2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Benim oglumda 3 ay boyunca kilo alamadi cok az aldi. Doktor once mama vermek istemedi sutunle ilgli degil dedi. Ama sonra anladiki sutum yetmiomus ve mamaya baslayinca toparladi yavrum

Benim oglumda 3 ay boyunca kilo alamadi cok az aldi. Doktor once mama vermek istemedi sutunle ilgli degil dedi. Ama sonra anladiki sutum yetmiomus ve mamaya baslayinca toparladi yavrum
Ayy iyi bari toparlamasina sevindim benimki de bi sekilde toparlar inşallah ya cuma gunu kontrol var onda da az cikarsa ve vermezse israrci olmayi dusunuyorum

Anne çayının tek başına bu kadar etki ettigji sanmıyorum bazen yetmeyebiliyo işte regl falansan o hafta tam anlamıyla geçene kadar da süt yetmeme sorunu yaşıyorum ben yeni düzeldi mesela bir sürü şey var da işte içine sindigi gibi ilerle gitsin

Gecen hafta hic kati yemedi, icim parcalandi, 2-3 gun emmedi de , mamayi da ben kesmistim kusuyor ondan mi acaba diye. Sonra duzeldi ama simdi kati yine az yiyor, kafa ceviriyor. en azindan emiyor, mamaya da iste geri donduk gunde bir iki biberon veriyorum. Atak donemi ya da distir ya , en buyuk rahatlaticilarimiz bu bahaneler artik

Ayy iyi bari toparlamasina sevindim benimki de bi sekilde toparlar inşallah ya cuma gunu kontrol var onda da az cikarsa ve vermezse israrci olmayi dusunuyorum
Evet bencede mamayi denemelisinz. Doktorun hemen mama vermesi guzel bisey ama olmuyorsada cok vakit kaybetmemek lazim sonucta cocuk doymuyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…