2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Minik savaşçı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah çok yakın zamanda

Kız benim doktorum 5-10 dakikada olan sancın oluyor mu kasılman oluyor mu diye her gittiğimde soruyor hadi bir git hastaneye senin düzenli oluyor bak ahahhahajj

Kız benim doktorum 5-10 dakikada olan sancın oluyor mu kasılman oluyor mu diye her gittiğimde soruyor hadi bir git hastaneye senin düzenli oluyor bak ahahhahajj
Kiz 5dk dan 9dkya çıktı eve gelince diyorum kwbdjsndjd stresten belkide hastahanede fazla oldu eve gelince kendine geldi kesin ağrım sızım da yok sancılarım çok yüksek değil şiddeti acele etmek istemiyorum bebiş de hareketli baya

Bu gece doğuran yok mu bu gece doğuran yok mu diye diye aha doğuracaksın az kaldı ahhahahhahah
Kız enerjini çok sevdim senin ya, her mesajını tebessüm ederek okuyorum
İnşallah kolayca sağlıkla doğumun olur

Al benden de o kadar Rabbim yardımcısı olsun

Al benden de o kadar Rabbim yardımcısı olsun
Enerciiiii umarım hep yüzünüz güler bacilarim ben biraz uyuyayım hastahane yolu görünürse yolda yazarim inşallah iyi kisilere denk geliriz ve kolay dogururuz

Enerciiiii umarım hep yüzünüz güler bacilarim ben biraz uyuyayım hastahane yolu görünürse yolda yazarim inşallah iyi kisilere denk geliriz ve kolay dogururuz
Tüm dualarım seninle Allah iyilerle karşılaştırsın tek avazda doğur inşallah seni beklerken ben doğurursam şaşırmicam gaz sancısı mı doğum sancısı mı çözemediğim feci ağrımla bende uyumaya çalışan bakalım

Gazdır umarım bunu dileyecegim aklıma gelmezdi ndnxnxbxjxnxj

Ay yok gelsin artık doğum sancısı olsun hergün doğurcam sanıyorum beni bu düşüncelerden kurtarsın
Senin tarihe dikkat etmemişim zamanı gelmiş yakındır Allah sağlıkla az acıyla (gerçekçi yorum xnxnjd) çok zorlamadan dogurmayi nasip etsin bebislerimizi

Kk bozuluyor sunucu hatasi verdi anlık keşpiş olsun

Senin tarihe dikkat etmemişim zamanı gelmiş yakındır Allah sağlıkla az acıyla (gerçekçi yorum xnxnjd) çok zorlamadan dogurmayi nasip etsin bebislerimizi

Kk bozuluyor sunucu hatasi verdi anlık keşpiş olsun
Amin kuzum amin evet bende de verdi hatayı . Hadi sen bırak buralaro doğurmadan uyu dinlen biraz malum sonrası uykular haram oldu

Ayyy sağlıkla gelsin annesi merhametli insanlarla karsılasmak cok önemli Allah iyilerle karsılastırsın gerçekten yürek üzen insanlarla değil sen bebişini hissediyosun zaten sağlıkla kolaylıkla al kucağına kalbim seninle

Tamam canım deneyecegım.ayy ınsallah çözüm olur.yoksa yarın eczaneye gıdıp ılac alacagım.
Doktorum bana magnezi kalsin diye ilaç vermişti. 1 kere kullandım rahatladım. Ama benim sorunum magnezyumum bitmişti, 2-3 gün içmemiştim çok zorlanmıştım. Alınca tekrar rahatladım

Ayy kızlar ben bittim yaa böyle bişey görmedim ben midem bitmiş benim bogazım agrıyor artık midemden gelen acı sular yüzünden,ben boyle bır yanma görmedim hayatımda,yataktan cıktım tv actım oturdum yatamıyorum,salı gunu dr a gıdınce mumkunu varsa haftaya ben sezeryan olmak ıstıyorum diyecegım.kendımı tükenmiş hissediyorum artık.aglayacagım bırazdan o raddedeyım resmen.

Son haftalar resmen geçmiyor ben normal doğumu bekliyorum bugün eşime supriz masa hazirladim bir iki saat ayakta kaldım diye bel ağrısından uyuyamıyorum şimdide benim de midem yaniyor hem tuvalet hem ağız kuruluğu yaşıyorum. Bir de kiloluyum aşırı derecede hareket kabiliyeti 0 insalah tez vakitte sagkikli bir sekilde kurtulurz

Gercekten Allah kurtarsın canım gercekten yurekten anlıyorum seni,oturup aglıcam sımdı.sankı cocuk mıdemın orda tepınıyor,elımle bıraz ıttırıyorum yok asla gitmiyor ordan.şurup murup işe yaramıyor o yüzden,yarın dogum hızlandırıcı hareketlere start verecegım ben,dayanamıyorum artık. warcrew ayy dogurursan bızede dua et nolur haftaya bızde doguralım saglıkla

Kızlar doğum yaklaştıkça gerilmeye başladım, ilk doğum, normal doğun gibi ilerliyor şuan ama bu stresi azaltmak için neler yapıyorsunuz?
Ben bol bol yoga, pilates, nefes egzersizi yaptim, ise de yaradi dogumda, guzel ikindin dedi hemsireler pozitif hikayelere odaklandim sadece, onlari okumsya calistim.
Ay geliyor bebis, tek avazda kavusursun insallah canim cok yormuslar, zorlamislar seni, umarim sonrasi kolaylikla gecer

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…