- 10 Nisan 2014
- 43.614
- 116.067
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #1.701
Bizim rehberlik bir deneme 2şer fen mat çözsün branş dedi perşembe yarım gün okul var diye okulda mesaj atmışKuzucuya benim kız girmedi. Her gün başka başka denemelere giriyor. Kütüphane de de soru çözüyor. Bayram tatilini iyi değerlendirmek lazım. Eve gelmek isteyen akraba ve komşuları kovun, sizi davet edenlere de müsait değiliz gelemeyiz deyin.
Ya burcunuz yengeç mi yoksa ben de yer değişikliği kişi değişikliğine gelemiyorum çok üzülüyorumAh iki veda yasiyoruz bu sene. Buyuk kizim mezun oluyor.
Kucugumun de ogretmeni gidiyor. Nasil naif ,kibar ilgili bir ogretmendi. Yeri nasil dolucak bilmiyorum.
Ayriliklar cok uzuyor beni. Bir de bunlari ben yasamiyorum
Tasinacak yurek yok ben de .
Yok basak burcuyum. Ben de gelebilirim saniyorum ama gelemiyorum sanirim.Ya burcunuz yengeç mi yoksa ben de yer değişikliği kişi değişikliğine gelemiyorum çok üzülüyorumAllah iyi insanlarla karşılaştırsın çocuklarınızı
GunaydinGünaydın annelerBugun sinav giriş yerleri belli olacak ,en hayırlı okullar çıksın, kolaylıkla atlatalım insallah .
Su gün başvuru olacak ,şu gün yer belli olacak derken derken geldi işte...
Ayni sinav da böyle gelecek çok yakında, gece uykularım kaçıyor, kaygı değil ama sanırım heyecan .Allahtan oglanda bir belirti yok yatıp uyuyor ,ben geziniyorum evde sabaha kadar
Ben de ayni durumu yasiyorum. Ama bitmesi daha iyi olacakAyyy geldimi o günduygu durum karışıklığı yaşıyorum hem bitsin hem bitmesin biraz daha çalışsın istiyorum. Çok yıpratıcı bi süreç oldu hepimiz için sonu güzel olsun yorulduk ama değdi diyelim
Evet en mantıklısını yapıyorsunuz branş daha hızlı çözüyorum diye gidiyor kursa ama haftaya bende evde ol diyeceğim okula biz hiç gitmiyoruz son yazılısı pazartesi bitti kursun akşamları branş denemeleri vardı hızlandırılmış konu tekrarı üzerine bu akşam da o bitiyor başlarken işkence gibi biter mi diyordu kendisi istedi halbukiSınav yerini e-okuldan biz görebiliyor muyuz? Yoksa ekran sadece okula mı açık? Şuanda belli değil sanırım.
Mozaik sınavına girmedik. Biz okul sınavlarına (haftada 2 veya 3 kere) girip dershane sınavlarını elden alıp evde çözüyoruz. Çocukta gerginlik, stres oluyor. Zelal Yalvaç da bununla ilgili bir paylaşım yapmış.
Bizim için doğru bir karar oldu.
Hadi ya ben bilmiyorum da en azından bildiğiniz yer çıkmış ben hep evin arkasında okul vardı orası olur gibi hissediyordum şok oldum yine deBizim de pek yakın değil hem de uzak değil, orta diyeyim ,ama cadde ustu ,gerçi bahçesi geniş binası daha geride ama olsun yine daha kötüsü de olabilirdi .
Eski çalıştığım okula yakın, hayırlı olsun yavrularimiza insallah .
Duvarları çok yüksek arada görüşme imkanım sıfıra yakın hatta sıfır
Hayirlisi dedik böyle oldu, en iyisidir insallah
Bitmezse kırmızı halıda hastaneye doğru ilerlicemBen de ayni durumu yasiyorum. Ama bitmesi daha iyi olacak
Sinavi gectim artik, sinav olacak diye cocugu idare etmekte zorBitmezse kırmızı halıda hastaneye doğru ilerlicem
Sinavi gectim artik, sinav olacak diye cocugu idare etmekte zor
Ay ben boyle yapicam diyor bana. (Mesela denemeye gitmeyecegim) Kizim sen kucuksun once yapabilir miyim demelisin diyorum.
Bu sefer basliyoruz tartismaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?