- 25 Haziran 2024
- 892
- 2.960
- 33
- 36
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #21.361
Benim ufak bir öksürük krizim olmuştu bir bardak suyu yudum yudum iki saatte içmiştim izin vermişlerdi ama o kadarcık. Kolaylıkla geçsin inşallah güzel sonuçlarla gelSu da içemiyoruz demi ay
Anam bunuda ilk defa duyuyom
vallah kızlar çok ilginç arkaya doğru bi vuruyoo zıplatıyor hahah ben korkuyorum bu çocuktan sdfsfKızlar bunu hangi marka aldınızmemnunsanız direkt aldığınız satıcının linkini atar mısınız bana Djdndjdk
Yok daha totolar jendiejdiejidjdidj hiç olmadı olduysa da bilmiyorumbu hamilelik çok garip her an her şey olabilir. Hiç şaşırmamak lazım aslında
grup kurmak yasak :)Merhaba hamilelik için whatsapp grubunuz varmı varsa benide alabilirmisimiz
Yaaa çok güzelKızlaaar mobilyalar gelecek diye odayı boşalttık kanepe vardı çıkarttı eşim oda bomboş sadece miniğimin eşyaları varçok duyguluyum ya yavaş yavaş sona geliyoruz sanki
Eritrositi bilmiyorum canım, bende de lökosit çıkmış yarın dopplere gideceğim İnşallahKızlar idrar tahlilimde eritrosit 25 çıkmış, idrarda kan var demek oluyormuş başına gelen var mı? Doktorum nefrolojiye git dedi
İlk haftalarda uyku konusunda grubun tek şikayetçisi bendimBenden de yeni bir güncelleme o zaman önce göğsümün altındaki yerde bir baskılama acı hissi o geçiyor sonra göbek deliğimin sol tarafında bir sızı var galiba göbek dışarı fırlayacak
Her sabah bir yerim ağrıyor
Uyku zaten bitti
aa süpermiş ya, eşim asla yapmaz da ben yapabilir miyim acabaAy ben de uzun süre girmemiş bir anda döktürmem nskskalla. Eşimle 21 gün challenge başlattık. Akşam 10 dan sonra telefon yasak. İnanılmaz etkisi var, en azından artık uykuya dalmam kolaylaştı
Yapay zekaya sordukk hemeenKızlar
Yuvarlak epitel 1
Bakteri 4
Lökosit 1
Yassı epitel 36 çıktı.
Idrar mikroskobisinde var mı bilgisi olannnn :/
Allah Allah bende hiç belirti yokRüyamda kundakta bebe gördüm beyaz kundağa yüzü de kapalı şekilde sarmışlar sürekli hareket ediyo annesinin elinden düşecek gibi oluyo ben yakalayıp annesine veriyorum bebeği xD enteresandı.
Benden süt geldi bile izlediğim bi vidyoda 2. trimesterden itibaren sızıntı vs olabilir diyodu demek ki dolmaya başlamış
Merhaba kaç hafta oldunuz. Ben 22+5 oldum haftaya cuma gideceğim şeker yüklemesi için erken mi?Merhaba kızlar umarım iyisinizdir bugün pek bakamadım buralara
Yarın sabah şeker yüklemesi ve kontrole gideceğim, aç mı tok mu gidildiğine dair her kafadan ayrı bir ses çıktığı için ben nolur nolmaz aç gideceğim
benim de günüm günümü asla tutmuyor. Bir gün çok zor uyuduysam geri kalan 10 gün çok rahatım. Bir gün ağrım varsa 5 gün yok tuhaf bi hamilelik geçiriyorum sdfklAllah Allah bende hiç belirti yokhatta ilk başlardaki hassasiyetim azaldı. Diyorum ya ben ters yürüyorum
Ay çok teşekkürler canım doktoru da arayacağım ama içim içimi yedi yine enfeksiyon var diye. Yoldayım şimdi varınca arayacağımYapay zekaya sordukk hemeen
haber ver mutlakaaAy çok teşekkürler canım doktoru da arayacağım ama içim içimi yedi yine enfeksiyon var diye. Yoldayım şimdi varınca arayacağım
Bizim de öyle bir odamız vardı misafir odası gibi eşyaları anane ve dede hediye aldı ondan mecbur kaldık boşaltmaya yoksa ben bir dolap be beşikle halledecektimYaaa çok güzelkeşke ben de eşimi ikna edebilsem. Çalışma odasını bebek odadı yapmama izin vermiyor. Çalışmıyor da o odada sadece masası, koltuğu, tek kişilik yatak ve dolabı duruyor yani öğrenci odası gibi. Onları oradan çıkarmaya bir türlü ikna edemiyorum. Çok hevesliyim halbuki. Çocuğun yatağını da odaya koyacakmış
Günaydın canım
Bir kaç gün sonra tekrar gideceğim artıksonucu yazııınnn mutlakaKedikadinn
Merhabalar, sata göre 24+5im fakat gelişim genelde 1 2 hafta önden gidiyor bizde, doktor 24. Hafta ile 28. Hafta arası gel demişti bence biraz daha bekle kuzumMerhaba kaç hafta oldunuz. Ben 22+5 oldum haftaya cuma gideceğim şeker yüklemesi için erken mi?
bizim yatak odası da çok büyük değil. Yatak da gelirse geçecek yer kalmayacak. Bir de yatağın yan tarafları ve duvar arasındaki mesafe çok küçük sadece komodinlik yer var. Yatağı başka bir yere de koyamıyorsun. Bebeğin yatağı mecbur ayak ucunda olacak. Ya da tepemizdeBizim de öyle bir odamız vardı misafir odası gibi eşyaları anane ve dede hediye aldı ondan mecbur kaldık boşaltmaya yoksa ben bir dolap be beşikle halledecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?