- 2 Ekim 2022
- 2.860
- 4.363
- 83
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.961
Benim oglumda 3 ay boyunca kilo alamadi cok az aldi. Doktor once mama vermek istemedi sutunle ilgli degil dedi. Ama sonra anladiki sutum yetmiomus ve mamaya baslayinca toparladi yavrumBoyu da az artiyor 1 cm hatta kafasi gecen ay yarim cm artmis ama yapmasi gerekenleri yaptigi icin doktor az ama sorun yok dedi.
Tabi ne zararı olacak ki
Beslenme duzenim de pek değişmedi sadece bestlaki , anne cayini falan bosladim bu aralar ama o kadar etki eder mi ki bilemedim
Ayy iyi bari toparlamasina sevindimBenim oglumda 3 ay boyunca kilo alamadi cok az aldi. Doktor once mama vermek istemedi sutunle ilgli degil dedi. Ama sonra anladiki sutum yetmiomus ve mamaya baslayinca toparladi yavrum
Anne çayının tek başına bu kadar etki ettigji sanmıyorum bazen yetmeyebiliyo işteBoyu da az artiyor 1 cm hatta kafasi gecen ay yarim cm artmis ama yapmasi gerekenleri yaptigi icin doktor az ama sorun yok dedi.
Tabi ne zararı olacak ki
Beslenme duzenim de pek değişmedi sadece bestlaki , anne cayini falan bosladim bu aralar ama o kadar etki eder mi ki bilemedim
Gecen hafta hic kati yemedi, icim parcalandi, 2-3 gun emmedi de , mamayi da ben kesmistim kusuyor ondan mi acaba diye. Sonra duzeldi ama simdi kati yine az yiyor, kafa ceviriyor. en azindan emiyor, mamaya da iste geri donduk gunde bir iki biberon veriyorum. Atak donemi ya da distir ya , en buyuk rahatlaticilarimiz bu bahaneler artikBenımkı mamayı falan gunduzlerı uyurken kandırıp yıyor artık iştah sıfırnormalmı canım ya sen benden ondesın olmusmuydu boyle bir dönem?benımkıde kabız oldu heralde 3 gundur kaka yok yada bısey yemedıgı ıcın yapmıyor napsam bılemedım.sabahtan aksama mız mız
Evet bencede mamayi denemelisinz. Doktorun hemen mama vermesi guzel bisey ama olmuyorsada cok vakit kaybetmemek lazim sonucta cocuk doymuyor olabilirAyy iyi bari toparlamasina sevindimbenimki de bi sekilde toparlar inşallah ya cuma gunu kontrol var onda da az cikarsa ve vermezse israrci olmayi dusunuyorum
Ayy gercekten babam hep diyorki cocuk bır cıcektır bır bakarsın solar bır bakarsın açar anidenGecen hafta hic kati yemedi, icim parcalandi, 2-3 gun emmedi de , mamayi da ben kesmistim kusuyor ondan mi acaba diye. Sonra duzeldi ama simdi kati yine az yiyor, kafa ceviriyor. en azindan emiyor, mamaya da iste geri donduk gunde bir iki biberon veriyorum. Atak donemi ya da distir ya , en buyuk rahatlaticilarimiz bu bahaneler artik
Normal.normalKızlar uzuuuun zamandır ugramiyorum buraya keyifler nasıl? Bebem 171 günlük oldu çok şükür zor ötesi günler geride kaldı sırada zorlar var sjsjjs on gündür yavaş yavaş tadimlara başladım birkaç gündür kakası değişti normal mi renk koyu hardal kıvam bebeklikteki gibi değil biraz daha katı..
Ben denettim canım bi sorun olmadıKizlar yesil mercimek tattıran oldumu bebegine?
Bizimki pek oyundan filan anlamıyo şu an, yani izliyo biz bi şeyler yapınca ama eşlik edemiyo yavrumbebişler nasıl kızlar ? birlikte oynadığınız oyun vs var mı ? bizimki kafa takuşturmayı öğrendi tos deyince gelip vuruyorbay bay yapmayı öğretmeye çalışıyorum ama henüz anlayamıyor onu. Bir de bugün işe giderken arkamızdan çok ağladı ilk kez. içim gitti ben de yolda ağlaya ağlaya araba kullandım bihter zşyagil gibi
Benimki de 171 günlük ama daha başlamadık tadımlara. 20 eylülde kontrolü var, doktor o günü bekleyin ben yönlendireyim birlikte ilerleyelim dedi bekliyoz bakalımKızlar uzuuuun zamandır ugramiyorum buraya keyifler nasıl? Bebem 171 günlük oldu çok şükür zor ötesi günler geride kaldı sırada zorlar var sjsjjs on gündür yavaş yavaş tadimlara başladım birkaç gündür kakası değişti normal mi renk koyu hardal kıvam bebeklikteki gibi değil biraz daha katı..
Çok güldümbebişler nasıl kızlar ? birlikte oynadığınız oyun vs var mı ? bizimki kafa takuşturmayı öğrendi tos deyince gelip vuruyorbay bay yapmayı öğretmeye çalışıyorum ama henüz anlayamıyor onu. Bir de bugün işe giderken arkamızdan çok ağladı ilk kez. içim gitti ben de yolda ağlaya ağlaya araba kullandım bihter zşyagil gibi
Ben daha işr başlamadım başlamama var biraz daha ama en büyük korkum nasıl uyuyorlar ya. Benim bebeğim ben olmadan asla uyumuyor kucağımda sarılıp pışpışla uyuyorBizimki pek oyundan filan anlamıyo şu an, yani izliyo biz bi şeyler yapınca ama eşlik edemiyo yavrumarkandan ağlaması insanı üzüyor cidden ya haklısın valla ağlamakta
Oyun matında top at tut yapıyoruz ama tam anlamıyor eh işte. Kollarından tutup yürütüyorum en sevdiği aktivitebebişler nasıl kızlar ? birlikte oynadığınız oyun vs var mı ? bizimki kafa takuşturmayı öğrendi tos deyince gelip vuruyorbay bay yapmayı öğretmeye çalışıyorum ama henüz anlayamıyor onu. Bir de bugün işe giderken arkamızdan çok ağladı ilk kez. içim gitti ben de yolda ağlaya ağlaya araba kullandım bihter zşyagil gibi
İçin rahat olsun canım benimki de öyleydi nasıl uyutcak diye korkuyodum. Aynı şekilde teyzesinin kucağında göğsünde uyuyor mışıl mışılBen daha işr başlamadım başlamama var biraz daha ama en büyük korkum nasıl uyuyorlar ya. Benim bebeğim ben olmadan asla uyumuyor kucağımda sarılıp pışpışla uyuyor
Ay kuzum benimmİçin rahat olsun canım benimki de öyleydi nasıl uyutcak diye korkuyodum. Aynı şekilde teyzesinin kucağında göğsünde uyuyor mışıl mışılhatta bu zamana kadar ben ayağımda sallauarak asla uyutamadım ama teyzesinde 3 kere falan uyudu
Kesinlikle canım bi şekilde anlaşıyorlar yol bulunuyorAy kuzum benimmcidden korkuyor insan uyumayacak ne olacak huyunu suyunu bilmezler vs diye ama alışıyor demekki
Ek gıda işi nasıl oluyor yoruyor mu seni gitmeden mi hazırlıyorsun yoksa teyzesi mi hallediyor?Kesinlikle canım bi şekilde anlaşıyorlar yol bulunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?