2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Tüm kalbimle duam sizinle sen daha iyi bilirsin çocuğunun bünyesini kuzum benim. Aynen yollama toparlansın kuzum. Zaten geçer Allah'ın izniyle ilaçlarıda var

Harikasın ama sezeryan olursam bu bana uymaz çünkü battık zaten bu saatler bize uymaz ama normal gelirse belki bir ihtimal uyar saatleri. Hoş gerçi normalde de mesai saatinde olması gerekiyor sanırım. Aman be rahat rahat doguramiyoruz da

BEnde ilk oldugu zamanlar acile gitmistim nst ye baglamislardi bse cikmadi normal diyip yollamisti doktor simdi azaldi biraz bakalm tekrar olursa gidcem hastaneye. Gaz agrisi olabilir evet cnku magnezyumu biraktigimdan beri kabiz oldum feci durumdayim

kac gundur agri sanci cekiyorum kizlar 4 5 gundur araliksiz resmen ve sabah ve aksam bugun galiba nişanim geldi.hem sabah 2 buyukce bir kati akinti uzun.hem aksam daha yeni geldi rengi koyi sari kahveye donuyomus gibi.zaten adet sancilarim tam gaz devam ediyor ama duzensiz iste yinede .dogum sancisi degil ama hazirlik gibi beşigi kurmamistik birazdan besik kuracagiz artik

Ahah benim de öyle doktorun akşam 22:00 da gelip sezeryan yapacağını düşünmüyorum

Canım nişansa doktora gidin beklemeyin daha fazla

Ben de dr alcam derse inatlaşıp 20sini geçircem riske atamam kova istemiyorum balık duygusal ama en azından aile bağlarına önem veriyor. Tanıdığım birkaç balık var çok sosyal insanlar, öyle duygusal da değiller. Yükselen burç çok etkiliyor kişiliği.

Canım nişansa doktora gidin beklemeyin daha fazla
doktora gitmeye gerek yokki canim nisan dogumun habercisi sadece.suyum gelmedi ve cocuk harekrt ediyor hastane birsey yapamaz su durumda.duzenli sancilar gelince 5 dkya dusunce gidecegm.gun icinde spora devam ediuorum.hastane daha korkutucu atiyorlar bi odaya yalnizsin bos bekliyon gecen hafta oyle oldu.hatta niye geldin gibi bi bakis oluyo

Ağrıların neden bu kadar çok oluyor acaba kaç gün olmuş geçmemişte haftan da doğuma müsait hale gelmiş buarada ben hiç yalancı sancı yaşamadım olağan bel çatı ağrıları hep vardı harici bişey yaşamadığımdan yaşancı nasıl olur bilemiyorum dediğin gibi Doğum değilse gerçekten kanama su vs yoksa hastaneye gitmek mantıklı olmuyor gereksiz alttan muayeneler anlamsız bakışlar oluyor evde sancı çekmek bile daha rahatlatıcı

Yükseleni ne peki tanıdıklarının canım

Kız benim nişan geldikten 2 saat sonra doğurdum ben suyum gelmedi benim ama hafif adet sancısı gibi ağrılarım vardı doktora da gittiğimde açılmam olmuştu yani bilmiyorum sen daha iyi bilirsin ama kanama vs durumda da anlamsız bakışlarının olacağını düşünmüyorum ben riske atmazdım

Yoğun akıntı nişan yerine geçiyormu

Ama tabi ben sezeryan oldum bebek ters diye acil olarak belki su falan ondan beklememişlerdir

benim adet sancilarimda asiri yuksek dozda olurdu hastanede sedyede giderdim hep.tahminim bu da oyle herseyi ust perdeden yasiyorum agrilari galiba

Yükseleni ne peki tanıdıklarının canım
Bilmiyorum kendileri de bence bilmiyordur ben ne zaman büyük konuşsam o başıma geliyor. Asla kendimden küçük biriyle evlenmem dedim, eşim 9 ay küçük benden. Kova ya da koç burcu biriyle evlenmem dedim, eşim koç burcu ve bu burca olan önyargımı da kırdı. Asla çocuk gelişimi okumam dedim, okudum. Korunmayı şubat ayı gibi bıraktım kova olmasın burcu diye, 2 ay sonra hamile kaldım ve şimdi kova olabilme olasılığı var. Büyük konuşmamak lazım bu hayatta

Kızlar ben balık burcuyum yükselenim de aslan. Duygusallık var mı var ama anlık sonrasında mantıklı düşünme bazen yersiz ego ve kendi bildiğini yapma durumları olabiliyor. Ama yükselen çok etkiliyor bence. Balıkları sürekli ağlayan kimseler olarak bilmeyin duyguları kullanmayı ve bu duygularla insanları manipüle etmeyi çok iyi biliyorlar bir de neredeyse koç kadar inatları var, gizli inatçılar ve kinciler övdüm mü yerdim mi belli değil ben de

Ayyy bu saatlerde olmaz ki ama ,ben sanmıyorum bir doktorun bunu planlı yapacağını söylesek acırlar mı ki bize

Bu yorum beni sevindirdi .Kızım duygusal olmasın istiyorum.Yoksa genel olarak iyi özelliklere sahibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…