- 13 Aralık 2015
- 1.755
- 1.831
- 133
- 31
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #26.921
Öyle deme arkadaşım 4 saatte açıldı doğurdu nerden biliyorsun senin de kolay olur belkii ajdkckKocam bi yandan siz bi yandan durun sıkıştırmayın beni ya sjxnjsnxjdnx gidicem zatenaz daha kendi halimde durayım hemen doğmayacak zaten sürünücem orda. keşke hemen doğsa
2 gündür bende aynı durumdan muzdaripim vallaAyy kızlar bu kabızlık ne meret bıseymıs,hıc basıma gelmemıstı hamılelık boyunca,doguruyorum sandım bıara,bırsuru kayısı hosafı ıctım ama banamısın demedı,erken dogumu tetıklıyomus ıkınmak korktum valla,baska tavsıyelerınız varmı çözüm olarak?
Tabi doğuran olmayınca benim de keyfim böyle yerindeydi sjxnjsbdjsndjdjdjjdjdjd dalga geciyodum falanÖyle deme arkadaşım 4 saatte açıldı doğurdu nerden biliyorsun senin de kolay olur belkii ajdkck
Şükür oğlum sağlıklıymış herhangi bir organında hasar yokmuş. Çok küçük bir bebek olduğu için büyümesini kg almasını bekliyoruz. Hala yoğun bakımda. Ben de iyiyim çok şükür. Bu süreçte elimden geldiğince düşmemeye çalıştım. Hep umudumu korudum. Bunun bir aksilik olduğunu değil oğlumun ben toparlanayım kendime geleyim onunla rahatça ilgileneyim diye böyle bir şey yaşadığına inanmaya çalıştım. Sezeryan dikişleri tabi hiç acımıyor değil ama hayatıma da engel olmuyorBebeğin gelişimi nasıl kuzum seni de merak ediyorum Herşey yolunda mı
Kısa bir ev gezme ve wc molası verdim geldim. Kasılmaları sıfırladım bidaha bakicam şimdi en son arası artıyordu bu şekildewarcrew ne durumdasın? Devam ediyor mu sancılar?
CNm hastane yakınmı bariKocam bi yandan siz bi yandan durun sıkıştırmayın beni ya sjxnjsnxjdnx gidicem zatenaz daha kendi halimde durayım hemen doğmayacak zaten sürünücem orda. keşke hemen doğsa
28 dk gosteriyor navigasyonCNm hastane yakınmı bari
Ayy canımm kabızlıktamı dogum belırtısıymıs hadı hayırlısı2 gündür bende aynı durumdan muzdaripim vallaishal yada kabızlık doğum öncesi belirti olabilir diye yazıyor çoğu yerde 38+3 oldum valla vajinaya fena baskı yiyorum canım çok yanıyor iki büklüm kalıyorum doğurcam diye düşünmeye başladım
Hizli ve dikkatli giderseniz daha kisa surer :) ben sana dün dedim kiz bebekler erken gelirmis28 dk gosteriyor navigasyonyakın diyebilir miyiz
Otoyol zaten sıkıntı olmaz sanırımHizli ve dikkatli giderseniz daha kisa surer :) ben sana dün dedim kiz bebekler erken gelirmis
Gece acilde kadın doğum doktoru oluyor mu ya nöbetçi şimdi o geldi aklımaTabi doğuran olmayınca benim de keyfim böyle yerindeydi sjxnjsbdjsndjdjdjjdjdjd dalga geciyodum falanişin içine girinceye kadar keyfini sürmek lazım
Peki göbegin asagi dustu mu canimOtoyol zaten sıkıntı olmaz sanırımZaten ben de martı görmem diyodum da 20 si falan olur diye dusunuyodum.....
Sehir hastanesinin kadin acili ayri zaten. Yani doktor oluyor evetGece acilde kadın doğum doktoru oluyor mu ya nöbetçi şimdi o geldi aklıma
Nöbetçi vardır ama doktorlar genelde doğuma girmiyor zaten max kontrol amaçlı gelir gider veya risk varsa işteGece acilde kadın doğum doktoru oluyor mu ya nöbetçi şimdi o geldi aklıma
Ay hayır yaPeki göbegin asagi dustu mu canim
Lütfen yaz denemediğim şey kalmadı işe yararsa bende alayım vallahi fena bir ağrı bu yaAyy canımm kabızlıktamı dogum belırtısıymıs hadı hayırlısıyarın bıde erık alıcam mıgrostan hosafını bı deneyecegım bakalım işe yararsa sana yazarım
Canım senin bu doktorla yıldızın hıc barısmadı bence,ben olsam guven duydugum bırıyle yola devam ederım,senın kötülüğünü istemez bence doktor,tansıyon cok onemlı Allah korusun,ıkınma vs de zaten ıncelen damarlar bıle zarar gorebılıyor beyınde tansıyonla,adamın bunlardan korkması normal,can emanet sonucta ıkı tane hemde.eğer tansıyon rıskın var ise dinlesen daha iyi olur gibi sanki doktoru,haa yoksa oyle bır durum o zaman guvendıgın bırıyle yola devam etmelısınİş yükleri artmasın diye yapmayacakları yok gerçekten. Sağol canım
Acaba yapan kişiye göre değişiyor mu? Cidden hiç acımadı çünkü ve çok kısa sürdü zaten.
Acaba benim dr farklı bir şey mi yaptı diycem ama çatı muayenesi dedi. İki parmakla genişliğine baktı.
Doktorları görünce tansiyonum arttığı için, riske girip ben girmem demiş normal doğumuna, ben içerde giyinirken söylemiş bunu. Diğer şube hastaneye yönlendirirmiş. Biraz şaşırdım duruma. Diğer hastanedeki doktorlar demez mi, 9 ay kontrol ettin risk olunca bize mi gönderiyorsun? Zaten ben de normal diye diretmem öyle bir risk varsa gerçekten ama tuhaf geldi
Ayy canııııımmm gıremedım dısardaydımmm,hemen senın yazdıklarını okudummm.çen doğurcanmııı çeeenKısa bir ev gezme ve wc molası verdim geldim. Kasılmaları sıfırladım bidaha bakicam şimdi en son arası artıyordu bu şekilde
Yazarım bu sefer yola çıkarken hoççagalin gidiyom ben diye dnndnxnxndCanım senin bu doktorla yıldızın hıc barısmadı bence,ben olsam guven duydugum bırıyle yola devam ederım,senın kötülüğünü istemez bence doktor,tansıyon cok onemlı Allah korusun,ıkınma vs de zaten ıncelen damarlar bıle zarar gorebılıyor beyınde tansıyonla,adamın bunlardan korkması normal,can emanet sonucta ıkı tane hemde.eğer tansıyon rıskın var ise dinlesen daha iyi olur gibi sanki doktoru,haa yoksa oyle bır durum o zaman guvendıgın bırıyle yola devam etmelısın
Ayy canııııımmm gıremedım dısardaydımmm,hemen senın yazdıklarını okudummm.çen doğurcanmııı çeeenhiç korkma bence cok guzel gececek dogumun.benım ıcım cok rahat senden yana.hastaneye falan gıdersen haberımız olsun,sana burdan bi Ayetel Kürsi yollarız hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?