2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar bu arada vajinada zonklama yaşayan vardı burda da onu da bilgilendireyim. Benim bebiş ters duruyor en başından beri. Öyle olunca dr sık idrara çıkma ve zonklama normal dedi. Oradaki damarlar genişliyor zonklama olur dedi. Yani korkulacak bi şey yokmuş. Zonklama enfeksiyon belirtisi olamaz dedi.

Koku içinde daha doğrusu dün eşime gelen koku içinde fitil yazdı daha tatlil vermeden :) sonucu da birazdan öğreneceğim

Yaa aynı bizim yatak odasında benim yattıpım tarafta tek komodin var onu kaldırıp beşiği koyacağım ben de duvarla silme oluyor azıcık boşluk kalıyor sallamak için bir süre öyle idare edeceğiz mecbur

İnşallah biraz büyüsün odasına geçer zaten senin bebiş

Kendi çağırdı aslında. Aile de şeker geçmişi var mı dedi. Babaannem de var. Annemde de gebelik şekeri varmış. O yüzden çağırdı ama bilemedim. Haftaya 23+5 olacağım. Erken olmasının bi zararı olur mu acaba

Kızlar, bir şey danışmak istiyorum. KV mod ben bulaşık makinasına bulaşıkları koyarken süngerle kalıntıları temizleyerek koyuyorum. Benim kv 4 kere söylememe rağmen olduğu gibi yerleştiriyor. Bulaşık makinasının çalışma sistemini anlattım (içinden el çıkmıyor ya da sünger yok, basınç ve sıcak suyun verdiği buharla yıkanıyor vs diye) gözlerin iyi görmüyordur belki bırak ben yapayım dedim, tabletleri yerleştirirken hazneyi ıslak olmasın yoksa yapışıyor diyorum, ben tableti koyarken kuruydu diyor ya, gözüme baka baka kocaman kadın yalan söylüyor. Ne desem tersini yapıyor. Yıkayacaksam makina ne işime yarıyor diyor . 2. Kez herşeyi çıkartıp, kalıntıları temizleyip tekrar yıkatmak zorunda kalıyorum. Ya bu kadın bilerek mi yapıyor bunu gülüyorum da nasıl sinirlerim bozuluyor bir anlasanız ya ne yapmam lazım benim daha nasıl anlatacağım?

Ya sen bunu söyledikçe daha çok takılır inadına yapar bence niye hepsi böyle ya

Ya sen bunu söyledikçe daha çok takılır inadına yapar bence niye hepsi böyle ya
Haklısın, ne desen boş. Yediremiyorlar gençlerden de bir şey öğrenebileceklerini. Teflon tavada yemek yaparken çelikten spatula vs kullanılmıyor, genelde ya tahta ya da plastik kullanılır. Çünkü kaplamayı bozuyor ve bir şey kızartırken yapışır bilirsiniz. Defalarca dedim, anlattım bana inat gözüme baka baka çelik sürtüyor, tencere tava ne varsa anasını ağlattı. Eşim gördü, şok geçirdi bunların hali ne, ne ara oldu bu diye. Kv ne dese beğenirsin, bulaşık makinesi çizdi

Bosver naparsa yapsın,uzun programda calıstır makınayı yuksek sıcaklıkta yıkadıgı ıcın bır sorun olmaz,ıcını ovmuyor olabılır ama ıcındekı çöplerı yemek kırıntılarını alıyordur dıye dusunuyorum en kötü bı suya tutmak veya peceteyle ıcındekı artıgı sıyırmak gıbı.

Boşvereceğim de kirli bulaşıklarda yemek yerken de midem kalkıyor be üstelik eşim de şikayet ediyor. ben gelip çalıştırana kadar yaptığı için iş işten geçmiş oluyor.

Berabermı yasıyorsunuz sana yardımamı geldı yoksa?beraber yasıyosanız tencere takımı aldırın döküm,diğer turlu kanser yedırır size.bu temcere tavaya benım kv de hıc dıkkat etmez,kendı evınde hep kocaman oyuklar var teflonlarında,ama arada yıyoruz işte onda pısen yemeklerı napalım,bıkac kez at dedım saglıksız dedım bısey olmaz dedı,o yuzden ben hıc karısmam,herkes ne ıstıyosa onu yapsın

Boşvereceğim de kirli bulaşıklarda yemek yerken de midem kalkıyor be üstelik eşim de şikayet ediyor. ben gelip çalıştırana kadar yaptığı için iş işten geçmiş oluyor.
Canım dedıgım gibi en yuksek ayarda calıstır,mesela 50 dakkalıkta degılde 2 saat olan ayarda,baya yuksek derecede yıkıyor o zaman,erımeme sansı yok bulasıkların,baktın oda olmuyor,eşin söylesın sen yıne karısma,nıye kırlı bu tabaklar ıyı yıkamıyomusunuz desın

Evet, beraber yaşıyoruz. Mecbur ya döküm alacağız ya da Çelik spatulaları atacağız ve yeni teflon takımı almayı düşünüyoruz . Bu hafta halletmeyi düşünüyoruz eşimle.

Evet, beraber yaşıyoruz. Mecbur ya döküm alacağız ya da Çelik spatulaları atacağız ve yeni teflon takımı almayı düşünüyoruz . Bu hafta halletmeyi düşünüyoruz eşimle.
Allah kolaylık versın canım,bence teflon almayın ıkın gun sonra yıne aynısı olur,döküm al en azından yıllar yılı kullanırsın hemde saglıklı

Benimki de max 12 kilo alabilirsin dedi ühühhü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…