- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #1.681
Bulursan at ben bulamadımOğlum sakın bakma diyro da sonuçları görürsem paylaşırım
Feni atarım özelden akşam 7 gibi benimkinin fen dersi var hocasıyla kontrol ederler diğerlerine bakmadım küçük uyuyunca bakarım tiktok yasaklı bizim evdeBulursan at ben bulamadım
Ya lütfen takılmayın yüzdelik dilime sorular tiktok da havada uçuşuyor Özdebir de Sinan kuzucu da bugün beklerken dershane müdürü de rehber öğretmen de vardı 500 çeken çocukları biz dikkate almıyoruz çünkü kimin tiktok kullandığını sorularını aldığını çok iyi biliyoruz hatta bu sınavıda önemsemeyin gerçek sınav ortamı görsünler dedi MEB den başka bilecek yok tabi ama bu sene feni geçen sene ki mahkeme olaylarından çok zorlamazlar gibi de konuşuldu
hepimiz daralıyoruz arkadaşım ama 13 yaşında olduklarını unutmayalımRahatladım biraz,iyi ki yazmışım sizlere,rahatlattınız beni ,Allah gönüllerine göre versin inşallah
Amin. En iyi denemeleri LGS olacak. Ben kendi açımdan bakıyorum da benim oğlum bu seneye kadar hiç calismazdi. Ödevler bile okulda yapılırdı yaptım ödevimi der geçerdi. Bu sene saatlerce ders çalıştı. Çok düşük aldı ama yılmadı kitabı defteri bir yere atıp kaçmadı. Düştü ama çıkmaya çalıştı. Öyle başka çocuklar gibi 200-300 soru günde çözmedi. Çözemezdi de zaten çünkü hiç soru cozmemisti önceki yıllarda. Her cumartesi okula gitti her pazar deneme kulübüne. 1 yıldır en geç kalktığı saat 8 oldu. Uykusundan fedakarlık etti. Deneme sonuçları orta şeker diyelim.. Maalesef yüksek değil. Ama olsun 1 yıl mücadele etti. Onunla bir anlaşma yapmıştık. LGS yi kazanırsa iyi bir bilgisayar kazanamaz ise tüm yıl cabaladigi için daha düşük bir bilgisayar alacağız dedik. Bizim gözümüzde o bilgisayari kazandı ama hangisi olacağı sınav sonucuna göre değişecek. İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz.Yansıtmayin sevgili anneler ,iyi kötü cocuklqr bi yolu yürüdüler, dershane ,okul ,ders ,soru, sinav hic itiraz etmediler ya da düşseler de bırakmadılar. Sinav zor ,sorular zaten hata yapmak üzerine kurulu ki yapmayanları ya da az yapanları alsınlar.
Bu çocuklar bu sene ders çalışmayı öğrendi, zaman yönetmeyi öğrendi, stresle baş etmeyi öğrendi öğreniyorlar. Sonuçta hangi okul olursa olsun ,puanla ya da not ortalamasıyla, bu kazanımlar boşa gider mi hiç??
Cocuklari sarıp sarmalama zamanı şimdi, onlar da elimden geleni yaptım diyebilsinler ki kaygı olmasın.
Umutsuz olduğum için demiyorum ,en güzeli Lgs insallah ,emeklerine sağlık çocuklarımızın da bizim de
İnşallah. Korku sardı hepimizi . Başta çocukları. Bitsin artıkAnneler sona yaklaşıyoruz çok heyecanlı
Rabbim çocuklarımızın emeklerini zayi etmesin inşallah.
Çok teşekkür ederimBizim plan gecmis yılların sinav soruları ve bu yıl yayimlanan örnek sorular i tekrar çözmek.
Onun dışında ne yapılır bilemedim .Hafta sonu da deneme kulübünde deneme varmış oraya gider.
Kalan zamanda da Sinan Kuzucu son tekrar yapar ,sınava kadar da bitmeyecek son tekrar ama yaptığı kar diyeceğim
Kitapçığınız neydi d ise sözeli atabilirim sayısal hoca da kaldı dün eve geçinceSinan Kuzucu mu ?cevap anahtarı yok bizde var mı cevaplari
Bize göndermediler hala merak içindeyimCevap anahtarı yayınlanmış baktık. İptal yok görünüyor, palangali soruya bir baksın söyleyeyim de ,full görünüyor fen .Biz hiç duymadık tartışmalı soru bakayim yeniden bi
Kitapçık numaranız neBaktım ama bulamadık
Dm den attım size anahtarlarıBaktım ama bulamad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?