- 24 Ağustos 2024
- 510
- 1.023
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #20.421
Wow masallahKızlar selam bugün 26.haftaya girdim ve kontrolüm vardıHer şey yolunda gözüküyor Geçen ay doktorum ayrıntılıya bakarken göstermemişti 2 ay sonra şükür renkli gördüm Tek bir şey kafama takıldı 1 kg olmuş doktor bunu ooo çok güzel diyerek aktardı ama şimdi uygulamalardan bakıyorum boyu da kilosu da bir tık fazla beklenenden Şeker yüklemem iyi gelmişti çok şükür de ne bileyim takıldım kızlar bir tık da zayıf olurmuş ama anlamadım eşim de diyor zayıf olsa ona takılırdın Doktor mutlu mutlu niye söylesin bir yandan da bilemedim
Bir hafta 10 gun bana da oldu bu, anlamadim da ne oldugunu, sonra biraz arastirdim pozsiyonuyla alakaliymis, uc dort gundur sol kasigima normal tekmeler geliyor, herhalde yer degistirdi dedim, cok rahatladim.İyi geceler hanımlar geceniz güzel olsun
Benim sıpa gittikçe güçleniyor ve sürekli mesaneme vuruyor. Neredeyse canımı acıtacak seviyede hemde şakasız. Devamlı aynı yere vurması acaba endişelenmemi gerektiriyor mu
Aa öyle mi ohh yaa. Benim kullandığım uygulamada 700-900 arası diyor . Bir diğeri de 930 gibi bir şeydi . Normal doğum ihtimalini de düşürür diye düşünmüştüm falanSelam canım benim de kız bebiş şeker yükleme testim iyi geldi kilosu seninkiyle aynı çıktı merak etme haftasına göre kilosu gayet normalbu arada kullandığım uygulama da 1 kg diyor
Evet bugün aynı şeyi düşündüm ben deWow masallahartık kilolara gelinmis daha dun kalp atısı duyduk yazıyoduk 24 saat degil bence gunler artık ben de az once gobegimi gorunce bu is ne ara buralara geldi dedim gfhdghj
Kız mıBabasının kopyası benden eser yok. Doktor bile benzetti
Günaydın aynı durum bende de var o kısım komple ağrıyor sızlıyor yataktan inerken vs çok zorlanıyorum ilkinde böyle olmuş muydum hiç hatırlamıyorum 24. Haftaya girdik bizde bugün ama yaklaşık 1 aydır bu ağrı bende var fena sızlıyorTam bunu yazmak için girmiştim bilen varsa cevap verebilir mibildiğiniz komple o bölgem ağrıyor kemik vs üst alt her yeri anlamadım dokundukça da ağrıyor yürürken de şubat grubunda çatı ağrısı şeklinde okudum ama hiç bilmiyorum bir süredir benimle bu ağrı
Kızz onu bebe içecek çok kurcalamaHahahah. Ya ben de görmüştüm sızma olabilir vs ama kendim ellerken olduğu için panikledim biraz internette de rahim kasılmalarına sebep olabilir vs yazıyor. Ama bildiğin küçük boncuk kadar kolostrum geldi sarıya çalan beyaz renkte. Acayip garip hissettim. Tadı da aşırı yoğundu hemen tadına baktım :-D
Yine güzel cevap vermişsin alacağını almıştır gerçekten bir de bunu hamileliği bilen yaşayan kişinin yapması daha sinir bozucu ama napcaksın böyle toksik insanlar var birilerini aşağı çekmeye çalışıp mutlu olmaya çalışan aslında aşağılık kompleksi insanlar parazit gibi buntarz şeylerden mutlu olmaya çalışıyorlarDün öğretmenler günü kahvaltısında ilkokul kısmında ilk kez tanışıp merhabalaştığım bir kadın öğretmen o kadar çok sinirimi bozdu ki dün anlatamam. Yani hem kadın hem eğitimci bu kişi. “Hocam ne kadarlık oldunuz dedi. 23 haftalık dedim. “Ay dedi ben 7 aylıkken bile dümdüzdü karnım sağlıkocagındakiler hocam sen hamile olduğuna emin misin diyorlardı çocuk 3 kiloydu valla helal olsun kendime dedim doğuma giderken bile seninki kadar değildi karnım” dedi. Ya bu hamile bir insana söylenecek laf mı? Allah aşkına kadınsın bir de ya. Okumuş cahil. Her vücut bir değil ki. “Hocam sizin iç karnınız genişmiş benimki dar her vücut bir değil dedim seviyeli bir şekilde. Onu oraya gömerdim bozardım ama kalabalık insanlar var seviyemi bozmadım. Doğumdan sonra ben hallediyorum sanki kendi marifeti karnının içinde olması. Vücut yapısı yani kilo alsam da almasam da hemen çıkıyor benim hamilelikte napim içine mi gömeyim yani ya.
Güzel bence canım kilon normal benim bile o kadar kusmalar bulantılarla 4 aynı gidiyoruz senle hafta olarakta24+1 de +5.5 kilo ile gözümü açmış bulunmaktayım1 hafta da 1.2 kilo almışım
O kadar güzel tanımlamışsın ki gerçekten tam karşılığını buldu. Sanırım kendini tatmin etmeye çalıştı, aşağılık kompleksinin verdiği durum ileYine güzel cevap vermişsin alacağını almıştır gerçekten bir de bunu hamileliği bilen yaşayan kişinin yapması daha sinir bozucu ama napcaksın böyle toksik insanlar var birilerini aşağı çekmeye çalışıp mutlu olmaya çalışan aslında aşağılık kompleksi insanlar parazit gibi buntarz şeylerden mutlu olmaya çalışıyorlar
Evet ilk kez konuştuk. Merhaba der demez konuya daldı. İçinde neler biriktirmiş meğer hadsiz işteBaktım şimdi 20 sinde kan alırken bakmışlar normal çıkmış
Aferin büyük başarı deseydin sjdnjdjd sanki biz belirliyormuşuz gibi boş konuşmalar yok mu... Bogasim geliyor. Bir de ilk defa karsilasmisiz tanismadik bile düzgün sanane benim göbeğimden ya salak insan kdndjdj
Ben böyle fena vurmayinca kendimi ikna edip uyutuyorum ama fena vurunca ne yapsam uyuyamıyorum yemeden. Taktik varsa alabilirim nsndjsndjdnkd
Oy maşallah kuzuya
Yaa ben de 26+1 oldum bugünKızlar selam bugün 26.haftaya girdim ve kontrolüm vardıHer şey yolunda gözüküyor Geçen ay doktorum ayrıntılıya bakarken göstermemişti 2 ay sonra şükür renkli gördüm Tek bir şey kafama takıldı 1 kg olmuş doktor bunu ooo çok güzel diyerek aktardı ama şimdi uygulamalardan bakıyorum boyu da kilosu da bir tık fazla beklenenden Şeker yüklemem iyi gelmişti çok şükür de ne bileyim takıldım kızlar bir tık da zayıf olurmuş ama anlamadım eşim de diyor zayıf olsa ona takılırdın Doktor mutlu mutlu niye söylesin bir yandan da bilemedim
Kızz o ne ben 26+1e 11kg ile girdim gayet iyisin maşallah24+1 de +5.5 kilo ile gözümü açmış bulunmaktayım1 hafta da 1.2 kilo almışım
Ay maşallah ne güzelde büyümüşsünüzYaa ben de 26+1 oldum bugünmaşallah minnoşa nasıl büyümüş
Kızz o ne ben 26+1e 11kg ile girdim gayet iyisin maşallahdoktorum 24den sonra hızla büyür demişti bebeğe
Herkese günaydın kızlar havalar soğudu ama içimizi ısıtacak haberler alacağımız bir hafta olsun hepimiz için
Bir göbek güncellemesi yapayım o zaman
Bence sen de iyisinYaa ben de 26+1 oldum bugünmaşallah minnoşa nasıl büyümüş
Kızz o ne ben 26+1e 11kg ile girdim gayet iyisin maşallahdoktorum 24den sonra hızla büyür demişti bebeğe
Herkese günaydın kızlar havalar soğudu ama içimizi ısıtacak haberler alacağımız bir hafta olsun hepimiz için
Bir göbek güncellemesi yapayım o zaman
Kedikadinn ay attığım mesaj gitmemiş herhalde ya alıntım da gitmiş benimde öyle kasığıma tepik yiyorum sürekli orda kolu mu var bacağımı nesi varsa artık özellikle o kısma çok vuruyır hatta bu sabah ayaktayken vurdu az daha işeyecektim oraya vurunca kaçıracak gibi oluyorum zor tutuyorum kendimi inşallah ilerleyen aylarda aynılarını yapmaz yoksa tutabileceğimden emin değilim
Kesinlikle öyle canım bu tarz insanlara da anladığı dilden cevap vermek lazım sen tanımadığın için naifliğini korumuşsun bir dahaki karşılaştığınızda devam ettirirse onun dilinden umursamaz ve alaycı şekilde cevap verirsin oturur yerindeO kadar güzel tanımlamışsın ki gerçekten tam karşılığını buldu. Sanırım kendini tatmin etmeye çalıştı, aşağılık kompleksinin verdiği durum ile
Ay ben nasıl tuttum Allahtan tuttum okula geliyordum eve geri dönmek zorunda kalacaktımKedikadinn ben de yaşadım geçen gün aynı şeyi bir kez oldu ondan çok önemsemedim ama inanılmaz bir acı duydum mesaneme feci bir baskı yaptı ayakta olsam kesin kaçırırdım altıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?