• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
yok ParlayanGece ParlayanGece de anadolu yakasında, anadolu yakasında da vardır illa ki biraz sitede de araştır bence. O dediğin hastane de doğum 110 bin diye duymuştum şahsen kapısından geçemem sdkfjslfs

ben de sorana 6 buçuk aylığım diyorum hep 😂 herkes haftadan anlamıyor
Yaa 110 bin mi YUH fiyat almaya haftaya gidecektim .. iyi ki gitmemişim😬
Ortalama ne kadar istanbulda.. hep devlette doğururum nolcak dediğim için fiyat araştırmamıştım ama doğum yaklaştıkça devlete de gidemem kararına vardım 🥲 bir de hep sezaryen doğururum diye düşünüyordum ama artık normal doğum fikri aklımı çeldi, mümkün olursa tabi.

Yaa 110 bin mi YUH fiyat almaya haftaya gidecektim .. iyi ki gitmemişim😬
Ortalama ne kadar istanbulda.. hep devlette doğururum nolcak dediğim için fiyat araştırmamıştım ama doğum yaklaştıkça devlete de gidemem kararına vardım 🥲 bir de hep sezaryen doğururum diye düşünüyordum ama artık normal doğum fikri aklımı çeldi, mümkün olursa tabi.
Ya benim gittiğim hastanede bu yıl 2 arkadas sezaryen doğurdu. 25 gibi bişey verdiler. Seneye olsa olsa 35 olur diye düşünüyorum

Kızlar fikrimi paylaşayım özellikle ilk defa anne olacak olanlara biberon veya mama veya emzik bunlara karşı tepkili olmayın emzirmeyi herkes ister özellikle geceleri mama yapmak pekte kolay olmuyor ama bazen senin sütun olsa bile bebek emmek istemiyor bazen normal doğum bile olsa sütun az olabiliyor kendinize bunu dert etmeyin önemli olan bebegi beslemek tabiki mamada içeriği temiz olmalı.emin olun emzikte bir süre sonra kurtarici olmaya başlıyor.insallah bütün annelerin göğüsleri iyi olur sütü bol olur ama kendinizi bu konuda yipratmayin.
Artı olarak sütümüz doyurmayabilir değerleri yükselmeyebilir. Mecbur kalınabilir. Hepimiz harika anneler olacağız eksiğimizle fazlamızla boşverin alın dursun kenarda ya da almayın lazım olunca gider alırsınız. Hayat bu kadar zor değil yahuu

Kızlar akıntınız olunca genelde çok oturunca mı oluyor yoksa çok ayakta kalınca mı?

geçen hafta idrar tahlili yaptırdım. sonucu gösterdim dr a sıkıntı yok dedi. ama bugün sıvı akıntı geldi çamaşırımda baya vardı. beyaz / kırık beyaz gibi? acaba enfeksiyon mu var? ya da sizde de böyle akıntılar oluyor mu? günde 2.5 -3 lt su içmeye dikkat ediyorum

Kızlar akıntınız olunca genelde çok oturunca mı oluyor yoksa çok ayakta kalınca mı?

geçen hafta idrar tahlili yaptırdım. sonucu gösterdim dr a sıkıntı yok dedi. ama bugün sıvı akıntı geldi çamaşırımda baya vardı. beyaz / kırık beyaz gibi? acaba enfeksiyon mu var? ya da sizde de böyle akıntılar oluyor mu? günde 2.5 -3 lt su içmeye dikkat ediyorum
Ben çok yorulduğumda ve yürüdüğümde oluyor canım

Bana acıbadem çok önerdiler ama maddi olarak altından kalkabilir miyiz bilemedim, bir de beklenmedik şeyler oluyor, hepsi extra masraf olacak, keşke sigorta yaptırsaymışım.

doktorunuzdan memnun musunuz acaba 🥲 gerçi siz avrupa yakasındasınız anladığım kadarıyla..
Çok güzel bi doğum olsun🥰🥰
Ben Anadolu yakasındayım canım ama özel kliniğe gidiyorum. Doktorumdan da çok memnunum.

Benim beyaz akıntım var en son protein pozitif çıkmıştı tekrar idrar veremedim yarın vericem ama bu akıntı arada geliyor 🥺

Benim beyaz akıntım var en son protein pozitif çıkmıştı tekrar idrar veremedim yarın vericem ama bu akıntı arada geliyor 🥺
gün içinde hep mi oluyor yoksa böyle bazen ara ara mı? ya da her gün olmuyor mu?

ya da olması normal değil mi? şimdi geçen hafta verdim tahlili daha bi hafta olmadı. perşembe gidince tekrar tahlil mi isteyeyim bilemedim ya

Bitki çayını hayatımdan çıkaralı 6 bucuk ay oldu 😂😂 ıhlamur bile toplasan 5-6 kere içmişimdir o da hastalık sebepli
Ben normal hayatımda da çay kahve bitki cayı içmem. Ebe öyle söyleyince sizede bilgi veriyim dedim 😂 birde karnımdan baktı muayene gibi bebek cok büyümüs cok tombik gibi duruyor ultrason yapmalıyız kilosuna bakmalıyız dedi. 😂 yarın şeker testine gidiyorum tombik bebek diyince şeker cıkma ihtimali daha da yüksek oluyor inşallah çıkmaz. Kilo alsın diye muz yiyip üstüne süt iciyordum hergün umarım ondan kilo almıstır😂 haftanı bilmesem 30 haftalık derdim sana dedi

Kızlar dün bir marketten ceviz aldım içi hep böyle minik minik ağlar mevcuttu. Çok sinir oldum bugün iade edicem. Biz güvenilir, sağlıklı, temiz gıdaya neden ulaşamıyoruz? Cevizi nereden alıyorsunuz ya Allah aşkına hepsi mi böyle çıkar.
Ben almıyorum artık pazarda da kabuklusundan da aldım yaş kabuklu da aldım abi herkes mi kazıklar. Yaş olan yosunlaşmışdı zaten küf çöp oldu. Kuru kabuklular da yarısı çürük çıkıyor zaten. Eşimin cevresinde satanlar oluyor onlardan aldik biz. Çok yiyo musun diye sor skcnskjdksjdid aklıma gelirse 😂😂 bu vesile ile gidip yiyeyim bir kaç tane bari 😅

Hamilelikten beri akıntım var düzenli olarak. Neyden dolayı oluyor bilmiyorum tahlillerim de temiz olduğu için normal karşılıyorum 😅 ayakta da otururken de olabiliyor benim

benim geleceği varsa farketmiyor dediğin renk geliyor. Her gün geliyor tahlillerimde temizzz. Beyaz akıntı normalmiş gebeliktee
Ben normal hayatımda da çay kahve bitki cayı içmem. Ebe öyle söyleyince sizede bilgi veriyim dedim 😂 birde karnımdan baktı muayene gibi bebek cok büyümüs cok tombik gibi duruyor ultrason yapmalıyız kilosuna bakmalıyız dedi. 😂 yarın şeker testine gidiyorum tombik bebek diyince şeker cıkma ihtimali daha da yüksek oluyor inşallah çıkmaz. Kilo alsın diye muz yiyip üstüne süt iciyordum hergün umarım ondan kilo almıstır😂 haftanı bilmesem 30 haftalık derdim sana dedi
ay ben o muzdan çok çektim bu hafta ksjd o yüzden bi müddet ara verdim skjdf kabız oldum ya 😂 maşallah tosuncuğa, ben de muzdan sonra daha bi güçlendiğini hissediyorum. Tekmeleri beni sarsıyor artık

Ben almıyorum artık pazarda da kabuklusundan da aldım yaş kabuklu da aldım abi herkes mi kazıklar. Yaş olan yosunlaşmışdı zaten küf çöp oldu. Kuru kabuklular da yarısı çürük çıkıyor zaten. Eşimin cevresinde satanlar oluyor onlardan aldik biz. Çok yiyo musun diye sor skcnskjdksjdid aklıma gelirse 😂😂 bu vesile ile gidip yiyeyim bir kaç tane bari 😅

Hamilelikten beri akıntım var düzenli olarak. Neyden dolayı oluyor bilmiyorum tahlillerim de temiz olduğu için normal karşılıyorum 😅 ayakta da otururken de olabiliyor benim
ya sorma cidden herkes ahlaksız olmuşş :( komşu da pazardan almış geçen çok güzel çıktı dedi bana da alcak bi deniyim. Ben ceviz çok severim

ya sorma cidden herkes ahlaksız olmuşş :KK43: komşu da pazardan almış geçen çok güzel çıktı dedi bana da alcak bi deniyim. Ben ceviz çok severim
Denendiyse bir şansını dene sen de herkes ahlaksız değildir de bize denk gelmiyodur herhalde 🥲

Kızlar bu arada geçen pazaramadan alışveriş yaptım diyen bir iki kişi vardı. Ne aldınız ve geldi mi ürünler sıkıntı var mı 🥹

Denendiyse bir şansını dene sen de herkes ahlaksız değildir de bize denk gelmiyodur herhalde 🥲

Kızlar bu arada geçen pazaramadan alışveriş yaptım diyen bir iki kişi vardı. Ne aldınız ve geldi mi ürünler sıkıntı var mı 🥹
Depend lohusa emici külot aldım geldi sıkıntısız

hamilelik+ uygulamasında karnım bölümü var direkt beni 7. aya attı ya

evet bunu atmıştın sen kaydettim 😂 uygulama direkt 7. aya attı. sanırım 26+1 haftayı 27 olarak gördükleri için . Sanki aylardır 6 aylık gibiyim 🤣🤣
6 ay bitmiyor bir türlü gerçekten Uzun dönem askerlik gibi 😝
Depend lohusa emici külot aldım geldi sıkıntısız
ben de aldım m beden olarak eksiklere bir çizgi daha atalım

Back
X