- 2 Ekim 2022
- 2.833
- 4.330
- 83
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #21.341
Anam bunuda ilk defa duyuyomKızlar içerden totonuza doğru tekme hissediyor musunuz? Öyle bişi olabilir mi yoksa ben totomdan mı uyduruyorum
Evet 1 hafta sonra tekrar gidicem dikkat eticem bu hafta inşallah her şey yolundadırİyice bi diyet yap bakalım inşallah bişicik olmaz.
Aynen ama benim eşim ben doğum yapınca peşimden geldiler odaya o an bişey demiyorlar zaten dogumhaneden çıkınca işte bilmem kimin yakını diye sesleniyorlarr hep beraber odaya cikiyorsunBabayıda sadece ziyaretci saatinde aliyorlar dimi
Ayyy yarın ben de gidicem aç karna. 50 lik yapmıştılar doktorum kabul etmedi 75 lik olcak şimdi…Merhaba kızlar umarım iyisinizdir bugün pek bakamadım buralara
Yarın sabah şeker yüklemesi ve kontrole gideceğim, aç mı tok mu gidildiğine dair her kafadan ayrı bir ses çıktığı için ben nolur nolmaz aç gideceğim
Banada bugün idrarda hafif kan var ama önemli değil demişler anlamadım bende siz gidince doktorun dediğini banada bilgi verir misiniz? Ben yurtdısındayım öyle cok ciddiye almıyorlar böbrek ağrım cokKızlar idrar tahlilimde eritrosit 25 çıkmış, idrarda kan var demek oluyormuş başına gelen var mı? Doktorum nefrolojiye git dedi
Gittiğimde haber veririm mutlaka, araştırdığım kadarıyla enfeksiyom ya da kum dökme, böbrek taşı bunlarla ilgiliymişBanada bugün idrarda hafif kan var ama önemli değil demişler anlamadım bende siz gidince doktorun dediğini banada bilgi verir misiniz? Ben yurtdısındayım öyle cok ciddiye almıyorlar böbrek ağrım cok
Teşekkür ederimGittiğimde haber veririm mutlaka, araştırdığım kadarıyla enfeksiyom ya da kum dökme, böbrek taşı bunlarla ilgiliymiş
Kızlar bunu hangi marka aldınızNem ısı ölçeri salona koydum
Yok daha totolar jendiejdiejidjdidj hiç olmadı olduysa da bilmiyorumKızlar içerden totonuza doğru tekme hissediyor musunuz? Öyle bişi olabilir mi yoksa ben totomdan mı uyduruyorum
İstersen bir beslenme uzmanına danış böylece şimdiden önlemini almış olursun şeker yüklemesi yaptırdığında da eğer çıkarsa danışman gerekiyor diye biliyorum. Çünkü bebislerimizin meyveden aldığımız vitamine de ihtiyacı var tamamen kesmek de doğru gelmiyor bana belki beslenme uzmanı düzenleyince daha da kolay olurEvet bu aralar çok abarttım abur cubur hamur işleri haftaya çağırdı doktor yapacak
Kitikate den aldım bi tane 11 Li takım. Yedek olarak da bi tane lcw den pamuklu bi tane de next baby den aldım ama o biraz büyük gibikizlar hastane cikislarinizi nerelerden aldiniz? Begendiniz mi? Annem vizesini aldi, doguma geleceksimdi cilgin alisveris modunu acti, ben almayacaktim hastane cikisi, cok minimal olsun her sey istiyordum ama annemle imkansiz
Xiaomi Mijia Akıllı Sıcaklık Ve Nem Ölçer Termometre Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben 250 ye aldım şuan indirimde ben memnunumKızlar bunu hangi marka aldınızmemnunsanız direkt aldığınız satıcının linkini atar mısınız bana Djdndjdk
Yok daha totolar jendiejdiejidjdidj hiç olmadı olduysa da bilmiyorumbu hamilelik çok garip her an her şey olabilir. Hiç şaşırmamak lazım aslında
Kesinlikle haftaya gidicem eğer çıkarsa şeker ona göre bir uzmana danışırımİstersen bir beslenme uzmanına danış böylece şimdiden önlemini almış olursun şeker yüklemesi yaptırdığında da eğer çıkarsa danışman gerekiyor diye biliyorum. Çünkü bebislerimizin meyveden aldığımız vitamine de ihtiyacı var tamamen kesmek de doğru gelmiyor bana belki beslenme uzmanı düzenleyince daha da kolay olurhepimizin bebeği sağlıklı olsun inşallah
ıkınızdede bır sorun cıkmayacak
Su da içemiyoruz demi ayıkınızdede bır sorun cıkmayacakKedikadinn . Papatyamın sonucları cıkmısmıydı dun kacırdımmı yoksa yazmadımı
Bebısm ben hiç yaptırmadım bılmıyorum,hb1ac 5 cıktı aclık kan sekerı 57,ailede sekerı olan bırıde hıc olmayınca dr gerek yok dedı.Su da içemiyoruz demi ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?