rahatlattınız beni ,Allah gönüllerine göre versin inşallah

Rahatladım biraz,iyi ki yazmışım sizlere,rahatlattınız beni ,Allah gönüllerine göre versin inşallah
hepimiz daralıyoruz arkadaşım ama 13 yaşında olduklarını unutmayalım bende diyorum ama unutuyorum bazen sonra pişmanlıklar gece 3 lere kadar uyuyamıyorum kafamda sorular ona yansıtmıyorum bişi isteyecekken nasıl süsleyerek söylüyorum şunları çözebilir miyiz diye çünkü artık benim ki en azından çok yoruldu temmuzdan bu yana dershane diye sağolsun Umutyeniden bana çok moral vermişti sayesinde çocuğa yansıtmıyorum sende içini ferah tut mottomuz ne en güzel denemeleri inş lgs olacak

Yansıtmayin sevgili anneler ,iyi kötü cocuklqr bi yolu yürüdüler, dershane ,okul ,ders ,soru, sinav hic itiraz etmediler ya da düşseler de bırakmadılar. Sinav zor ,sorular zaten hata yapmak üzerine kurulu ki yapmayanları ya da az yapanları alsınlar.
Bu çocuklar bu sene ders çalışmayı öğrendi, zaman yönetmeyi öğrendi, stresle baş etmeyi öğrendi öğreniyorlar. Sonuçta hangi okul olursa olsun ,puanla ya da not ortalamasıyla, bu kazanımlar boşa gider mi hiç??
Cocuklari sarıp sarmalama zamanı şimdi, onlar da elimden geleni yaptım diyebilsinler ki kaygı olmasın.
Umutsuz olduğum için demiyorum ,en güzeli Lgs insallah ,emeklerine sağlık çocuklarımızın da bizim de

Amin. En iyi denemeleri LGS olacak. Ben kendi açımdan bakıyorum da benim oğlum bu seneye kadar hiç calismazdi. Ödevler bile okulda yapılırdı yaptım ödevimi der geçerdi. Bu sene saatlerce ders çalıştı. Çok düşük aldı ama yılmadı kitabı defteri bir yere atıp kaçmadı. Düştü ama çıkmaya çalıştı. Öyle başka çocuklar gibi 200-300 soru günde çözmedi. Çözemezdi de zaten çünkü hiç soru cozmemisti önceki yıllarda. Her cumartesi okula gitti her pazar deneme kulübüne. 1 yıldır en geç kalktığı saat 8 oldu. Uykusundan fedakarlık etti. Deneme sonuçları orta şeker diyelim.. Maalesef yüksek değil. Ama olsun 1 yıl mücadele etti. Onunla bir anlaşma yapmıştık. LGS yi kazanırsa iyi bir bilgisayar kazanamaz ise tüm yıl cabaladigi için daha düşük bir bilgisayar alacağız dedik. Bizim gözümüzde o bilgisayari kazandı ama hangisi olacağı sınav sonucuna göre değişecek. İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz.

Bayram için çalışma planınız var mı önerebileceğiniz soru hedefi falan
Ben yine kararsız kaldım sanırım gitmeyeceğim iyi bir program hazırlasam diyorum elimizde nartest branş denemesi fen gold fen ve Sinan kuzucular kaldı ara tatil kitaplarında zaman zaman MEB kazanımları çözmüştü tamamen olmasa da tekrar onlara ikna edebilir miyim bilmiyorum ama

Bizim plan gecmis yılların sinav soruları ve bu yıl yayimlanan örnek sorular i tekrar çözmek.
Onun dışında ne yapılır bilemedim .Hafta sonu da deneme kulübünde deneme varmış oraya gider.
Kalan zamanda da Sinan Kuzucu son tekrar yapar ,sınava kadar da bitmeyecek son tekrar ama yaptığı kar diyeceğim

Çok teşekkür ederim yada bizde MEB e yönelelim kafam o kadar bulandı ki Salı çarşamba ve haftaya üç gün dershane de olacak genel deneme sonrası branş olmadı kuzucuları oraya yollayayım klonlar bitmiş gibi şimdi baktım iki tane kaldı azıcık sınırlarını zorlaması için ikna mı etsem salsam mı kararsızlıklardayım dün çok kötü dediği sözel harika harika dediği sayısal yerlerde geldi ne kadar önemli olan ortamı görmesi desem de biraz düştü modum ona demiyorum asla

Cevap anahtarı yayınlanmış baktık. İptal yok görünüyor, palangali soruya bir baksın söyleyeyim de ,full görünüyor fen .Biz hiç duymadık tartışmalı soru bakayim yeniden bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…