- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.281
hmm anladım,aşağı doğru bir hareket hissetmiyorum ama bi anda bi sertlik oluşuyor geriliyor anlayamadım tam ne :) şişip iniyor gibiTam olarak değil. Bebek poposunu dayadı diyelim o da bir sertleşme oluyor. O sertleşmeye eşlik eden aşağı doğru bir hareket hissediyorum ben. Vajinaya baskı yapıyor ve can yakıyor. Belirsiz aralıklarla devam ediyor. Geçenlerde 3,5 saat sürdü benim. Sertleşme tek başına ağrı veren bir durum değil bana kalırsa. Tarif etmesi de zor oluyor biraz.
Geriniyor, hareket ediyor, yer değiştiriyor olabilir. Benim bebeğimde çok hareketli maaşallah. Ama kasılma, sancı hali kendini farkettiriyor. Sizin bebeğe de maaşallahhmm anladım,aşağı doğru bir hareket hissetmiyorum ama bi anda bi sertlik oluşuyor geriliyor anlayamadım tam ne :) şişip iniyor gibi
hahahah ay cok kotu surup degil valla icinde minik minik topcuklar var hap seklinde mg fazla diye aldim bitirdi beniFerramat şurup mu bende ishal olmak istiyorum
Yaaaa benimkide bana bir şeye gerek yok üstümle yatarım diyo pis kocam shshshYiyorum yiyorum canım haftasıyla uyumlu gidiyor. Normal de 2 hafta öndeydi haftasına döndü şükür.şeker daha çok zarar verir diye kasıyorum kendimiii
çoğu özel öyleymiş yaa. Kimle konuşsam öyle diyo çok tuhaf ama
Evet kendine çanta yapcakmış mdmdmmck seni yalnız bırakmam asla diyo romantik şey mdkckkc
Evet evetAy bakalım haftalardır makat geliş hicmi kipirdamaz çocuk
Kalacak olsaydı benimki de öyle derdi eminim kabxjwjdkskdkdkdYaaaa benimkide bana bir şeye gerek yok üstümle yatarım diyo pis kocam shshsh
Bende öyle düşünüyorum, şartlar el verdikçe dayanılır Allah'ın izniyle ama tabi herşey yolunda giderde doğal akışında seyir ederse. Peki mesela o son yarım saatlik ağrı neye benziyor,kuvvetli adet ağrısının kaç katı gibi?Ben sancıdan uyuşmuştum çocuğun çıktığını bile anlamadım sakın şey zannetmeyin çocuk çıkacak ta anlayacam zorlayacam filan sancıdan dolayı uyuşuyor ve aşırı inceliyor genital organ bildiğiniz lastik gibi oluyor o yüzden korkulacak bişey değil sadece son yarım saat şiddetli sancıya dayanmak mesele harici doğum korkunç ve abartılacak bişey değil
Maşallah kuzum ıyımısın bebekler ıyımı.guzel gectımı dogumun.saglıkla buyut ınsallahEvacımmm evett kavuştum kızlarıma ama biraz ayrı gayrı düştük az kaldı kavuşmaya
Doğurayım biter sandım bitmiyormuş.
Teşekkür ederimmm ipekcimm Allah razı olsunnnn sizlerde vakti saatinde kolaylıkla kavuşun evlatlarınıza
Bende anlayamıyorum hıc yaaTam olarak değil. Bebek poposunu dayadı diyelim o da bir sertleşme oluyor. O sertleşmeye eşlik eden aşağı doğru bir hareket hissediyorum ben. Vajinaya baskı yapıyor ve can yakıyor. Belirsiz aralıklarla devam ediyor. Geçenlerde 3,5 saat sürdü benim. Sertleşme tek başına ağrı veren bir durum değil bana kalırsa. Tarif etmesi de zor oluyor biraz.
Benimki de iyice aşağı indi. Karnım küçülmüş gibi geliyor bana. Kaburgama yaptığı baskıdan eser yok. Kafası aşağıda zaten kaç haftadır. Yavaş yavaş hazırlık yapıyor işte yavrular.Bende anlayamıyorum hıc yaaaksamları karnım taş gibi oluyor,acaba bebekmı yoksa bu bı kasılmamı hıc anlayamıyorum,kasılma olabılır cunku arada yumusuyor tekrardan.benımkı ıyıce asagı ındı hıssedıyorum vajına kemıgım ve belım agrıyor.gelıyor gelmekte olan
Bana göre dogumun en kolay anı hani açılma tam oldu ya ikiniyorsun o an son 1 2 saat ki ağrıyı tarif edeyim belini ortadan kırıyorlar o derece şiddetli aadet ağrısı ile kıyaslanamaz ama onu da şöyle dusun bitti sona geldim. Genelde bele ve makata vuruyor sancı büyük abdestin geliyor gibiBende öyle düşünüyorum, şartlar el verdikçe dayanılır Allah'ın izniyle ama tabi herşey yolunda giderde doğal akışında seyir ederse. Peki mesela o son yarım saatlik ağrı neye benziyor,kuvvetli adet ağrısının kaç katı gibi?
Kasılma ile beraber ağrı'da oluyor geneldeBende anlayamıyorum hıc yaaaksamları karnım taş gibi oluyor,acaba bebekmı yoksa bu bı kasılmamı hıc anlayamıyorum,kasılma olabılır cunku arada yumusuyor tekrardan.benımkı ıyıce asagı ındı hıssedıyorum vajına kemıgım ve belım agrıyor.gelıyor gelmekte olan
Çok teşekkür ederim, şimdi daha iyi anladımGeriniyor, hareket ediyor, yer değiştiriyor olabilir. Benim bebeğimde çok hareketli maaşallah. Ama kasılma, sancı hali kendini farkettiriyor. Sizin bebeğe de maaşallah
Doktorum ilk hamileliğimde şiddettli bir regl ağrısı gibi düşün sancıyı demişti. (Regl ağrısı çeken biri olmadığım için pek anlayamamıştım) Belden başlar, karnının tamamında hissedersin demişti. Dinlenince geçen ağrılar yalancı sancılar oluyor ama biz yine de çok tedirgin oluyoruz tabi
Ben de 31 haftalık. Tahmini doğum tarihimi yazınca öyle çıktı ben de anlamadım alttaki yazıyı. Galiba tek gebeliğe göre hesaplıyor29+3 deyim cift yumurta
Siz kaç haftaliksiniz 31 demissiniz ama altta daha fazla yazıyor
Durumları nasıl şuan canimEvacımmm evett kavuştum kızlarıma ama biraz ayrı gayrı düştük az kaldı kavuşmaya
Doğurayım biter sandım bitmiyormuş.
Teşekkür ederimmm ipekcimm Allah razı olsunnnn sizlerde vakti saatinde kolaylıkla kavuşun evlatlarınıza
Benim doktorumda tam dediğin gibi ifade etti sancıları. Benimde karnım iki dağ gibi şişip sertleşiyordu. O sancı değil dedi. Bebeğin gerinmesi,bazen poposunu dayanaması,bazen ellerini başını dayamasıymış meğerGeriniyor, hareket ediyor, yer değiştiriyor olabilir. Benim bebeğimde çok hareketli maaşallah. Ama kasılma, sancı hali kendini farkettiriyor. Sizin bebeğe de maaşallah
Doktorum ilk hamileliğimde şiddettli bir regl ağrısı gibi düşün sancıyı demişti. (Regl ağrısı çeken biri olmadığım için pek anlayamamıştım) Belden başlar, karnının tamamında hissedersin demişti. Dinlenince geçen ağrılar yalancı sancılar oluyor ama biz yine de çok tedirgin oluyoruz tabi
Yok canım tek cift net tarih veriyor ikizle bir ilgisi yok heralde sen yanlış girmissi bilgilerini.Ben de 31 haftalık. Tahmini doğum tarihimi yazınca öyle çıktı ben de anlamadım alttaki yazıyı. Galiba tek gebeliğe göre hesaplıyor
Evet işte o poposunu, dirseğini dayadığı zamanlar sertleşmesi bizi rahatsız ediyor ya sancı zannediliyor. Dinlenince geçince içimiz rahatlıyor neyse ki. Zaten az zamanları kaldı vaktinde gelsin inşallah minnoşlar. Hareketli bebek doktorların en sevdiğiBenim doktorumda tam dediğin gibi ifade etti sancıları. Benimde karnım iki dağ gibi şişip sertleşiyordu. O sancı değil dedi. Bebeğin gerinmesi,bazen poposunu dayanaması,bazen ellerini başını dayamasıymış meğerben hep onu sancı sanıyordum. Sancı da tüm karnın semsert taş gibi olur demişti. Birde dediğin gibi regl ağrısı gibi belde yanma şeklinde olurmuş. Çok şükür hareketliler,dayanacagiz az kaldı Ben yaşadım yatışa alacaktı bir ara o belden vuran regl ağrısı gibiydi. Ama çok şükür dinlenince geçti.Birde artık nstde 50 ve 70arası çıkıyor benim sancılar. Zorlamaya başladı artık.
kanka bir doktoruna sordun mu nst mi yapsa hiç girmiş miydin nst ye hatırlamıyorumAyy kızlar benım bugun kasıklarımda aşırı bı baskı agrı var,bıde bebek aksama dogru kaskatı oluyor,iki gündür karnım semsert.erken dogurcam dıye korkuyorum vallahi.belimde de zonklamalı agrı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?