- 13 Aralık 2015
- 1.755
- 1.831
- 133
- 31
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #26.901
Sancı nasıl ya çok acılı bişey miiiiYok tutuştum dogurmama seçeneği olsa okeyim suan sndbjsbdjsbdjdhdj kocam doğursun ben taşıdım yeterli
Kuzum kanaman ne durumda kasılmaların ağrılı mı belden kasıklara iniyormuş öyle bir ağrı mı durumun ne durmasana yavrum kalkıp gitsene doktora ben doğurcam burda girip çıkıp bakıyorum ne alemdesin diyeİlk gebeliğin değilse yola çık diyo bu banaçok mu kötü durumdayim nsndndnxjddbd
Bebeğin gelişimi nasıl kuzum seni de merak ediyorum Herşey yolunda mıUyanıkken 2 saatte bir geceleri 3 saatte bir sağım yapmaya çalışıyorum arada yarım saat kaçsa da. 8. Gün bitti bugün. Bir an önce alsak bari kucağımıza
Sancı nasıl ya çok acılı bişey miiii
Hastahanede olmak istemiyorum ilk doğum zaten pıt diye çıkmayacağı içinKuzum kanaman ne durumda kasılmaların ağrılı mı belden kasıklara iniyormuş öyle bir ağrı mı durumun ne durmasana yavrum kalkıp gitsene doktora ben doğurcam burda girip çıkıp bakıyorum ne alemdesin diye
Çok haklısın hastanede beklemek de kolay birşey değil ama ben cesaret edemezdim evdebeklemehe açıkçası bilemedim ki kanaman devam ediyor muHastahanede olmak istemiyorum ilk doğum zaten pıt diye çıkmayacağı için
Ya öğlen 2 den beri nstye bağlı olduğum için kasilmanin ne oldugunu net anladım. O yüzden gerilmiyorum suanda. Bel ağrısı ona ek kasık ağrısı da yapıyor ve bunlar tam olurken karnım semsert zaten o baskı basınç hissediliyor. Henüz kivranmiyorum acidan. Sanirim 6 dan sonra kivrandiracak 6 ya kadar biraz can sıkıyor sadece keyif kaçırıyor öyle diyim. acı cekmiyorum yani
Zaten var ya düzenli olarak olduğu için anlamamak imkansiz korkmayın sancı varsa anlayacaksınız o baskı hissini zaten
Geldim wc ciktim iç camasiri degistirdim hafif lekelenmisti sadece, ped taktim daha kolay bakarim diye henuz bakmadim kalkinca kontrol edicem, aktif kanamam yok o muayeneler yüzünden pembemsi akintiya karışık olmuş sadece oÇok haklısın hastanede beklemek de kolay birşey değil ama ben cesaret edemezdim evdebeklemehe açıkçası bilemedim ki kanaman devam ediyor mu
İş yükleri artmasın diye yapmayacakları yok gerçekten. Sağol canımZaten 17sinde alıcam demesi saçmaydı sevindim senin için canım. Ebeye de gıcık oldum sana ne yani korkutmaya ne gerek var herkes her şeye burnunu sokmasa keşke..
hakkında hayırlısı olsun canım normal sezaryen hiç fark etmez hangisi duruma en uygunsa ve hayırlısıysa o olsun
Çatı muayenen ağrısız geçtiyse helal olsunben şu gün oldu yaptırmam bile korkudan
Acaba yapan kişiye göre değişiyor mu? Cidden hiç acımadı çünkü ve çok kısa sürdü zaten.Hadi bakalım pzt günü ne diyecek. Vajinal denersin, tansiyonun çıkarsa o zaman vakit kaybetmeden sezaryene döner. Doktor için zor bir durum olmamalı bu. Çatı muayenesinden böyle bahsetmen bence de normal doğum yapabileceğinin bir göstergesi. İrkilmen çok normal ama acı hissetmediysen harika 
Çok teşekkür ederimCanım merhaba. Sağlıkla al kucağına. Benim bebeğimin karnı 1.5 hafta geriden geliyordu. Kilosu yerinde olduğu için doktorum sadece göbekli bir bebek olmayacak dedi. Doktorum beslenme şeklini değiştir haftada 3 gün et tavuk balık ye dedi. 2 hafta öyle besledim. Bebişin karnı gününü yakaladı. Ama tabi bu ölçümlerlede ilgili olabiliyor ama önemli bir şey değil
Bende de baskı var sürekli kasıklarımda özellikle yan yatıp bacaklarımı çekince falan. Bebekte toplanıyor geriliyor orası. Böyle bişey mi daha farklı mıHastahanede olmak istemiyorum ilk doğum zaten pıt diye çıkmayacağı için
Ya öğlen 2 den beri nstye bağlı olduğum için kasilmanin ne oldugunu net anladım. O yüzden gerilmiyorum suanda. Bel ağrısı ona ek kasık ağrısı da yapıyor ve bunlar tam olurken karnım semsert zaten o baskı basınç hissediliyor. Henüz kivranmiyorum acidan. Sanirim 6 dan sonra kivrandiracak 6 ya kadar biraz can sıkıyor sadece keyif kaçırıyor öyle diyim. acı cekmiyorum yani
Zaten var ya düzenli olarak olduğu için anlamamak imkansiz korkmayın sancı varsa anlayacaksınız o baskı hissini zaten
Çok tuhaf gerçektenDoktorları görünce tansiyonum arttığı için, riske girip ben girmem demiş normal doğumuna, ben içerde giyinirken söylemiş bunu. Diğer şube hastaneye yönlendirirmiş. Biraz şaşırdım duruma. Diğer hastanedeki doktorlar demez mi, 9 ay kontrol ettin risk olunca bize mi gönderiyorsun? Zaten ben de normal diye diretmem öyle bir risk varsa gerçekten ama tuhaf geldi
Canımm şimdi gördüm yorumları naptın çok merak ediyorum hakkında hayırlısı olsun inşallahBu gittiğim eğitim araştırma hastanesiydi ve zaten çoğu kişi onermiyordu. Tamamen bi anlık şok hali ile kendimi orda buldum öyle diyim. Sehir hastahanesine gidicem bu sefer artık orda dogururum herhalde. Tek isteğim insaflı insanlara denk gelmek... Sancılarımı takip edicem işte sıklaştıkca duruma göre ayarlarim giderim. Teşekkür ediyorum hepinize umarim çok güzel insanlara denk geliriz
Sadece toparlanıp gerilmesi değil bel kısmında ve regl öncesi ağrılar gibi ağrıların da olması lazım bu toparlanma gerilme anında (tüm karnın geriliyor zaten) o baskı vs bende de vardı hep sahte olan diye düşünüyorum sendeki ama belli olmaz tabi herkesin bünye de farklı 100% bu olur diyemiyorumBende de baskı var sürekli kasıklarımda özellikle yan yatıp bacaklarımı çekince falan. Bebekte toplanıyor geriliyor orası. Böyle bişey mi daha farklı mı
Eee ben 2 gündür bu haldeyim. İyi ki yarın doktora gideceğimBel ağrısı ona ek kasık ağrısı da yapıyor ve bunlar tam olurken karnım semsert zaten o baskı basınç hissediliyor.
İlk bebek olunca neyin ne olduğunu anlamakta güçlük çekiyorum skdkcmf bu arada senin yerinde olsam hastanedeydim şimdi soğukkanlılığına hayran kaldımSadece toparlanıp gerilmesi değil bel kısmında ve regl öncesi ağrılar gibi ağrıların da olması lazım bu toparlanma gerilme anında (tüm karnın geriliyor zaten) o baskı vs bende de vardı hep sahte olan diye düşünüyorum sendeki ama belli olmaz tabi herkesin bünye de farklı 100% bu olur diyemiyorum
Malesef bebisin ayakları hala bogrumdeEee ben 2 gündür bu haldeyim. İyi ki yarın doktora gideceğim
Benim beybi iyice aşağı indi, kaburgamın altı bomboş. Sen o boşluğu hissediyor musun?
Kizzzzz benimki döt korkusu sjbxjsbdjwhsjsndjdj bebişim gayet hareketleri yerinde ona dikkat ediyorum, kanama veya su gelme durumuna dikkat ediyorum. Kasılmaları takip ediyorum. Uygulama da hastahaneye git diyo ama ben sanmıyorum açılmamın 4 ten 6-7 ye çıktığınıİlk bebek olunca neyin ne olduğunu anlamakta güçlük çekiyorum skdkcmf bu arada senin yerinde olsam hastanedeydim şimdi soğukkanlılığına hayran kaldım
Benim de ilk bu arada smndjsbdjsİlk bebek olunca neyin ne olduğunu anlamakta güçlük çekiyorum skdkcmf bu arada senin yerinde olsam hastanedeydim şimdi soğukkanlılığına hayran kaldım
Baya sıklaşmış aslında bence git bir an önce bize de haber verrMalesef bebisin ayakları hala bogrumdekanala yerleşse o baskıyı altta hissederdim ama o baskı da yok bende sadece bebiş kafa geliş olarak konumunu koruyor
Kizzzzz benimki döt korkusu sjbxjsbdjwhsjsndjdj bebişim gayet hareketleri yerinde ona dikkat ediyorum, kanama veya su gelme durumuna dikkat ediyorum. Kasılmaları takip ediyorum. Uygulama da hastahaneye git diyo ama ben sanmıyorum açılmamın 4 ten 6-7 ye çıktığınıçünkü şiddeti değişmedi sadece sıklığı 6-8 dkda bir şuanda ona kafam takıldı bi. Gece giderim diye düşünüyorum ama gittigimde acilde açılma hâlâ 4-5 gibi denirse hiç yatış yapmayi düşünmüyorum gelir uyurum rahatça. Süreç yavaş işliyor nasılsa diyerek. Ama artmişsa zaten doguracaz çıkış yok
Kocam bi yandan siz bi yandan durun sıkıştırmayın beni ya sjxnjsnxjdnx gidicem zatenBaya sıklaşmış aslında bence git bir an önce bize de haber verr
Belki doğar kız, doğan var öyle pırt diye. Koşullandırma kendini sürüncem diyeKocam bi yandan siz bi yandan durun sıkıştırmayın beni ya sjxnjsnxjdnx gidicem zatenaz daha kendi halimde durayım hemen doğmayacak zaten sürünücem orda. keşke hemen doğsa
Allah'ım inşallah yaaaaaBelki doğar kız, doğan var öyle pırt diye. Koşullandırma kendini sürüncem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?