• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar haberlerim çok iyi değil benim 😔 dünkü bel ağrısından sonra sabah kanamam oldu. Apar topar doktora gittik. Rahim ağzında kanama olmuş ama çok şükür rahim uzunluğu iyi açılma falan da yok. Doktorum her ihtimale karşı önleyici tedavi uygulayalım dedi. Bebeğimin ciğerlerini geliştirmek için iki doz iğne verdi bugün birini oldum yarın diğerini olacağım. Kasılmaları önleyici bir ilaç verdi günde üç kez onu içeceğim. 28. Haftadayız otuz haftada olursa doğum daha iyi olur dedi. Ben erken doğum olacağını sanmıyorum ama sen bol bol dinlen dedi. Öyle işte bana dua edin bari iki hafta daha sabretsin sıpacım🥰
Canım çok geçmiş olsun açıklığın vs olmaması çok iyi dualarım seninle ♥️ hamileliğimin başında yatmak bana çok zor gelmişti ilgini çeken şeyler bulmak iyi geliyor dinleme sürecinde

Canım çok geçmiş olsun açıklığın vs olmaması çok iyi dualarım seninle ♥️ hamileliğimin başında yatmak bana çok zor gelmişti ilgini çeken şeyler bulmak iyi geliyor dinleme sürecinde
Canım çok teşekkür ederim ❤️ artık ne kadar dizi varsa seyredeceğim evde biraz dinleneceğim yapacak bir şey yok 2 hafta daha sabredeceğiz. İnşallah vaktini bekler bebeğim🥹🥰

açık almayın diyorlar denetimden geçmediği için. Denetimden geçenleri de görüyoruz 😡 dediğin yerden de aldım bi kere hep iyiydi son aldığım bayat bi tadı vardı hiç sevmedim. o da tozlu tozlu gibiydi gene
Desene hep problem. Bilmiyorum kuzum hiç nasıl olacak. Denetimden geçmemesi daha iyi sanki en azından gözüm görüyor🤣

Desene hep problem. Bilmiyorum kuzum hiç nasıl olacak. Denetimden geçmemesi daha iyi sanki en azından gözüm görüyor🤣
Ya fileden böyle tabak gibi şeffaf pakette Satılıyor. Ondan mı alsam sonuçta ağ toz var mı yok mu görünür ya da komple kabuklu mu bilemedim

Kızlar dün bir marketten ceviz aldım içi hep böyle minik minik ağlar mevcuttu. Çok sinir oldum bugün iade edicem. Biz güvenilir, sağlıklı, temiz gıdaya neden ulaşamıyoruz? Cevizi nereden alıyorsunuz ya Allah aşkına hepsi mi böyle çıkar.
Canım üşenmezsen en sağlıklısı kırılmamış ceviz aslında.

Kızlar fikrimi paylaşayım özellikle ilk defa anne olacak olanlara biberon veya mama veya emzik bunlara karşı tepkili olmayın emzirmeyi herkes ister özellikle geceleri mama yapmak pekte kolay olmuyor ama bazen senin sütun olsa bile bebek emmek istemiyor bazen normal doğum bile olsa sütun az olabiliyor kendinize bunu dert etmeyin önemli olan bebegi beslemek tabiki mamada içeriği temiz olmalı.emin olun emzikte bir süre sonra kurtarici olmaya başlıyor.insallah bütün annelerin göğüsleri iyi olur sütü bol olur ama kendinizi bu konuda yipratmayin.

Kızlar dün bir marketten ceviz aldım içi hep böyle minik minik ağlar mevcuttu. Çok sinir oldum bugün iade edicem. Biz güvenilir, sağlıklı, temiz gıdaya neden ulaşamıyoruz? Cevizi nereden alıyorsunuz ya Allah aşkına hepsi mi böyle çıkar.
Ben köy gibi bir yere gidip geldiğim için iş olarak cevizdir bademdir yumurtadır oradan alıyorum Direkt doğalından gibi oluyor Eş dost akraba varsa oralardan toplu almak iyi oluyor

Dün yazdığınız gibi gün kurusu kayısı almıştım. Sabah 2 tane suya koymadan yedim üşendim çünkü 😂 1 bucuk saat sonra işlem tamam 😅😅😅
Bunu benim de yapmam gerek acilen yine başlarda yapıyordum iyi hatırlamış oldum Ben o beklettiğim su çok şekerli diye atıyordum yalnız 😄Bir de geceden koyuyorum o daha kolay oluyor sabah istediğim zaman yiyordum aklında bulunsun

Ben köy gibi bir yere gidip geldiğim için iş olarak cevizdir bademdir yumurtadır oradan alıyorum Direkt doğalından gibi oluyor Eş dost akraba varsa oralardan toplu almak iyi oluyor
Hiççç yok keşke olsaa
Bunu benim de yapmam gerek acilen yine başlarda yapıyordum iyi hatırlamış oldum Ben o beklettiğim su çok şekerli diye atıyordum yalnız 😄Bir de geceden koyuyorum o daha kolay oluyor sabah istediğim zaman yiyordum aklında bulunsun
evet geceden daha mantıklıymış evden çıkmadan içilir. Ama suya koymadan bile işe yaradı

Kızlar biz şimdi kaç haftaya kadar ayda 1 kontrole gidicezzz. Bir de ben bugün 26+0 oldum uygulamada 7 aylık yazıyor çok saçma değil mi? 28 hafta 7 aylık olmuyor mu

Merhaba, hoşgeldin 🙏🏻 Ben İstanbuldayım. Doktorum bezmi alem ile anlaşmalı orayı düşünüyorum
Bana acıbadem çok önerdiler ama maddi olarak altından kalkabilir miyiz bilemedim, bir de beklenmedik şeyler oluyor, hepsi extra masraf olacak, keşke sigorta yaptırsaymışım.

doktorunuzdan memnun musunuz acaba 🥲 gerçi siz avrupa yakasındasınız anladığım kadarıyla..
Çok güzel bi doğum olsun🥰🥰
merhaba hoş geldin :) ben de İstanbuldayım. Doktorum Bpaşa kolan hastanesinde o yüzden ben de oraya gidiyorum şu anlık :) #reklamdeğil
Ben anadolu yakasındayım, tüm bildiğim iyi doktorlar avrupada 🤣 ağlayacağım
Çok güzel sağlıklı bir doğum geçirin🥰❤️

Kızlar biz şimdi kaç haftaya kadar ayda 1 kontrole gidicezzz. Bir de ben bugün 26+0 oldum uygulamada 7 aylık yazıyor çok saçma değil mi? 28 hafta 7 aylık olmuyor mu
Ben 26 hagtaligi tam 6 aylik olarak dusunuyordum. Gecen hafta doktora gittimde 26+2ydi doktor 6bucuk aylik dedi. Sanirim 1 gun bile gecse bucuk yada 7 aylik oluyor😀😀

Bana acıbadem çok önerdiler ama maddi olarak altından kalkabilir miyiz bilemedim, bir de beklenmedik şeyler oluyor, hepsi extra masraf olacak, keşke sigorta yaptırsaymışım.

doktorunuzdan memnun musunuz acaba 🥲 gerçi siz avrupa yakasındasınız anladığım kadarıyla..
Çok güzel bi doğum olsun🥰🥰

Ben anadolu yakasındayım, tüm bildiğim iyi doktorlar avrupada 🤣 ağlayacağım
Çok güzel sağlıklı bir doğum geçirin🥰❤️
yok ParlayanGece ParlayanGece de anadolu yakasında, anadolu yakasında da vardır illa ki biraz sitede de araştır bence. O dediğin hastane de doğum 110 bin diye duymuştum şahsen kapısından geçemem sdkfjslfs
Ben 26 hagtaligi tam 6 aylik olarak dusunuyordum. Gecen hafta doktora gittimde 26+2ydi doktor 6bucuk aylik dedi. Sanirim 1 gun bile gecse bucuk yada 7 aylik oluyor😀😀
ben de sorana 6 buçuk aylığım diyorum hep 😂 herkes haftadan anlamıyor

IMG_7326.webp

2.trimesterınla vedalaş . Haftaya da 7. Ay giriş yapıyorsun ama tabi doldurulan söylenir .O da küçük geliyor. Ben yarın 28. Haftaya giricem . Soranlara 6ay yada 7 ay demiyorum da 6ay bitti diyorum😄 Böyle bir yol buldum

Yine iyi yazıyor sizde yaa. benim 23+2 oldu hala. 5 aylık görünüyor ne zamandır hiç ilerlemiyor
hamilelik+ uygulamasında karnım bölümü var direkt beni 7. aya attı ya

Eki Görüntüle 3518467
2.trimesterınla vedalaş . Haftaya da 7. Ay giriş yapıyorsun ama tabi doldurulan söylenir .O da küçük geliyor. Ben yarın 28. Haftaya giricem . Soranlara 6ay yada 7 ay demiyorum da 6ay bitti diyorum😄 Böyle bir yol buldum
evet bunu atmıştın sen kaydettim 😂 uygulama direkt 7. aya attı. sanırım 26+1 haftayı 27 olarak gördükleri için . Sanki aylardır 6 aylık gibiyim 🤣🤣

Back
X