2025 LGS Anneleri

Dun boş günüydü, bugun de 2022 Lgs yi çözdü sabah,akşam da 2024 çözecek.
Bugun de hafif geçsin dedik .
Yarin ve pazartesi deneme kulübünde deneme var ,o bitince de örnek sorular yapar diyoruz bakalim
.Tamamen bırakmak değil de boşa almis gibiyiz bi kac gün iyi gelecek diye düşündük, oyle olsun inşallah. Sizde nasıl durumlar ?

1 Genel deneme bide meb böyle sorar çözdürüyoruz. Son 5 gün kala lgs geçmiş sınavları çöz dedim ama bakalım

Bizim de 5 deneme kaldi ,farklı gunlerdeyse ve sonucundan olumsuz etkilenmiyor elemeyin bence H Heytttt be .En iyi siz bilirsiniz cocugu gerçi ama .
Sonucu çok takip olumsuz etkilenmiyorsa girsin derim ben ,kodlama yapmak bile sınava çalışmak bence .
Benimkine evdeki denemeleri kodlamali yapmayi asla kabul ettiremedim .
Evde kalsa eski konsantrasyon yok bizde ,bırakmak da istemiyor ama bıkkın bıkkın yapıyor, o yüzden dışarıda deneme tercih ediyoruz biz

Belki elemeyiz . Evde çalışma olayı sıfıra indi. Yarın kütüphane açıldıysa oraya bırakayım diyorum

Selamlar herkese bugün bitiyor ama bayramınızı kutlarız inşallah hepimiz haftaya ikinci bayramı yaşarız biz arefe akşam gidip dün döndük gitmeden deneme çözmüştü evde çok verimli olmasa da arefe ve 1. Gün hata analizleri ve genel konu tarama yaptık 2. Gün full serbest kalmak istedi dün deneme bugün de son dersi var 3 deneme kaldı bizim 3 de çözülmüş soruları koyacağız akşama bu kadar yeter sanırım cuma son analiz yapar kapatırız inş hepsine çok çok güzel geçsin bu emekleri zayi olmasın

Kalpten bi amiiinnn demek istiyorum.
Bİzimde son 3 deneme yarın başlıyor. Yarın gidebilirmi bilmiyorum teknoloji tasarjm proje vermiş bizimki unutmuş girmiş notunu G diye ayy benmi yanlış bakıyorum yani bu dönemde bi sen eksiktin diyesim var bu kadar stresin içinde

Bizim de son 3 kaldı, insan inanamıyor, hic bitmeyecek gibiydi .Resmen sona geldik .Önümüzdeki hafta bu zamanlar hepimiz iyi kötü bir fikir sahibi oluruz ,hayırlısıyla, kolaylıkla güzel haberleri verelim insallah

Bizim okul 3 seans psikolog görüşmesi ayarladı. İlkine gitti ,ikinciye gönülsüz çok saçma diyor .Ama devam ettireceğiz hic bize çaktırmıyor ne yaşıyorsa.
Heyecanlanıyorum tabii ki ama stres yapmıyorum diyor ama inşallah öyledir.

Bizimde hiç bi yorum yapmıyor. bizde bahsetmiyoruz hiç. o gün gelince normal denemeye gider gibi gidicek, sen gelme demişti bana, bende tamam dedim sanırım sıradan bi anmış gibi yaşamak istiyor

Kizim o kadar rahatti ki, ben de ayni sekilde davraniyordum.
Ama sonucta 1 sene hazirlndi. Herkesin benden beklemtisi yuksek diyor, ya olmazsa.

Ben de elinden geleni yap gerisi onemli degil dedim . Ya olmzsa yok ya olursa. Iste bir seylerden ornek verdim.

Ama cok hak veriyorum.
Bizim dersanede oyle destek olmali .bir ogretmeniyle goruseyim

Son 3 denemesi var. Lgs saatlerinde. Bakalkm hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…