- 7 Nisan 2016
- 1.269
- 2.313
- 133
- 43
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #1.741
Geri sayim 4 mu yapıldı?evde değilim cevap anahtarı gelmiş ama bakamadik daha ,zor muymuş?Bizimde bugün yapıldı çokta iyi değil sonucubigün seviniyoruz bigün üzülüyoruz denemelerin tutarsızlığı bizi çok yordu.
Cok gecmis olsun ,şifalar diliyorumDün akşam benim kız rahatsızlandı. Sabah bir kalktı boğaz ağrıyor ses gitmiş burun akıyor. Okula göndermedim sağlık ocağından antibiyotik ve şurup aldık . Hala tek sayfa çalışamadı . Dershane denemesine de gidemedi bugün. Yapacak birşey yok. Siz de üzülmeyin. Çok zorlayınca bile düşüyor netler. Gerçek sonuçları değil o. Aşırı mental ve bedensel yorgunluktan
Yazik yaa ,benimki de hiç canım çalışmak istemiyor ,yoruldum ,bunaldım ama bırakmak da istemiyorum az kaldı dedi dün .Bende çok üzüldüm duyunca çocuklar da etkilenmiş
Ara da es vermek lazım bir iki saat dinlenme için spor müzik oyun
Zor olmaya bilir ama bizim böyle arada bütün dersleri çöktürüyorGeri sayim 4 mu yapıldı?evde değilim cevap anahtarı gelmiş ama bakamadik daha ,zor muymuş?
Sordum da zor değilmiş kendisi kötü yapmışGeri sayim 4 mu yapıldı?evde değilim cevap anahtarı gelmiş ama bakamadik daha ,zor muymuş?
Haklılar çok yoruldular, bizde öyle. güzel düşünmek istiyorum en güzel sonuç lgs olacakDaha eve gitmedim ,cocuklar babalariyla gidince bakariz artık. Zor kolay hic belli olmuyor bizim de bi bakıyorsun iyi ,bi bakıyorsun olacak gibi değil.
Bu son 15 gün uzaması dezavantaj oldu bizim cocuklara ,konular bitince her gün deneme yıprattı.
Her gün aynı yemeği yapsak bile aynı olmuyor ki ,deneme sonuclari benzer olsun .
Girmese yanlış mı yaptık diyoruz girse qcaba bu kadarına gerek var mı son 10 günde moral bozmaya değer mi ?
Sırf bırakmadık çabalıyoruz diye giriyorlar işte yavrular .
En güzeli Lgs insallah
Dün ve bugün biz de mola verdik. Avm den dönüyoruz hatta. Hasta bile olsa gitmek istedi. Hep ev okul dershane kütüphane olmazdı. Psikoloji bozuldu çocukların böyle böyle. Arayı tavsiye ederim valla.Yazik yaa ,benimki de hiç canım çalışmak istemiyor ,yoruldum ,bunaldım ama bırakmak da istemiyorum az kaldı dedi dün .
2 gün mola verdik .Ben bile yoruldum yazik cocuklar ne yapsın
İnşallah. Birinci bayramımız bugün , ikinci bayramımız 15 Haziran günü olurİyi bayramlarlgs sonuçları açıklanınca evimizde bayram havası olması duasıyla
Biz dışarı çıktık hasta ama çok sıkıldı. Ders çalışmak istemedi. Akşam çözecek 3 dersden deneme.Herkese iyi bayramlar. 15 temmuz da ikinci bayramimiz olsun insallah
Cok gecmis olsun. Zaten cogu bitti gezmek hakki artık. Benim kiz da tatil moduna girdi.Biz dışarı çıktık hasta ama çok sıkıldı. Ders çalışmak istemedi. Akşam çözecek 3 dersden deneme.
Haklısın. Yarın fen çalışacak ama. Mat düzeldi fen bozulduCok gecmis olsun. Zaten cogu bitti gezmek hakki artık. Benim kiz da tatil moduna girdi.
Gercekten ,biz de cok sıkıldık, yazla beraber calismak zorlasti.
Benim kizim da hep feno fulluyordu. Ama lgs de fen ful yapamam diyor, cok zor. Mat da iyiydi dusurdu ama nedense o da lgs daha kolay bekliyor.Haklısın. Yarın fen çalışacak ama. Mat düzeldi fen bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?