2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
hmm anladım,aşağı doğru bir hareket hissetmiyorum ama bi anda bi sertlik oluşuyor geriliyor anlayamadım tam ne :) şişip iniyor gibi

hmm anladım,aşağı doğru bir hareket hissetmiyorum ama bi anda bi sertlik oluşuyor geriliyor anlayamadım tam ne :) şişip iniyor gibi
Geriniyor, hareket ediyor, yer değiştiriyor olabilir. Benim bebeğimde çok hareketli maaşallah. Ama kasılma, sancı hali kendini farkettiriyor. Sizin bebeğe de maaşallah
Doktorum ilk hamileliğimde şiddettli bir regl ağrısı gibi düşün sancıyı demişti. (Regl ağrısı çeken biri olmadığım için pek anlayamamıştım) Belden başlar, karnının tamamında hissedersin demişti. Dinlenince geçen ağrılar yalancı sancılar oluyor ama biz yine de çok tedirgin oluyoruz tabi

Yaaaa benimkide bana bir şeye gerek yok üstümle yatarım diyo pis kocam shshsh

Bende öyle düşünüyorum, şartlar el verdikçe dayanılır Allah'ın izniyle ama tabi herşey yolunda giderde doğal akışında seyir ederse. Peki mesela o son yarım saatlik ağrı neye benziyor,kuvvetli adet ağrısının kaç katı gibi?

Maşallah kuzum ıyımısın bebekler ıyımı.guzel gectımı dogumun.saglıkla buyut ınsallah

Bende anlayamıyorum hıc yaa aksamları karnım taş gibi oluyor,acaba bebekmı yoksa bu bı kasılmamı hıc anlayamıyorum,kasılma olabılır cunku arada yumusuyor tekrardan.benımkı ıyıce asagı ındı hıssedıyorum vajına kemıgım ve belım agrıyor.gelıyor gelmekte olan

Benimki de iyice aşağı indi. Karnım küçülmüş gibi geliyor bana. Kaburgama yaptığı baskıdan eser yok. Kafası aşağıda zaten kaç haftadır. Yavaş yavaş hazırlık yapıyor işte yavrular.

Benim ilk gebeliğimde de o dönem 2021 Eylül annelerindeydim, her gün doğuracağımızı zannederdik. Sat a göre sadece 10 gün erken doğdu yavrucanım 7. Ayda sancıyla hastaneye valizi alıp gitmişliğimiz bile vardı. Vajinaya yaptığı o baskıyla 2 ay daha bekledi hatta.

Bana göre dogumun en kolay anı hani açılma tam oldu ya ikiniyorsun o an son 1 2 saat ki ağrıyı tarif edeyim belini ortadan kırıyorlar o derece şiddetli aadet ağrısı ile kıyaslanamaz ama onu da şöyle dusun bitti sona geldim. Genelde bele ve makata vuruyor sancı büyük abdestin geliyor gibi

Kasılma ile beraber ağrı'da oluyor genelde

Çok teşekkür ederim, şimdi daha iyi anladım

Benim doktorumda tam dediğin gibi ifade etti sancıları. Benimde karnım iki dağ gibi şişip sertleşiyordu. O sancı değil dedi. Bebeğin gerinmesi,bazen poposunu dayanaması,bazen ellerini başını dayamasıymış meğer ben hep onu sancı sanıyordum. Sancı da tüm karnın semsert taş gibi olur demişti. Birde dediğin gibi regl ağrısı gibi belde yanma şeklinde olurmuş. Çok şükür hareketliler,dayanacagiz az kaldı Ben yaşadım yatışa alacaktı bir ara o belden vuran regl ağrısı gibiydi. Ama çok şükür dinlenince geçti.Birde artık nstde 50 ve 70arası çıkıyor benim sancılar. Zorlamaya başladı artık.

Ben de 31 haftalık. Tahmini doğum tarihimi yazınca öyle çıktı ben de anlamadım alttaki yazıyı. Galiba tek gebeliğe göre hesaplıyor
Yok canım tek cift net tarih veriyor ikizle bir ilgisi yok heralde sen yanlış girmissi bilgilerini.
Benim bugün bebeklerden biri ta aşağıya güçlü tekmeler vuruyor sanki çıkacak gibi çok zorluyor. Pazartesi muayenem o zamana kadar nasıl geçecek bilmiyorum. Miniklerim çok aceleci gibi

Evet işte o poposunu, dirseğini dayadığı zamanlar sertleşmesi bizi rahatsız ediyor ya sancı zannediliyor. Dinlenince geçince içimiz rahatlıyor neyse ki. Zaten az zamanları kaldı vaktinde gelsin inşallah minnoşlar. Hareketli bebek doktorların en sevdiği Beni nst ye hâlâ almadı bu arada, direkt sezeryana alacak sanırım

Ayy kızlar benım bugun kasıklarımda aşırı bı baskı agrı var,bıde bebek aksama dogru kaskatı oluyor,iki gündür karnım semsert.erken dogurcam dıye korkuyorum vallahi.belimde de zonklamalı agrı var
kanka bir doktoruna sordun mu nst mi yapsa hiç girmiş miydin nst ye hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…