2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
giny giny benım parmagımda şişiyor korkma canm ben artık dr a gıtmıyorum bıle çarpıntıymıs el şişmesıymıs ayak sısmesıymıs😀alıstım artık yapacak bısey yok.sabretcez sonra mutlu son🥰
E elektroforez kuzum kac cıkıyo senın tansıyon,benım hanılelıkten once taş çatlasa 10-6 cıkardı,sonra 13-8 ler cıkınca dr tuz dıyetı verdı,şimdide 11-8 yada 12-8 cıkıyor kucugu bı turlu dusurmeyı basaramadım.varmı tavısıylerın
Canim benim de hamilelik oncesi hep dusuktu, simdi buyuk 11 kucuk 7-8 civari gelmis hep. Ben de tuzu azalttim, bir de hamileligin basindan beri 4 litre su iciyorum hergun. Duzenli yuruyus yapmaya calisiyorum bir de ama kucuk 8 sorun degil sanki, benim bir kere doktor kontrolunde gelmis, bir sey dememisler

Ben de cok korkmustum, cunku ayaklarim da cok sisiyor, surekli tansiyonumu kontrol ediyorum hala😂 cok normalmis, odem kaynakliymis, dogumdan 1-2 ay sonra gecermis🥲 ortopediye git cok kotu haldeysen ama hamile oldugun icin tedavi edemeyecekler her turlu yasayacaksin bunu dedi bir de 😅 kendi tecrubem; spor, yoga sonrasi daha az agrim oluyor, hareket iyi geliyor.
giny giny benım parmagımda şişiyor korkma canm ben artık dr a gıtmıyorum bıle çarpıntıymıs el şişmesıymıs ayak sısmesıymıs😀alıstım artık yapacak bısey yok.sabretcez sonra mutlu son🥰
E elektroforez kuzum kac cıkıyo senın tansıyon,benım hanılelıkten once taş çatlasa 10-6 cıkardı,sonra 13-8 ler cıkınca dr tuz dıyetı verdı,şimdide 11-8 yada 12-8 cıkıyor kucugu bı turlu dusurmeyı basaramadım.varmı tavısıylerın
Teşekkür ederim kızlar rahatladım cidden 🥰

Benim bebe bugün hiç durmuyoor. (dicek dursam suç durmasam suç klfkdsf) felaket bugün yani karnımı delip çıkıcak 🤣🤣
Benim bebiş salonda tv izlerken çok hareketli. Ne zaman yatağa gidiyoruz uyumaya tık yok😀 sabaha kadar hiç farkında değilim ancak sabaha karşı elimi karnıma koyarsam hissedebiliyorum

Kızlar ya ben bebek hareketlerini halen kasıklarımın az üstünde hissediyorum. Daha göbek deliğine yakın olması lazım değil mi artık? 27. Haftadayım🙏🌸🧿
Benim bazen yukarda bazen kasıklarımın orda oluyor pozisyonuyla alakalı bence, eli kolu bacağı neredeyse artık bi yerleriyle vuruyor farklı yerlerime cncnnsjsksls

Benden de yeni bir güncelleme o zaman önce göğsümün altındaki yerde bir baskılama acı hissi o geçiyor sonra göbek deliğimin sol tarafında bir sızı var galiba göbek dışarı fırlayacak🤣🤣🤣🤣
Her sabah bir yerim ağrıyor
Uyku zaten bitti🫠🫠
Bel boşluğum ağrıyor benim de 😀

Benim bebiş salonda tv izlerken çok hareketli. Ne zaman yatağa gidiyoruz uyumaya tık yok😀 sabaha kadar hiç farkında değilim ancak sabaha karşı elimi karnıma koyarsam hissedebiliyorum
aynen gece uyuyooo sağolsunn sabah benle uyanıyor bakıyorum içimde kayıyor 😂
Kızlar ya ben bebek hareketlerini halen kasıklarımın az üstünde hissediyorum. Daha göbek deliğine yakın olması lazım değil mi artık? 27. Haftadayım🙏🌸🧿
ben de bazen yukarda bazen baya aşağıda hissediyoruum

kizlar hastane cikislarinizi nerelerden aldiniz? Begendiniz mi? Annem vizesini aldi, doguma gelecek💕 simdi cilgin alisveris modunu acti, ben almayacaktim hastane cikisi, cok minimal olsun her sey istiyordum ama annemle imkansiz 😂
Canım ben de tiny lamb den aldım kalitesi yumuşaklığı çok güzel 🥰

kizlar hastane cikislarinizi nerelerden aldiniz? Begendiniz mi? Annem vizesini aldi, doguma gelecek💕 simdi cilgin alisveris modunu acti, ben almayacaktim hastane cikisi, cok minimal olsun her sey istiyordum ama annemle imkansiz 😂
Bana kayinvalidem 2 takim almis biri pierre cardinden digeri de little chakradan almis 🥰

Little chakra nın kalitesi nasıl peki ben merak ediyorum onu 😁
Bende chakradan aldım hatta 1 tanesini oradan alacaktım sadece güzel gelince 2. Yi de oradan aldım. İçinde battaniyesine kadar her şeyi vardı hem pratik geldi bana hem de kumaşları yumuşacık☺️ #reklamdeğil

Back
X