2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Ayyy yarın ben de gidicem aç karna. 50 lik yapmıştılar doktorum kabul etmedi 75 lik olcak şimdi…

Kızlar idrar tahlilimde eritrosit 25 çıkmış, idrarda kan var demek oluyormuş başına gelen var mı? Doktorum nefrolojiye git dedi
Banada bugün idrarda hafif kan var ama önemli değil demişler anlamadım bende siz gidince doktorun dediğini banada bilgi verir misiniz? Ben yurtdısındayım öyle cok ciddiye almıyorlar böbrek ağrım cok

Banada bugün idrarda hafif kan var ama önemli değil demişler anlamadım bende siz gidince doktorun dediğini banada bilgi verir misiniz? Ben yurtdısındayım öyle cok ciddiye almıyorlar böbrek ağrım cok
Gittiğimde haber veririm mutlaka, araştırdığım kadarıyla enfeksiyom ya da kum dökme, böbrek taşı bunlarla ilgiliymiş

Nem ısı ölçeri salona koydum
Kızlar bunu hangi marka aldınız memnunsanız direkt aldığınız satıcının linkini atar mısınız bana Djdndjdk
Kızlar içerden totonuza doğru tekme hissediyor musunuz? Öyle bişi olabilir mi yoksa ben totomdan mı uyduruyorum
Yok daha totolar jendiejdiejidjdidj hiç olmadı olduysa da bilmiyorum bu hamilelik çok garip her an her şey olabilir. Hiç şaşırmamak lazım aslında

Evet bu aralar çok abarttım abur cubur hamur işleri haftaya çağırdı doktor yapacak
İstersen bir beslenme uzmanına danış böylece şimdiden önlemini almış olursun şeker yüklemesi yaptırdığında da eğer çıkarsa danışman gerekiyor diye biliyorum. Çünkü bebislerimizin meyveden aldığımız vitamine de ihtiyacı var tamamen kesmek de doğru gelmiyor bana belki beslenme uzmanı düzenleyince daha da kolay olur hepimizin bebeği sağlıklı olsun inşallah

kizlar hastane cikislarinizi nerelerden aldiniz? Begendiniz mi? Annem vizesini aldi, doguma gelecek simdi cilgin alisveris modunu acti, ben almayacaktim hastane cikisi, cok minimal olsun her sey istiyordum ama annemle imkansiz
Kitikate den aldım bi tane 11 Li takım. Yedek olarak da bi tane lcw den pamuklu bi tane de next baby den aldım ama o biraz büyük gibi

Kesinlikle haftaya gidicem eğer çıkarsa şeker ona göre bir uzmana danışırım

Huhuuu kızlaaar gunaydıııntartıldım ben bugunnn 26.haftaaa vee +9 kilo ile merhabaaason trımesterda en fazla 4 kılo alırsam dr un ıstedıgı kıloda tamamlamıs olacagım bu maratonu.evrene tüm olumlamaları gonderıyorum 4 kılodan fazla kılo almayacagım almayacagım almayacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…