2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kocam bi yandan siz bi yandan durun sıkıştırmayın beni ya sjxnjsnxjdnx gidicem zaten az daha kendi halimde durayım hemen doğmayacak zaten sürünücem orda. keşke hemen doğsa
Öyle deme arkadaşım 4 saatte açıldı doğurdu nerden biliyorsun senin de kolay olur belkii ajdkck

2 gündür bende aynı durumdan muzdaripim valla ishal yada kabızlık doğum öncesi belirti olabilir diye yazıyor çoğu yerde 38+3 oldum valla vajinaya fena baskı yiyorum canım çok yanıyor iki büklüm kalıyorum doğurcam diye düşünmeye başladım

Öyle deme arkadaşım 4 saatte açıldı doğurdu nerden biliyorsun senin de kolay olur belkii ajdkck
Tabi doğuran olmayınca benim de keyfim böyle yerindeydi sjxnjsbdjsndjdjdjjdjdjd dalga geciyodum falan işin içine girinceye kadar keyfini sürmek lazım

Bebeğin gelişimi nasıl kuzum seni de merak ediyorum Herşey yolunda mı
Şükür oğlum sağlıklıymış herhangi bir organında hasar yokmuş. Çok küçük bir bebek olduğu için büyümesini kg almasını bekliyoruz. Hala yoğun bakımda. Ben de iyiyim çok şükür. Bu süreçte elimden geldiğince düşmemeye çalıştım. Hep umudumu korudum. Bunun bir aksilik olduğunu değil oğlumun ben toparlanayım kendime geleyim onunla rahatça ilgileneyim diye böyle bir şey yaşadığına inanmaya çalıştım. Sezeryan dikişleri tabi hiç acımıyor değil ama hayatıma da engel olmuyor

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-14-22-33-09-950_com.neiman.contractions.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 44
Ayy canımm kabızlıktamı dogum belırtısıymıs hadı hayırlısıyarın bıde erık alıcam mıgrostan hosafını bı deneyecegım bakalım işe yararsa sana yazarım

Gece acilde kadın doğum doktoru oluyor mu ya nöbetçi şimdi o geldi aklıma
Nöbetçi vardır ama doktorlar genelde doğuma girmiyor zaten max kontrol amaçlı gelir gider veya risk varsa işte
Peki göbegin asagi dustu mu canim
Ay hayır ya ((( ne göbeğim düştü aşşağıya, ne bebek kanala girdi (hala bogrumde baski yapiyor),
Ne suyum geldi, ne nişan ne söz

Asıl sprun şu ki eve geldim geleli olcuyorum bu kasılmaları:) aralarindaki dk arttı ve süresi kısalıyor teorim şu çok uğraştıkları için onlar yüzünden acilmam artti..... Eve geldim kendi halimde dinlendigim için de kasilmalarim azaliyor¿ Ama pes etmiyorum dinlemeye devam riske atamam teori diye

Çok boş yaptim ama işin daha da kötü yanı kan grubum ehliyet kimlik evlilik hepsini sayın kendimi bildim bileli B+ bana dediler ki 0+ :') dedim bir yanlışlık var..... Dediler ki 3 defa bakılmış 0+ yazıyor burda.... Ben şimdi nerelere gideyim ne yapayım

Canım senin bu doktorla yıldızın hıc barısmadı bence,ben olsam guven duydugum bırıyle yola devam ederım,senın kötülüğünü istemez bence doktor,tansıyon cok onemlı Allah korusun,ıkınma vs de zaten ıncelen damarlar bıle zarar gorebılıyor beyınde tansıyonla,adamın bunlardan korkması normal,can emanet sonucta ıkı tane hemde.eğer tansıyon rıskın var ise dinlesen daha iyi olur gibi sanki doktoru,haa yoksa oyle bır durum o zaman guvendıgın bırıyle yola devam etmelısın
Kısa bir ev gezme ve wc molası verdim geldim. Kasılmaları sıfırladım bidaha bakicam şimdi en son arası artıyordu bu şekilde
Ayy canııııımmm gıremedım dısardaydımmm,hemen senın yazdıklarını okudummm.çen doğurcanmııı çeeenhiç korkma bence cok guzel gececek dogumun.benım ıcım cok rahat senden yana.hastaneye falan gıdersen haberımız olsun,sana burdan bi Ayetel Kürsi yollarız hemen

Yazarım bu sefer yola çıkarken hoççagalin gidiyom ben diye dnndnxnxnd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…