2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Wow masallah artık kilolara gelinmis daha dun kalp atısı duyduk yazıyoduk 24 saat degil bence gunler artık ben de az once gobegimi gorunce bu is ne ara buralara geldi dedim gfhdghj

Bir hafta 10 gun bana da oldu bu, anlamadim da ne oldugunu, sonra biraz arastirdim pozsiyonuyla alakaliymis, uc dort gundur sol kasigima normal tekmeler geliyor, herhalde yer degistirdi dedim, cok rahatladim.

Selam canım benim de kız bebiş şeker yükleme testim iyi geldi kilosu seninkiyle aynı çıktı merak etme haftasına göre kilosu gayet normal bu arada kullandığım uygulama da 1 kg diyor
Aa öyle mi ohh yaa. Benim kullandığım uygulamada 700-900 arası diyor . Bir diğeri de 930 gibi bir şeydi . Normal doğum ihtimalini de düşürür diye düşünmüştüm falan

Wow masallah artık kilolara gelinmis daha dun kalp atısı duyduk yazıyoduk 24 saat degil bence gunler artık ben de az once gobegimi gorunce bu is ne ara buralara geldi dedim gfhdghj
Evet bugün aynı şeyi düşündüm ben de Mutlu sona yaklaşıyoruz sanki

Günaydın aynı durum bende de var o kısım komple ağrıyor sızlıyor yataktan inerken vs çok zorlanıyorum ilkinde böyle olmuş muydum hiç hatırlamıyorum 24. Haftaya girdik bizde bugün ama yaklaşık 1 aydır bu ağrı bende var fena sızlıyor

Kızz onu bebe içecek çok kurcalama normalmiş ama korkma

Yine güzel cevap vermişsin alacağını almıştır gerçekten bir de bunu hamileliği bilen yaşayan kişinin yapması daha sinir bozucu ama napcaksın böyle toksik insanlar var birilerini aşağı çekmeye çalışıp mutlu olmaya çalışan aslında aşağılık kompleksi insanlar parazit gibi buntarz şeylerden mutlu olmaya çalışıyorlar

Kedikadinn ay attığım mesaj gitmemiş herhalde ya alıntım da gitmiş benimde öyle kasığıma tepik yiyorum sürekli orda kolu mu var bacağımı nesi varsa artık özellikle o kısma çok vuruyır hatta bu sabah ayaktayken vurdu az daha işeyecektim oraya vurunca kaçıracak gibi oluyorum zor tutuyorum kendimi inşallah ilerleyen aylarda aynılarını yapmaz yoksa tutabileceğimden emin değilim

O kadar güzel tanımlamışsın ki gerçekten tam karşılığını buldu. Sanırım kendini tatmin etmeye çalıştı, aşağılık kompleksinin verdiği durum ile

Evet ilk kez konuştuk. Merhaba der demez konuya daldı. İçinde neler biriktirmiş meğer hadsiz işte

Yaa ben de 26+1 oldum bugün maşallah minnoşa nasıl büyümüş
24+1 de +5.5 kilo ile gözümü açmış bulunmaktayım 1 hafta da 1.2 kilo almışım
Kızz o ne ben 26+1e 11kg ile girdim gayet iyisin maşallah doktorum 24den sonra hızla büyür demişti bebeğe

Herkese günaydın kızlar havalar soğudu ama içimizi ısıtacak haberler alacağımız bir hafta olsun hepimiz için
Bir göbek güncellemesi yapayım o zaman

Eklentiler

• IMG_20241127_094502.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 94
Kız bebe anneleri hastane çıkışı aldınız mı ben hala almadım ya güzel bir model beğenmedim bir türlü alanlardan fikir bekliyorum size zahmet Ay ben bu kıza hiç bir şey almadım daha ben de ki rahatlık ablasından kaynaklı mı bilmiyorum ama bu gidişle fena patlıcam

Ay maşallah ne güzelde büyümüşsünüz

Bence sen de iyisin 23+1 deyim en son +11dim geçen hafta. Bu hafta tartılmıyorum korkudan

Kedikadinn ben de yaşadım geçen gün aynı şeyi bir kez oldu ondan çok önemsemedim ama inanılmaz bir acı duydum mesaneme feci bir baskı yaptı ayakta olsam kesin kaçırırdım altıma

O kadar güzel tanımlamışsın ki gerçekten tam karşılığını buldu. Sanırım kendini tatmin etmeye çalıştı, aşağılık kompleksinin verdiği durum ile
Kesinlikle öyle canım bu tarz insanlara da anladığı dilden cevap vermek lazım sen tanımadığın için naifliğini korumuşsun bir dahaki karşılaştığınızda devam ettirirse onun dilinden umursamaz ve alaycı şekilde cevap verirsin oturur yerinde Hamileliğin keyfini çıkar

Kedikadinn ben de yaşadım geçen gün aynı şeyi bir kez oldu ondan çok önemsemedim ama inanılmaz bir acı duydum mesaneme feci bir baskı yaptı ayakta olsam kesin kaçırırdım altıma
Ay ben nasıl tuttum Allahtan tuttum okula geliyordum eve geri dönmek zorunda kalacaktım Yok ya benim yedek eşya taşımam şart oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…