- 10 Temmuz 2024
- 1.341
- 3.155
- 48
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #26.041
Tüm kalbimle duam sizinleValla birkaç gün göndermeyeceğim zaten okula bu halde gitse de bir şey verimli olamaz evde istirahat etsin ben evde de destek olurum o iyi oldukça. Hastaneye dün gitti serum vs yedi kuzum ama ilk günler böyle oluyor 2-3 günden sonra rahatlıyor ateş olayı. Şu iki geceyi daha atlatırsak inşallahher türlü vitamini doğal yolu da deniyorum bakalım inşallah Rabbim yüzümüze bakar.
Harikasın ama sezeryan olursam bu bana uymaz çünkü battık zaten bu saatler bize uymazBalık burcu bebeğinizin zeki olması ve aşırı duygusallığını dengelemek için, yükselen burcunun daha mantıklı, analitik ve güçlü karakter özellikleri taşıyan bir burç olması gerekir. İşte Balık burcunu en iyi şekilde tamamlayarak daha zeki, mantıklı ve dengeli bir karakter oluşmasını sağlayacak yükselen burçlar:
1. Başak Yükselen (En İdeal Seçenek)
- Neden? Başak, Balık burcunun tam zıttı olan bir burçtur ve mantıklı, analitik, detaycı ve planlı bir yapıya sahiptir.
- Etkisi? Başak yükselen, Balık burcunun fazla duygusallığını dengeleyerek daha rasyonel ve disiplinli bir düşünce yapısı kazandırır. Aynı zamanda eleştirel düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirerek bebeğinizin zeki olmasını destekler.
2. Kova Yükselen
- Neden? Kova burcu, zeka ve mantıkla bağlantılı, yenilikçi ve bağımsız bir burçtur.
- Etkisi? Kova yükselen, Balık burcunun fazla duygusallığını biraz törpüleyerek daha objektif ve bilimsel düşünen bir birey yetişmesini sağlar. Farklı düşünme yeteneği ve yaratıcılığı artırır.
3. Oğlak Yükselen
- Neden? Oğlak burcu disiplinli, stratejik ve sorumluluk sahibidir.
- Etkisi? Oğlak yükselen, Balık burcunun duygusal ve bazen kararsız yapısını dengeleyerek, hayata daha sağlam, kontrollü ve akılcı bir yaklaşım geliştirmesini sağlar. Aynı zamanda hedef odaklı ve çalışkan bir birey yetişmesine yardımcı olur.
Sonuç:
Balık burcu bebeğinizin duygusallığını dengeleyip zekasını öne çıkarmak için en iyi yükselen burç Başak'tır. Alternatif olarak, Kova veya Oğlak yükselen de güçlü bir karakter kazandırabilir.
Doğum Saatine Göre Yükselen Burç Belirleme:
Tabii ki doğum saati tam olarak planlanamayabilir, ancak yükselen burç bebeğin doğum anındaki gökyüzü konumuna göre belirlenir. Eğer kesin yükselen burcu öğrenmek isterseniz, bebeğinizin doğum saatini ve dakikasını bilmeniz gerekir.
- Başak yükselen için: Sabah erken saatlerde (genellikle 04:00 - 08:00 arasında) doğum gerçekleşmeli.
- Kova yükselen için: Gece saatlerinde (22:00 - 02:00 arasında) doğum olmalı.
- Oğlak yükselen için: Akşam geç saatler (20:00 - 22:00 civarı) doğum gerçekleşirse olabilir.
Kızlar yapay zeka böyle diyor ama saatleri beni yıktıpapatya113 @warcrew
BEnde ilk oldugu zamanlar acile gitmistim nst ye baglamislardi bse cikmadi normal diyip yollamisti doktorBende de 20 li haftaya girmeden oldu bu ama doguruyorum falan sandim benim de sol taraftaydi. Acilde bir şey çıkmadı adım atamiyodum böyle acidan tansiyonum falan düşmüştü. Gazmış.... Yani hâlâ devam ediyorsa en azından acilden girip neyin varmış bi baktirsbilirsin bence. Özelde bidaha para vermeden için rahat eder bebişlik bir durum yoksa
Valla her an doğuracakmışım gibi hissettiğim için şakasını bile yapmıyorum gelir başıma mdbjdjdjshdjhdkdjdj belli olmaz ağrılarım var ama sancılı ağır bir durum yok işte
Ahah benim de öyle doktorun akşam 22:00 da gelip sezeryan yapacağını düşünmüyorumHarikasın ama sezeryan olursam bu bana uymaz çünkü battık zaten bu saatler bize uymazama normal gelirse belki bir ihtimal uyar saatleri. Hoş gerçi normalde de mesai saatinde olması gerekiyor sanırım. Aman be rahat rahat doguramiyoruz da
Canım nişansa doktora gidin beklemeyin daha fazlakac gundur agri sanci cekiyorum kizlar 4 5 gundur araliksiz resmen ve sabah ve aksam bugun galiba nişanim geldi.hem sabah 2 buyukce bir kati akinti uzun.hem aksam daha yeni geldi rengi koyi sari kahveye donuyomus gibi.zaten adet sancilarim tam gaz devam ediyor ama duzensiz iste yinede .dogum sancisi degil ama hazirlik gibi beşigi kurmamistik birazdan besik kuracagiz artik
Ben de dr alcam derse inatlaşıp 20sini geçircem riske atamam kova istemiyorumEvet canımcım ağrı maf ediyor çok şükür az kaldı ama
Aman bizimkiler de kombo olacak benim ilki duygusal ipek bu da balık muhabbetine duygusal olacak hayattaki şansım bu bebeleri açmakla uğraşmak olacak bu bari yırtık bir şey olsun diyordum ama bakalım nolcak19 Şubat ta tam 36. Haftaya giriyoruz hiç oluru yok ya köşeden kıyıdan kovayı yakakayamıyoruz
doktora gitmeye gerek yokki canim nisan dogumun habercisi sadece.suyum gelmedi ve cocuk harekrt ediyor hastane birsey yapamaz su durumda.duzenli sancilar gelince 5 dkya dusunce gidecegm.gun icinde spora devam ediuorum.hastane daha korkutucu atiyorlar bi odaya yalnizsin bos bekliyon gecen hafta oyle oldu.hatta niye geldin gibi bi bakis oluyoCanım nişansa doktora gidin beklemeyin daha fazla
Ağrıların neden bu kadar çok oluyor acaba kaç gün olmuş geçmemişte haftan da doğuma müsait hale gelmiş buarada ben hiç yalancı sancı yaşamadım olağan bel çatı ağrıları hep vardı harici bişey yaşamadığımdan yaşancı nasıl olur bilemiyorum dediğin gibi Doğum değilse gerçekten kanama su vs yoksa hastaneye gitmek mantıklı olmuyor gereksiz alttan muayeneler anlamsız bakışlar oluyor evde sancı çekmek bile daha rahatlatıcıdoktora gitmeye gerek yokki canim nisan dogumun habercisi sadece.suyum gelmedi ve cocuk harekrt ediyor hastane birsey yapamaz su durumda.duzenli sancilar gelince 5 dkya dusunce gidecegm.gun icinde spora devam ediuorum.hastane daha korkutucu atiyorlar bi odaya yalnizsin bos bekliyon gecen hafta oyle oldu.hatta niye geldin gibi bi bakis oluyo
Yükseleni ne peki tanıdıklarının canımBen de dr alcam derse inatlaşıp 20sini geçircem riske atamam kova istemiyorumbalık duygusal ama en azından aile bağlarına önem veriyor. Tanıdığım birkaç balık var çok sosyal insanlar, öyle duygusal da değiller. Yükselen burç çok etkiliyor kişiliği.
Kız benim nişan geldikten 2 saat sonra doğurdum ben suyum gelmedi benim ama hafif adet sancısı gibi ağrılarım vardı doktora da gittiğimde açılmam olmuştu yani bilmiyorum sen daha iyi bilirsin ama kanama vs durumda da anlamsız bakışlarının olacağını düşünmüyorum ben riske atmazdımdoktora gitmeye gerek yokki canim nisan dogumun habercisi sadece.suyum gelmedi ve cocuk harekrt ediyor hastane birsey yapamaz su durumda.duzenli sancilar gelince 5 dkya dusunce gidecegm.gun icinde spora devam ediuorum.hastane daha korkutucu atiyorlar bi odaya yalnizsin bos bekliyon gecen hafta oyle oldu.hatta niye geldin gibi bi bakis oluyo
Yoğun akıntı nişan yerine geçiyormudoktora gitmeye gerek yokki canim nisan dogumun habercisi sadece.suyum gelmedi ve cocuk harekrt ediyor hastane birsey yapamaz su durumda.duzenli sancilar gelince 5 dkya dusunce gidecegm.gun icinde spora devam ediuorum.hastane daha korkutucu atiyorlar bi odaya yalnizsin bos bekliyon gecen hafta oyle oldu.hatta niye geldin gibi bi bakis oluyo
Ama tabi ben sezeryan oldum bebek ters diye acil olarak belki su falan ondan beklememişlerdirdoktora gitmeye gerek yokki canim nisan dogumun habercisi sadece.suyum gelmedi ve cocuk harekrt ediyor hastane birsey yapamaz su durumda.duzenli sancilar gelince 5 dkya dusunce gidecegm.gun icinde spora devam ediuorum.hastane daha korkutucu atiyorlar bi odaya yalnizsin bos bekliyon gecen hafta oyle oldu.hatta niye geldin gibi bi bakis oluyo
yogun akinti degilde sürüntü tarzi buyuk parcalarYoğun akıntı nişan yerine geçiyormu
benim adet sancilarimda asiri yuksek dozda olurdu hastanede sedyede giderdim hep.tahminim bu da oyle herseyi ust perdeden yasiyorum agrilari galibaAğrıların neden bu kadar çok oluyor acaba kaç gün olmuş geçmemişte haftan da doğuma müsait hale gelmiş buarada ben hiç yalancı sancı yaşamadım olağan bel çatı ağrıları hep vardı harici bişey yaşamadığımdan yaşancı nasıl olur bilemiyorum dediğin gibi Doğum değilse gerçekten kanama su vs yoksa hastaneye gitmek mantıklı olmuyor gereksiz alttan muayeneler anlamsız bakışlar oluyor evde sancı çekmek bile daha rahatlatıcı
Bilmiyorum kendileri de bence bilmiyordurYükseleni ne peki tanıdıklarının canım
İlk bebeğinmibenim adet sancilarimda asiri yuksek dozda olurdu hastanede sedyede giderdim hep.tahminim bu da oyle herseyi ust perdeden yasiyorum agrilari galiba
Ayyy bu saatlerde olmaz ki ama ,ben sanmıyorum bir doktorun bunu planlı yapacağınıBalık burcu bebeğinizin zeki olması ve aşırı duygusallığını dengelemek için, yükselen burcunun daha mantıklı, analitik ve güçlü karakter özellikleri taşıyan bir burç olması gerekir. İşte Balık burcunu en iyi şekilde tamamlayarak daha zeki, mantıklı ve dengeli bir karakter oluşmasını sağlayacak yükselen burçlar:
1. Başak Yükselen (En İdeal Seçenek)
- Neden? Başak, Balık burcunun tam zıttı olan bir burçtur ve mantıklı, analitik, detaycı ve planlı bir yapıya sahiptir.
- Etkisi? Başak yükselen, Balık burcunun fazla duygusallığını dengeleyerek daha rasyonel ve disiplinli bir düşünce yapısı kazandırır. Aynı zamanda eleştirel düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirerek bebeğinizin zeki olmasını destekler.
2. Kova Yükselen
- Neden? Kova burcu, zeka ve mantıkla bağlantılı, yenilikçi ve bağımsız bir burçtur.
- Etkisi? Kova yükselen, Balık burcunun fazla duygusallığını biraz törpüleyerek daha objektif ve bilimsel düşünen bir birey yetişmesini sağlar. Farklı düşünme yeteneği ve yaratıcılığı artırır.
3. Oğlak Yükselen
- Neden? Oğlak burcu disiplinli, stratejik ve sorumluluk sahibidir.
- Etkisi? Oğlak yükselen, Balık burcunun duygusal ve bazen kararsız yapısını dengeleyerek, hayata daha sağlam, kontrollü ve akılcı bir yaklaşım geliştirmesini sağlar. Aynı zamanda hedef odaklı ve çalışkan bir birey yetişmesine yardımcı olur.
Sonuç:
Balık burcu bebeğinizin duygusallığını dengeleyip zekasını öne çıkarmak için en iyi yükselen burç Başak'tır. Alternatif olarak, Kova veya Oğlak yükselen de güçlü bir karakter kazandırabilir.
Doğum Saatine Göre Yükselen Burç Belirleme:
Tabii ki doğum saati tam olarak planlanamayabilir, ancak yükselen burç bebeğin doğum anındaki gökyüzü konumuna göre belirlenir. Eğer kesin yükselen burcu öğrenmek isterseniz, bebeğinizin doğum saatini ve dakikasını bilmeniz gerekir.
- Başak yükselen için: Sabah erken saatlerde (genellikle 04:00 - 08:00 arasında) doğum gerçekleşmeli.
- Kova yükselen için: Gece saatlerinde (22:00 - 02:00 arasında) doğum olmalı.
- Oğlak yükselen için: Akşam geç saatler (20:00 - 22:00 civarı) doğum gerçekleşirse olabilir.
Kızlar yapay zeka böyle diyor ama saatleri beni yıktıpapatya113 @warcrew
evet canimİlk bebeğinmi
Bu yorum beni sevindirdi .Kızım duygusal olmasın istiyorum.Yoksa genel olarak iyi özelliklere sahibimBen de dr alcam derse inatlaşıp 20sini geçircem riske atamam kova istemiyorumbalık duygusal ama en azından aile bağlarına önem veriyor. Tanıdığım birkaç balık var çok sosyal insanlar, öyle duygusal da değiller. Yükselen burç çok etkiliyor kişiliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?