- 7 Nisan 2016
- 983
- 1.608
- 113
- 42
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #1.761
Bugün de çalışma yok biz de. Dışarda şu an. Program bozuldu . Yarın başlayacak umarım.Selam güzel anneler nasıl gidiyor çalışmalar nasıl bi programla ilerliyorsunuz. İyice geldi çattı lgs
Biz de ilk iki bayram dolayisila gezmelerdeydikBugün de çalışma yok biz de. Dışarda şu an. Program bozuldu . Yarın başlayacak umarım.
Çok yoruldular . Kızamıyoruz da. Onlar da insan . Hergün test deneme konu tekrarı bıktılarBiz de ilk iki bayram dolayisila gezmelerdeydik
Bakalim 2 gun calisir insallah . Sonra 3 gun deneme var.
Allah kolaylik versin yavrularimiza
Belki elemeyiz . Evde çalışma olayı sıfıra indi. Yarın kütüphane açıldıysa oraya bırakayım diyorumBizim de 5 deneme kaldi ,farklı gunlerdeyse ve sonucundan olumsuz etkilenmiyor elemeyin bence H Heytttt be .En iyi siz bilirsiniz cocugu gerçi ama .
Sonucu çok takip olumsuz etkilenmiyorsa girsin derim ben ,kodlama yapmak bile sınava çalışmak bence .
Benimkine evdeki denemeleri kodlamali yapmayi asla kabul ettiremedim .
Evde kalsa eski konsantrasyon yok bizde ,bırakmak da istemiyor ama bıkkın bıkkın yapıyor, o yüzden dışarıda deneme tercih ediyoruz biz
Kizim o kadar rahatti ki, ben de ayni sekilde davraniyordum.Bizim okul 3 seans psikolog görüşmesi ayarladı. İlkine gitti ,ikinciye gönülsüz çok saçma diyor .Ama devam ettireceğiz hic bize çaktırmıyor ne yaşıyorsa.
Heyecanlanıyorum tabii ki ama stres yapmıyorum diyor ama inşallah öyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?