2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Anam bunuda ilk defa duyuyom

vallah kızlar çok ilginç arkaya doğru bi vuruyoo zıplatıyor hahah ben korkuyorum bu çocuktan sdfsf

Kızlaaar mobilyalar gelecek diye odayı boşalttık kanepe vardı çıkarttı eşim oda bomboş sadece miniğimin eşyaları var çok duyguluyum ya yavaş yavaş sona geliyoruz sanki
Yaaa çok güzel keşke ben de eşimi ikna edebilsem. Çalışma odasını bebek odadı yapmama izin vermiyor. Çalışmıyor da o odada sadece masası, koltuğu, tek kişilik yatak ve dolabı duruyor yani öğrenci odası gibi. Onları oradan çıkarmaya bir türlü ikna edemiyorum. Çok hevesliyim halbuki. Çocuğun yatağını da odaya koyacakmış

Kızlar idrar tahlilimde eritrosit 25 çıkmış, idrarda kan var demek oluyormuş başına gelen var mı? Doktorum nefrolojiye git dedi
Eritrositi bilmiyorum canım, bende de lökosit çıkmış yarın dopplere gideceğim İnşallah o sırada sormayı düşünüyorum. İnşallah antibiyotik başlatmaz

İlk haftalarda uyku konusunda grubun tek şikayetçisi bendim benim uyku düzelmeye başladı benim niye tam tersi oluyor ya mesela siz sıcaklarken ben üşüyorum. Ama ilk başlarda çok sıcaklıyordum falan dldksnjala. Herkesin hamileliği farklı denmesi bu olsa gerek

Allah Allah bende hiç belirti yok hatta ilk başlardaki hassasiyetim azaldı. Diyorum ya ben ters yürüyorum

Merhaba kaç hafta oldunuz. Ben 22+5 oldum haftaya cuma gideceğim şeker yüklemesi için erken mi?

Allah Allah bende hiç belirti yok hatta ilk başlardaki hassasiyetim azaldı. Diyorum ya ben ters yürüyorum
benim de günüm günümü asla tutmuyor. Bir gün çok zor uyuduysam geri kalan 10 gün çok rahatım. Bir gün ağrım varsa 5 gün yok tuhaf bi hamilelik geçiriyorum sdfkl

Bizim de öyle bir odamız vardı misafir odası gibi eşyaları anane ve dede hediye aldı ondan mecbur kaldık boşaltmaya yoksa ben bir dolap be beşikle halledecektim

Yükledik şekeri bakalım ne çıkcek. Kedikadinn senin saat kaçta
Günaydın canım
Rutin kontrol yapıldı ve şeker için pazartesi gitmem gerekiyor, devlet hastanesinde şeker için kan bankosunda ayrı randevu almak gerekiyormuş meğersem, bugün almadılar kota doldu diyerek
Senin nasıl geçti?

sonucu yazııınnn mutlaka Kedikadinn
Bir kaç gün sonra tekrar gideceğim artık
Merhaba kaç hafta oldunuz. Ben 22+5 oldum haftaya cuma gideceğim şeker yüklemesi için erken mi?
Merhabalar, sata göre 24+5im fakat gelişim genelde 1 2 hafta önden gidiyor bizde, doktor 24. Hafta ile 28. Hafta arası gel demişti bence biraz daha bekle kuzum

Bizim de öyle bir odamız vardı misafir odası gibi eşyaları anane ve dede hediye aldı ondan mecbur kaldık boşaltmaya yoksa ben bir dolap be beşikle halledecektim
bizim yatak odası da çok büyük değil. Yatak da gelirse geçecek yer kalmayacak. Bir de yatağın yan tarafları ve duvar arasındaki mesafe çok küçük sadece komodinlik yer var. Yatağı başka bir yere de koyamıyorsun. Bebeğin yatağı mecbur ayak ucunda olacak. Ya da tepemizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…