2025 LGS Anneleri

Ay o bizde de var kendim karar vericem modunda.
Terliği hazırladım sınav bitimini bekliyorum
Ben de bekliyorum ahaha
Saka bir yana , cok guzel konusuyorum .hep onu dusunuyorum. Ornekler veriyorum . Yok yine olmuyor.
Donemsel heralde . Insallah baslangici degildir yok yani olmuyor. Erken anne olduguma sevinirken , simdi gec anneciligi savunuyorum.

Geçici olduğunu düşünüyorum şuan çok zor bi dönem onlar için ne gençler ne çocuk karmaşa var. umarım asilikler seneye bitmiş olur

Biz 16 gündür hergun denemeye girdik. Bugünki son denemede mat 10 yanlış. Neden dedim? Dikkat hatası yapmışim çok yorgunum basım ağrıyordu dedi. Grip grip sınava gitti. Sonuç felaket. Neyse yarın son deneme. Çocukların sürekli denemeye girmesi de yanlışmış. Evde branş denemesi çözse daha iyi.

Dün akşam benim kız rahatsızlandı. Sabah bir kalktı boğaz ağrıyor ses gitmiş burun akıyor. Okula göndermedim sağlık ocağından antibiyotik ve şurup aldık . Hala tek sayfa çalışamadı . Dershane denemesine de gidemedi bugün. Yapacak birşey yok. Siz de üzülmeyin. Çok zorlayınca bile düşüyor netler. Gerçek sonuçları değil o. Aşırı mental ve bedensel yorgunluktan

Benim kizim denemeleri de ruh haine gore degisiyor. Bir kac gun once dusuk bir denemesi oldu. Sonuca bile bakmak istemedi.
Zaten cevaplara bakiyoruz. Bazen toplama ,çarpma da bile yanlis yapiyor. Dikkat hatasi.

Dun mezuniyet balosu vardi. Herkes denemeye gordi, kizim girmedi.bu mutlu gunde çözemezmis

S.kuzucu sonuçları geldi bu gün çok kötü. geçenki kuzucunun yanında geçmiyor denemeler sıklaştığından mı yaaa

Evet bugün bizim de öyle olmuş İngilizce bizim eylülden bu yana full bugün 5 yanlış yapmış dedim zihinler artık kaldırmıyor

S.kuzucu sonuçları geldi bu gün çok kötü. geçenki kuzucunun yanında geçmiyor denemeler sıklaştığından mı yaaa
Karneden bakınsana konulara ben öyle yaptım aynı konularda fulleyip aynı konuda tekrar hata yapması zihin yorgunluğu sanırım artık

ya bayram da da çok dikkat edin çocuklara bizim sınıfta başarılı çocuklardan biri havale geçirmiş bugün öğretmeni dedi o kadar üzüldüm ki ekstra beslenme falan dikkat etmeli sporcu tarzı beslensin dedi bizim ki biraz takıntılı birde bu hafta beslenme ödevimiz var
Ceycey çok geçmiş olsun çabucak iyileşirsiniz

Hava bir sıcak bir sağanaktı. Üstüne mont almadı uyarmama rağmen. Herşeyi yemez ki . Bir kaç çeşit meyve aldım süt aldım bitki çayı vs idare ediyor. Yarın da okula gitmeyecek. Herkes dikkat etmeli . Özellikle son hafta

Yaa nasıl üzüldüm Allah şifa versin.
Karneden bakınsana konulara ben öyle yaptım aynı konularda fulleyip aynı konuda tekrar hata yapması zihin yorgunluğu sanırım artık
Galiba zihin yorgunluğu o hafta hergün deneme vardı herkesin doğru yaptığını yanlış yapmış basit şeylerdi yanlışları

Galiba zihin yorgunluğu o hafta hergün deneme vardı herkesin doğru yaptığını yanlış yapmış basit şeylerdi yanlışları
Durumlar değişiyor arkadaşlar. Bizim kızın en kötü dersi mat dı. Değişti full yaptığı fen oldu artık. Feni tekrar edecek bu tatilde . Unutmuş bazı konuları

Ay gecmis olsun. Gercekten bu havala oyle. C vitamini de iyi geliyor.

Kuruyemiş ceviz bitter koy severse benim ki de çikolata düşmanı

Bende çok üzüldüm duyunca çocuklar da etkilenmiş
Ara da es vermek lazım bir iki saat dinlenme için spor müzik oyun

Mozaik geri sayim yapmışlar bugun dershanede üzerinde 4 yazıyor ama bütün konular vardı diyor oğlum. Sonucu belli değil fena değildi diye yorumladı

Bizimde bugün yapıldı çokta iyi değil sonucu bigün seviniyoruz bigün üzülüyoruz denemelerin tutarsızlığı bizi çok yordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…