- 9 Ağustos 2016
- 7.686
- 24.635
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #21.401
kız benim ki totoma bile tekme atıyor doğunca anamı ağlatcak belli ksdjfyukarıda tekmeler konuşulmuşben her şeyi geç hissettiğim ve yaşadığım için daha tekme hissetmedim. Zaten hareketliliğini de 24 de hissetmeye başladım. hissettiğim sadece minik minik hareketler
Ben de dün ilk kez çığlık attım içimde bir yeri tekmeyle karışık cimcikleme gibi birşey yaptı etimi kopardı sandımkız benim ki totoma bile tekme atıyor doğunca anamı ağlatcak belli ksdjf
Gerçekten inanırım yaptığına benimki de öyle çünkü. Neyse ki kocan da farkında demek ki idare edeceğiz artık ne yapalımHaklısın, ne desen boş. Yediremiyorlar gençlerden de bir şey öğrenebileceklerini. Teflon tavada yemek yaparken çelikten spatula vs kullanılmıyor, genelde ya tahta ya da plastik kullanılır. Çünkü kaplamayı bozuyor ve bir şey kızartırken yapışır bilirsiniz. Defalarca dedim, anlattım bana inat gözüme baka baka çelik sürtüyor, tencere tava ne varsa anasını ağlattı. Eşim gördü, şok geçirdi bunların hali ne, ne ara oldu bu diye. Kv ne dese beğenirsin, bulaşık makinesi çizdi
evet çocuk sonuçta söyleneni değil gördüğünü örnek alır. Çok güzel yapıyorsunuzaslında şimdiden bebeğe doğru örnek olmaya alışmaya çalışıyoruz. Yoksa ne desen yine hareketlerine bakarak anne babadan örnek alacak, o yüzden eşine bu şekilde teklif et belki onaylar
bi video vardı bebek içerden böyle parmağıyla tırmalıyor ahhaha benim cimcikleme değil de böyle tekme atınca bazen bedenimi sarsıyoo dfkj zaten minnacık bişeyimBen de dün ilk kez çığlık attım içimde bir yeri tekmeyle karışık cimcikleme gibi birşey yaptı etimi kopardı sandım
Ay benimki de öne doğru atıyor ya bacagı mesanemdeymiş tahmin ettiğim gibi vuruyor işeyecek gibi oluyorumkız benim ki totoma bile tekme atıyor doğunca anamı ağlatcak belli ksdjf
ayy hadi güzel haberlerleee
Sen de sağ ol canım benimhadi güzel haberler
Nasıl gidiyozorladimi
Kızlar 75lik şurup içirdiler. Tadı sıcak suya koyup kaynatılan grip ilaçlarına benziyordu. Müthiş şekerli. Midem bulandı ama dayanılıyor içiliyorda beklemek zorladı biraz beni. Toplam üç kere kan alındı. Sonuçlar hemen çıkıyor ben özelde yaptırdım. Kan alımı bittikten 1bucuk saat içinde çıktı.Sonuclar ne zaman cıkacak kuzum.bence hersey sorunsuz
Geçmiş olsun canım bende çıkmadı ama bildiğim doktor ona uygun beslenme vericek sana . Daha dikkatli güzel beslenmiş olacaksın Şeker dikkat edildiğinde zaten sıkıntı oluşturmaz . Hareketli ol beslenmene dikkat et İyi düşün Bir sıkıntı olmazKızlar gebelik şekeri çıkan var mı? Şeker ölçümlerini yaptırdınız mı? Değerleriniz neler?
Satıcı kesin vip trend dimi nxbcjdnxj alcam yorumlar bi caydiriyor gibi oldu dedim en iyisi burdan birilerine sormak lazımXiaomi Mijia Akıllı Sıcaklık Ve Nem Ölçer Termometre Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben 250 ye aldım şuan indirimde ben memnunum
12 kiloyu 5. Aya girerken almış olmak sjbxjshdjdjdisjfidjdijsjdjfkBenimki de max 12 kilo alabilirsin dedi ühühhü
Ay hadi ya hiç belirti veriyor muydu? Şuan ne yapman ve nasıl bir yol izlemen gerekiyormuş peki kuzum? Moralini bozma illa ki bir yolu vardır kuzum bir çözümü vardır.Kızlar 75lik şurup içirdiler. Tadı sıcak suya koyup kaynatılan grip ilaçlarına benziyordu. Müthiş şekerli. Midem bulandı ama dayanılıyor içiliyorda beklemek zorladı biraz beni. Toplam üç kere kan alındı. Sonuçlar hemen çıkıyor ben özelde yaptırdım. Kan alımı bittikten 1bucuk saat içinde çıktı.
Ne yazık ki gebelik şekeri çıktı moralim bozuldu baya. Dün yazamadım o yüzden size.
canım hiiç moralini bozma bi tık daha dikkat edersinKızlar 75lik şurup içirdiler. Tadı sıcak suya koyup kaynatılan grip ilaçlarına benziyordu. Müthiş şekerli. Midem bulandı ama dayanılıyor içiliyorda beklemek zorladı biraz beni. Toplam üç kere kan alındı. Sonuçlar hemen çıkıyor ben özelde yaptırdım. Kan alımı bittikten 1bucuk saat içinde çıktı.
Ne yazık ki gebelik şekeri çıktı moralim bozuldu baya. Dün yazamadım o yüzden size.
ben amazondan almıştım, satıcısı da amazondu #reklamdeğilSatıcı kesin vip trend dimi nxbcjdnxj alcam yorumlar bi caydiriyor gibi oldu dedim en iyisi burdan birilerine sormak lazım
12 kiloyu 5. Aya girerken almış olmak sjbxjshdjdjdisjfidjdijsjdjfk
Ben bu ara kendime birşeyler almaya başladımKızlar benim yine bir şeyler alaşım geliyor Ama pek indirim de bulamıyorum eksiklerden bir şeyler tamamlamak istiyorum Alışverişim geldiYeni neler alıyorsunuz
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım bende çıkmadı ama bildiğim doktor ona uygun beslenme vericek sana . Daha dikkatli güzel beslenmiş olacaksın Şeker dikkat edildiğinde zaten sıkıntı oluşturmaz . Hareketli ol beslenmene dikkat et İyi düşün Bir sıkıntı olmaz
Sağol bitanem benimAy hadi ya hiç belirti veriyor muydu? Şuan ne yapman ve nasıl bir yol izlemen gerekiyormuş peki kuzum? Moralini bozma illa ki bir yolu vardır kuzum bir çözümü vardır.
Aslında inan o kadar çok dikkat ederdim ki ama ne yaparsan yap çıkarmış bazen şimdi bakalım hem endokrinoloji hem diyetisyen takibindeyim saati saatine verdi bişeyler bu şekilde bir hafta ölçüm yapıp haftaya Perşembe tekrar gideceği doktoracanım hiiç moralini bozma bi tık daha dikkat edersindoktor yönlendirir zaten
MantıklıCanım dedıgım gibi en yuksek ayarda calıstır,mesela 50 dakkalıkta degılde 2 saat olan ayarda,baya yuksek derecede yıkıyor o zaman,erımeme sansı yok bulasıkların,baktın oda olmuyor,eşin söylesın sen yıne karısma,nıye kırlı bu tabaklar ıyı yıkamıyomusunuz desın
Bana da iç ama çok içme mide bulantını tetikler dediBenim ufak bir öksürük krizim olmuştu bir bardak suyu yudum yudum iki saatte içmiştim izin vermişlerdi ama o kadarcık. Kolaylıkla geçsin inşallah güzel sonuçlarla gel
Şeker çıkmadı şükür ama tiroit yükselmiş. Doktoruma ilettim sonuçları ilaç verir muhtemelenGünaydın canım
Rutin kontrol yapıldı ve şeker için pazartesi gitmem gerekiyor, devlet hastanesinde şeker için kan bankosunda ayrı randevu almak gerekiyormuş meğersem, bugün almadılar kota doldu diyerek
Senin nasıl geçti?
Bir kaç gün sonra tekrar gideceğim artık
Merhabalar, sata göre 24+5im fakat gelişim genelde 1 2 hafta önden gidiyor bizde, doktor 24. Hafta ile 28. Hafta arası gel demişti bence biraz daha bekle kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?