- 8 Ağustos 2023
- 6.026
- 7.110
- 128
- Konu Sahibi elektroforez
- #21.321
Nem ısı ölçeri salona koydumkullan kullan yaaa ben de nem ısı ölçeri kullanıyorumarada da ateş ölçeri
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nem ısı ölçeri salona koydumkullan kullan yaaa ben de nem ısı ölçeri kullanıyorumarada da ateş ölçeri
![]()
Bende de o markadan bi takım olması dur bulabilirsem bakayıımLittle chakra nın kalitesi nasıl peki ben merak ediyorum onu![]()
Canım doktorum 2 haftayı geçmedikçe problem yok dedi hep. Benim 1 hafta ilerideydi sonra yakaladı gününü. Doktorun ne diyor bu durum için?Kızlar üstte yazdım ama kimsenin başına gelmemiş heralde bebeğimin değerleri hep ileriden çıktı bazıları 2 hafta bazıları 3 hafta önde yaşayan yok mu bu durumu![]()
Doktor kötü bir şey demedi aslında 2 hafta önce detaylıya gittiğimde en fazla 1 hafta fark vardı şimdi 3 çoktıCanım doktorum 2 haftayı geçmedikçe problem yok dedi hep. Benim 1 hafta ilerideydi sonra yakaladı gününü. Doktorun ne diyor bu durum için?
Canım bir arkadaşımın da öyleydi doktor meyveyi azaltmasını söylemişti sadece meyve yiyormuş beslenmesini düzenleyince haftası normale döndüKızlar üstte yazdım ama kimsenin başına gelmemiş heralde bebeğimin değerleri hep ileriden çıktı bazıları 2 hafta bazıları 3 hafta önde yaşayan yok mu bu durumu![]()
Ay inşallah canım valla moralim bozuldu stres yaptım bayaCanım bir arkadaşımın da öyleydi doktor meyveyi azaltmasını söylemişti sadece meyve yiyormuş beslenmesini düzenleyince haftası normale döndü
Benim 9 gün önde bişi demedi doktorr. Aynen arkadasın dediği gibi meyveyi şekerli şeyleri tamamen kes. Şeker yüklemesi yaptırdın mı?Kızlar üstte yazdım ama kimsenin başına gelmemiş heralde bebeğimin değerleri hep ileriden çıktı bazıları 2 hafta bazıları 3 hafta önde yaşayan yok mu bu durumu![]()
Evet bu aralar çok abarttım abur cubur hamur işleri haftaya çağırdı doktor yapacakBenim 9 gün önde bişi demedi doktorr. Aynen arkadasın dediği gibi meyveyi şekerli şeyleri tamamen kes. Şeker yüklemesi yaptırdın mı?
İyice bi diyet yap bakalım inşallah bişicik olmaz.Evet bu aralar çok abarttım abur cubur hamur işleri haftaya çağırdı doktor yapacak
Yok totondan uydurmuyosun bende yıyorum bazen idrar torbama bazen totoma bazen midemeKızlar içerden totonuza doğru tekme hissediyor musunuz? Öyle bişi olabilir mi yoksa ben totomdan mı uyduruyorum![]()
Kesınlıkle hamur işi ve seker yemeyın düzelir.belki gebelık sekerınızde cıkabılır,ondanda korkmayın şekerı hamuru kesınce oda kontrol altına girer.yani her halukarda sebze ve proteın beslenmesı yapmanız lazım.onemlı seyler bunlar.Evet bu aralar çok abarttım abur cubur hamur işleri haftaya çağırdı doktor yapacak
Ya ayaklarının değmediği yerimiz kalmadı vallah bi çıksınlar totosunu ısırcamYok totondan uydurmuyosun bende yıyorum bazen idrar torbama bazen totoma bazen midemeçok eglencelı bunlar yaa bizimle top gibi oynayacaklar daha dur
![]()
İdrar torbası korkunc değil mıYok totondan uydurmuyosun bende yıyorum bazen idrar torbama bazen totoma bazen midemeçok eglencelı bunlar yaa bizimle top gibi oynayacaklar daha dur
![]()
Odalar 2 kişilik assan öbür anne de var tuhaf olurAcaba devlette dogum yapanlar kapı susu asabiliyormu izin veriyorlarmi acep![]()
Erkek ziyaret i gelebiliyor ama erkek refakatçi kabul olmuyor sadece perdeyi çekiyorsun zatenaa ziyaretçi kabul eder de erkek ziyaretçi kabul etmez yani
Yok cnm ya şaka yapiom zaten süsleme işi anca özel hastane ortamina uygunOdalar 2 kişilik assan öbür anne de var tuhaf olur
Babayıda sadece ziyaretci saatinde aliyorlar dimiErkek ziyaret i gelebiliyor ama erkek refakatçi kabul olmuyor sadece perdeyi çekiyorsun zaten