2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Ikınma hissin olmuyormu hiç bol bol çömel öylece bekle bazen arada ittir evde denemeler yap biraz bence sen çok kolay doğuracaksın
Var o his evet bilmiyorum ya inan ndbxjsnxjdjd egzersiz zarar verir mi ki perine masaji falan da yapmadim simdi yap derim eşime yapar ama korkuyorum dünkü muayenelerden sonra snxbdnndjd parmak fobisi oluştu bende

Senden de Allah razı olsun. Ben de seni doktorum zayıf olmasının sorun olmayacağını sadece 2,5 değil de 3 kg doğsun diye beslenmeme önem vermem gerektiğini söyledi. Gel gör ki ne yaparsam yapayım olmuyor. Azar asar kilo alıyor bebeğim. Ciğerleri gelişsin sağlıklı olsun kilo önemli değil artık gözümde. Çevremde çok insan var 2-2,5 kg doğmuş ama şimdi boylu poslu hepsi. Sağlıklı olsun bebeklerimiz. Doğunca çabucak toparlasınlar Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Olmaz mı her gece kızım uyandığında düşünüp durduğum tek konu geri uyutmaya yanına gidiyorum uyuyana kadar o sırada diğeri ağlarsa ya emmesine denk gelirse bi ton şey

Geçenlerde arkadaşıma neden dinlenince sancım oluyor diye söylenmiştim oda bana dinlenince daha aktif geldiğini söylemişti

Canım kıloyu hıc kafana takma dogunca mama+meme yaparsın hemen kılo alır.onemlı olan saglıgı yerınde olsun.bende kılolu olmasından müzdaripim,iç organlarım delindi artık hiç kalkamaz yatamaz oldum.saglıklı olsunlarda 2.500 kıloda az degıl zaten.sen havucunu muzunu portakalını balını falan ye alacagını alıyordur mınnos merak etme

Bizede haber ver
Erken gitmiştim nst sırası olur belki diye işim de erken bitti döndüm şimdi çatı muayenesi yapmadı valla ben de hiç sormadım gerekli olsa kendi yapardı diye ses etmedim kilosu suyu yerinde dedi karbonhidrat yeme şişmesin çocuk daha fazla dedi. Yürüyüş yapıyo musun diye sordu yok dedim hurma yiyo musun dedi evet dedim hurmaya gelince yiyosunuz yeme kilo aldırıyor bebeğe dedi
Çömel bol bol, 26sına kadar doğurmazsan o gün göreyim seni ona göre karar veririz dedi. Suni falan vercek herhalde duruma göre bakalımm

Çok keyifli bir muayene olmuş
Maaşallah, sağlıkla gelsin inşallah

Hadi bakalım. Kaç kiloymuş minik

Hadi bakalım. Kaç kiloymuş minik
3.5kg olmuş tosun hahahsjdfkckg biz de diyoruz 2.5 anca vardır geçen söylemeyi unutmuştu çünkü kendimizce 2.5 diye düşünmüştük. Eşim de diyor ki bilseydim bu kadar yemene izin vermezdim

3.5kg olmuş tosun hahahsjdfkckg biz de diyoruz 2.5 anca vardır geçen söylemeyi unutmuştu çünkü kendimizce 2.5 diye düşünmüştük. Eşim de diyor ki bilseydim bu kadar yemene izin vermezdim
Maşallah tam pişmiş içerde yine güzel bence aşırı çok değil anca zaten birazı da düşüyor ya doğunca

Hurma kilo aldırıyorsa yükleneyim ben ama doğumu da başlatırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…