- 14 Mayıs 2021
- 6.053
- 13.033
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.301
Girdim ıkı kez bebegım.ıkı hafta once sancı 7 cıkmıstı,bu hafta sancı 30 cıkmıstı,ve rahım agzı 43 ten 33 e dusmustu,bırdaha bu cumartesı gıdecegız soyleyecegım bakalım,bariz sertlesıyor cunku,bence bıraz daha ındı asagıya.kanka bir doktoruna sordun mu nst mi yapsa hiç girmiş miydin nst ye hatırlamıyorum
Bebeklerim iyi canımm tedbir amaçlı küvözdeMaşallah kuzum ıyımısın bebekler ıyımı.guzel gectımı dogumun.saglıkla buyut ınsallah
İlk gün apneleri vardı canım şuan bayağ toparladılarDurumları nasıl şuan canim
kızlar kasılma dediğimiz şey karnın birden sertleşmesi mi oluyor
Ben de haftalardır karında sertleşme oluyor bir tarafa toplanıyor gibi sertleşiyor o an rahatsızlık hissediyorsun baya bi, bu hafta da alta doğru çok baskı oluyor kafa aşağı pozisyonda.vajina kemğimde birkaç gündür ağrım var. Ama düzenli olmadığı sürece korkmayın. Düzenli bir şekilde düzenliden kastım mesela bir saatte 4-5 defa, 5 dakikada bir 10 dakikada bir oluyorsa o zaman gerçek sancı demek. Onun dışında düzensiz aralıklarla oluyorsa yalancı kasılma. Rahim kendini doğuma hazırlıyor. Ben 30+2 de kanamam olup yattığımda hastanede gün içinde çok nst bağlandı o sertleşmeler olduğu halde sancı olarak yansımadı mesela.Bende anlayamıyorum hıc yaaaksamları karnım taş gibi oluyor,acaba bebekmı yoksa bu bı kasılmamı hıc anlayamıyorum,kasılma olabılır cunku arada yumusuyor tekrardan.benımkı ıyıce asagı ındı hıssedıyorum vajına kemıgım ve belım agrıyor.gelıyor gelmekte olan
Canımm şuan ne durumdasınAyy kızlar benım bugun kasıklarımda aşırı bı baskı agrı var,bıde bebek aksama dogru kaskatı oluyor,iki gündür karnım semsert.erken dogurcam dıye korkuyorum vallahi.belimde de zonklamalı agrı var
Kanka o kadarcıktan bir şey olmaz. 80 ler 90,lar ve yukarıları mesela çok sancı kabul ediliyor. 30 çok sayılmıyor bende yapıldığında öyle olduğu olmuştu. Rahim ağzı benim de 45 ten 32 ye düştü o çok önemli değil şuan gayet iyi demişti doktor rahim ağzı kapalı dedi. Ben haftalardır o sertleşmeyi yaşıyorum korkma rahim kendini hazırlıyor dediğim gibi düzenli olursa gerçek kasılma oluyor. Düzenli aralıklarla.. benimki de çok aşağıda çok hissediyorumGirdim ıkı kez bebegım.ıkı hafta once sancı 7 cıkmıstı,bu hafta sancı 30 cıkmıstı,ve rahım agzı 43 ten 33 e dusmustu,bırdaha bu cumartesı gıdecegız soyleyecegım bakalım,bariz sertlesıyor cunku,bence bıraz daha ındı asagıya.
Daha ıyıyım kuzum şimdi,ama uzanma modundayım,bu olay bu ara sık olmaya başladı özellikle öğlenden sonra ve aksamları oluyor,her hafta cumartesı kontrole gıdıyoruz nst de yapıyor dr,cumartesı soyleyecegım doktoruma kasılma oldugunu dusunuyorum cunku bunun,belımın zonklamasıda şüphelendirdi beniCanımm şuan ne durumdasın
Nst çekilsen çok iyi olur
Benımkı dahada düştü kesın bu hafta emınım cunku hareketlerı resmen vajınada artık ve kemıgı agrıyor,bakalım bu cumartesı soyleyecegım kankam,var bır degısıklık bende hıssedıyorum karnımda belımde ve asagılarda.artık yalancımı gercekmı bılmıyorum ama bı kasılma var kesın olaraktan.amaKanka o kadarcıktan bir şey olmaz. 80 ler 90,lar ve yukarıları mesela çok sancı kabul ediliyor. 30 çok sayılmıyor bende yapıldığında öyle olduğu olmuştu. Rahim ağzı benim de 45 ten 32 ye düştü o çok önemli değil şuan gayet iyi demişti doktor rahim ağzı kapalı dedi. Ben haftalardır o sertleşmeyi yaşıyorum korkma rahim kendini hazırlıyor dediğim gibi düzenli olursa gerçek kasılma oluyor. Düzenli aralıklarla.. benimki de çok aşağıda çok hissediyorum
Sen toparlanana kadar çıkarlar merak etme. Yerim ya şimdi nede güzellerdirBebeklerim iyi canımm tedbir amaçlı küvözde
Sezeryan bir tık zormuş ama geçiyor canım
kızlarım gelirse dirilirimsizlerinde sağlıkla kolaylıkla su gibi doğumlarınız olsun çiçeğim aminnn
İlk gün apneleri vardı canım şuan bayağ toparladılarkilo almaya da başlamış kuzucuklarım
Sancıların hep belden mi geldi o belden sancıyı bilmiyorum belimde çok ağrır fıtıkda var heralde ama doğum sırası tam tersine karnımın ortasında hissettim bende belden daha mı kolay acaba diyordum demekki oda zormuşBana göre dogumun en kolay anı hani açılma tam oldu ya ikiniyorsun o an son 1 2 saat ki ağrıyı tarif edeyim belini ortadan kırıyorlar o derece şiddetli aadet ağrısı ile kıyaslanamaz ama onu da şöyle dusun bitti sona geldim. Genelde bele ve makata vuruyor sancı büyük abdestin geliyor gibi
Ben de regl sancısı çekmem hiç. Ebe dedi ki, ishal ağrısı gibi düşün o zaman en yakın bu şekilde tarif edebilirim .Geriniyor, hareket ediyor, yer değiştiriyor olabilir. Benim bebeğimde çok hareketli maaşallah. Ama kasılma, sancı hali kendini farkettiriyor. Sizin bebeğe de maaşallah
Doktorum ilk hamileliğimde şiddettli bir regl ağrısı gibi düşün sancıyı demişti. (Regl ağrısı çeken biri olmadığım için pek anlayamamıştım) Belden başlar, karnının tamamında hissedersin demişti. Dinlenince geçen ağrılar yalancı sancılar oluyor ama biz yine de çok tedirgin oluyoruz tabi
Keisnlikle öyle, o hareketleri gerilmesi sancı zannediliyor bende öyle sanıyordum ama değilmişEvet işte o poposunu, dirseğini dayadığı zamanlar sertleşmesi bizi rahatsız ediyor ya sancı zannediliyor. Dinlenince geçince içimiz rahatlıyor neyse ki. Zaten az zamanları kaldı vaktinde gelsin inşallah minnoşlar. Hareketli bebek doktorların en sevdiğiBeni nst ye hâlâ almadı bu arada, direkt sezeryana alacak sanırım
Evet canım benim belden oluyordu hepSancıların hep belden mi geldi o belden sancıyı bilmiyorum belimde çok ağrır fıtıkda var heralde ama doğum sırası tam tersine karnımın ortasında hissettim bende belden daha mı kolay acaba diyordum demekki oda zormuşkarnımın ortasını yarıyorlardı benimde tarifsiz gerçekten
Haklarından düşmüyorsa dikkat ediyor demekki risk durumunu göze almıyor. Mantıklı geldi bana doktorun iyidir o zamanKızlar tansiyonunuz nasıl çıkıyor? Ve haftada kaç defa gidiyorsunuz? Benim evde normal, hastanede 13/8 14/9 hep. Bugün 14/9 çıktı. Tahlilde Protein şuana kadar hiç çıkmadı ama gebelik zehirlenmesi olursa erken müdahale için, 3 haftadır haftada 2 defa gidiyorum doktora. Önce yalandan yapıyorlar muayene hakkım bitsin de para alsınlar diye düşündüm ama muayene de açtırmıyor dr. Nst ztn doğum paketimden ücretsiz. İdrar tahliline ödeme yapıyorum muayene açtırmadığım günler. Beni tribe soktu iyice doktor. Bindebir olacak şey gelir olur önlem almak zorundayım hem senin ve bebeğin, hem de kendim için diyor açıkça.
Ben çok fena regl ağrısı çektiğimi bilirim. Baya ağrılı olurdu benim. Hatta derdim doğum böyle bişey mi acaba diyeBen de regl sancısı çekmem hiç. Ebe dedi ki, ishal ağrısı gibi düşün o zaman en yakın bu şekilde tarif edebilirim .ne kadar doğru görcez bakalım
Yok düşmüyorama idrar testine 400 tl ücret ödüyorum, dışardan diye not düşüyor görevliye veriyorum. 2 muayene hakkım kalmış. Haftaya açtırırım birini demir yazdırcam çünkü.Haklarından düşmüyorsa dikkat ediyor demekki risk durumunu göze almıyor. Mantıklı geldi bana doktorun iyidir o zamandoğumun da güzel olur inşallah ve bebişin de zamanini bekler ben arada canım sıkılıyor yemekten hemen sonra vs olcuyorum nabzim 100 den aşşa inmiyo zaten de genelde tansiyon 11-12 13 max alt da 8 falan genelde o da baya yükselsin diye falan ugrasmam lazim senin yüksek mi oluyo 14-9 falan sınır kaçtı gebelikte
Şanslı azınlıktanızBen de regl sancısı çekmem hiç. Ebe dedi ki, ishal ağrısı gibi düşün o zaman en yakın bu şekilde tarif edebilirim .ne kadar doğru görcez bakalım
Ben de anlamadım. Bu pazartesi kesin alır diye düşünüyordum. 2 hafta sonra zaten sezeryan olacağım. Ne zaman alacak anlamadım.Keisnlikle öyle, o hareketleri gerilmesi sancı zannediliyor bende öyle sanıyordum ama değilmiş
Aaa çok ilginç neden hala Nstye almadı ki
Ben regl sancısı çeksem, o acıyı bilsem ve doğumun onun şiddetlisi olduğunu bile bile galiba cesaret edemezdim normale. Şimdi kararsızım o yüzden.Ben çok fena regl ağrısı çektiğimi bilirim. Baya ağrılı olurdu benim. Hatta derdim doğum böyle bişey mi acaba diye
Dün kontrolde 9/6 çıktı. Evde de 10/7 genelde. Haklı olabilir, kontrol etsin işte. Senin de için rahatlarKızlar tansiyonunuz nasıl çıkıyor? Ve haftada kaç defa gidiyorsunuz? Benim evde normal, hastanede 13/8 14/9 hep. Bugün 14/9 çıktı. Tahlilde Protein şuana kadar hiç çıkmadı ama gebelik zehirlenmesi olursa erken müdahale için, 3 haftadır haftada 2 defa gidiyorum doktora. Önce yalandan yapıyorlar muayene hakkım bitsin de para alsınlar diye düşündüm ama muayene de açtırmıyor dr. Nst ztn doğum paketimden ücretsiz. İdrar tahliline ödeme yapıyorum muayene açtırmadığım günler. Beni tribe soktu iyice doktor. Bindebir olacak şey gelir olur önlem almak zorundayım hem senin ve bebeğin, hem de kendim için diyor açıkça.
Hastahanede benim genelde yüksek çıkıyor evdekinden çünkü koştur koştur gidiyorum hep djndjsndjdjd bir ay evde ölç demişlerdi genel olarak normaldi heyecanlaniyor musun acaba hastahaneye gidince vs sen yine dikkat et tansiyon şakaya gelmiyo demekkiYok düşmüyorama idrar testine 400 tl ücret ödüyorum, dışardan diye not düşüyor görevliye veriyorum. 2 muayene hakkım kalmış. Haftaya açtırırım birini demir yazdırcam çünkü.
Cihaz yanlış ölçmüyorsa evde 11/7 12/8 çok nadir 13/8.. hastanede 14/9 gibi nasıl artıyor anlamıyorum. 14/9 ve sonrası gebelik zehirlenmesi açsından riskliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?