2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kesinlikle haklısınız. Ayrıca bir gece uyuymayıversin ne demek nerde yatıcam? Bebeğin dünyadaki ilk günü ilk gecesi. 1 gece uykusuz kalsın anneler olarak aylarca uykusuz kalıcaz

Valla ben burdaki sehir hastanesinde birak hemsireyi normal kayit bolumundekilerde bile guleryuzlu birini gormedim insallah hayallerimizdeki gibi dogum yaşariz ay sizinde haftaniz bizden ilerde. Az kalmis saglikla kucaginiza alin inssllah

Makat geliş mi oluyor öyle yukarda olunca benim hep makat geliş bakalım doğum nasıl nezaman planlanacaj
Evet popişi aşağıda başı yukarda oluyor. Seninde mi öyle? Ama senin bana göre haftan daha var canım döner yani belki. Benimde hep yukardaydı 36dayım hala dönmedi zıpır bakalım haftaya tekrar göreceğiz

Doğum anında dönen bebekler var inip inmemesi de sorun değil bence dönmesi için secde pozisyonu yada. Bacaklar koltukta eller yerde pozisyonu nu öneriyorlardı denemeyin bunu bence tek başınıza
Evet canım öyle de olabiliyormuş tam normal doğuma girecek mesela son bir kez ultrasonla baktıklarında bir bakıyorlar tekrar dönmüş aman nasip artık hayırlısı olsun hepimiz için sağlıkla ilerlesin süreç inşallah

Bizim burdaki eğitim araştırmadan korkuyorum ben o yüzden şehir hastanesine gidicektim sonra burda başka bir devlet hastanesi daha var orda doğum oluyor ama yogunbakim vs olmadığı için riskli gebeleri almiyolar bile direkt sevk ediliyor. Oraya gidiyorum şuan doğum vs olursa oraya gidicem risk var sevk edek derseler kendim çıkış verir şehir hastanesine sürerim artık

Bi de suratsiz olsunlar okey ama iyi davransinlar o an onların elindeyiz yani travma yasamak istemiyorum o acıyla stresle falan xkxnjxnx bol bol dua edin son dualarimiz gebe olarak

Bende şuan araştırma hastanesine gidiyorum perinatolog takip ediyor. Doğumda şansına kalmış iyi bir doktor gelirse büyük şans gerçekten. En son 5 yıl önce aynı hastanede doğum yapmıştım ameliyathanedekiler çok ilgiliydiler çok memnun kalmıştım tıpkı özel hastane gibi başımda durup benimle konuşup motive eden de vardı.Erken doğum yapmıştım çok tedirgindim acil ameliyata alındığim için. Ama korktuğum gibi olmadı.Tek sorun odalar biraz daha hijyenik olabilirdi. Hafta sonuna denk geldiğim için midir bilmiyorum pek temizlemeye gelen olmuyordu. Doğumdan önce de aynı hastanenin doğum bölümünde 2 hafta kadar yatmıştım erken doğum riskinden dolayı, çok çok temizdi mesela . Devlet hastane araştırma değilse en azından doktorunu belirliye biliyorsun buda çok iyi

Benim annem şey demişti o an ki sancı acısından kesi atıldığını hissetmiyorsun bile zaten ağrıyor belin oran falan demiştiyani o atılan kesik vız geliyormuş
Ben sancıdan uyuşmuştum çocuğun çıktığını bile anlamadım sakın şey zannetmeyin çocuk çıkacak ta anlayacam zorlayacam filan sancıdan dolayı uyuşuyor ve aşırı inceliyor genital organ bildiğiniz lastik gibi oluyor o yüzden korkulacak bişey değil sadece son yarım saat şiddetli sancıya dayanmak mesele harici doğum korkunç ve abartılacak bişey değil

Aynen devlette direkt doktorun kendisi ile muhattabim acilde yine nöbetçi doktor değişecek ama bizim burdaki araştırma aşırı kalabalık yoğun insanlar belli bıkmış artık bu gittigim devlet özel gibi nerdeyse daha sakin daha temiz ve ilgili geldiler bana personel olarak vs. Acilde de inşallah ilgili birine denk düşeriz hepimiz

Selaaamlar ben de dün dayanamayıp kontrole gittim 2100 olmuş bebemm 46 cm e yakın boyu olmuş nst ye girdim gene bir kere 90 civarı sancı çıktı. Doğumu geçen gittiğimde sormuştum. Tekrar sordum ekstra bi durum var mı diye. Vajinal 29 bin mesai dışı olursa +7 bin dediler. Sezaryen 30 bin. Eşime anlatıyorum böyle böyle diye. Ben de hastane çantamı hazırlıyım artık diyo mdmckvkv off

Adam ne yapsın para hazırlaması gereklısende myom oldugu ıcın bence normal bu kasılmalar canım,myom cok etkılıyor rahmı,bebısı kılo aldırma operasyonunu hızlandır baride 36 gibi falan dogarsa 2.700 u bulsun.sekerın var bılıyorum ama arada muz mandalin kacamak yap bari,bol süt iç ayran iç,avakado,balık ve havuc ye

Oyy masallah bebise o hastanede vajinal dogum yapacak olanlar mesai disi olmasin die dua ediyolardir

Ahahaah eşin mi çantasını hazırlıcak shshshs

Yiyorum yiyorum canım haftasıyla uyumlu gidiyor. Normal de 2 hafta öndeydi haftasına döndü şükür. şeker daha çok zarar verir diye kasıyorum kendimiii
Oyy masallah bebise o hastanede vajinal dogum yapacak olanlar mesai disi olmasin die dua ediyolardir
çoğu özel öyleymiş yaa. Kimle konuşsam öyle diyo çok tuhaf ama
Ahahaah eşin mi çantasını hazırlıcak shshshs
Evet kendine çanta yapcakmış mdmdmmck seni yalnız bırakmam asla diyo romantik şey mdkckkc

kızlar kasılma dediğimiz şey karnın birden sertleşmesi mi oluyor
Tam olarak değil. Bebek poposunu dayadı diyelim o da bir sertleşme oluyor. O sertleşmeye eşlik eden aşağı doğru bir hareket hissediyorum ben. Vajinaya baskı yapıyor ve can yakıyor. Belirsiz aralıklarla devam ediyor. Geçenlerde 3,5 saat sürdü benim. Sertleşme tek başına ağrı veren bir durum değil bana kalırsa. Tarif etmesi de zor oluyor biraz.

Kızlar Tiniminimavihanim da doğum yapmış kavuşmuş kızlarına. Bende profilinde gördüm çok mutlu oldum en son çok zorluk çekiyordu
Evacımmm evett kavuştum kızlarıma ama biraz ayrı gayrı düştük az kaldı kavuşmaya
Doğurayım biter sandım bitmiyormuş.
Teşekkür ederimmm ipekcimm Allah razı olsunnnn sizlerde vakti saatinde kolaylıkla kavuşun evlatlarınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…