2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar üstte yazdım ama kimsenin başına gelmemiş heralde bebeğimin değerleri hep ileriden çıktı bazıları 2 hafta bazıları 3 hafta önde yaşayan yok mu bu durumu 😔

Kızlar üstte yazdım ama kimsenin başına gelmemiş heralde bebeğimin değerleri hep ileriden çıktı bazıları 2 hafta bazıları 3 hafta önde yaşayan yok mu bu durumu 😔
Canım doktorum 2 haftayı geçmedikçe problem yok dedi hep. Benim 1 hafta ilerideydi sonra yakaladı gününü. Doktorun ne diyor bu durum için?

Canım bir arkadaşımın da öyleydi doktor meyveyi azaltmasını söylemişti sadece meyve yiyormuş beslenmesini düzenleyince haftası normale döndü

Benim 9 gün önde bişi demedi doktorr. Aynen arkadasın dediği gibi meyveyi şekerli şeyleri tamamen kes. Şeker yüklemesi yaptırdın mı?

Kızlar içerden totonuza doğru tekme hissediyor musunuz? Öyle bişi olabilir mi yoksa ben totomdan mı uyduruyorum 😅😅
Yok totondan uydurmuyosun bende yıyorum bazen idrar torbama bazen totoma bazen mideme😂😂çok eglencelı bunlar yaa bizimle top gibi oynayacaklar daha dur😀😀

Evet bu aralar çok abarttım abur cubur hamur işleri haftaya çağırdı doktor yapacak
Kesınlıkle hamur işi ve seker yemeyın düzelir.belki gebelık sekerınızde cıkabılır,ondanda korkmayın şekerı hamuru kesınce oda kontrol altına girer.yani her halukarda sebze ve proteın beslenmesı yapmanız lazım.onemlı seyler bunlar.

Kızlar merhaba umarım herkes için hersey yolundadır. Be im moralim çok bozuk detaylı ulturasonda bisey çıkmamıştı ama dün doktor fetal eko ya gönderdi.Fetal eko da kalpte açıklık olabilir denildi..böyle bisey duyan var mı hic

Yok totondan uydurmuyosun bende yıyorum bazen idrar torbama bazen totoma bazen mideme😂😂çok eglencelı bunlar yaa bizimle top gibi oynayacaklar daha dur😀😀
İdrar torbası korkunc değil mı🥲 ılk yaptığında dısardaydım, korkup koşa koşa eve geldim bebek bana bır şey yaptı diye😂

Back
X