- 2 Ekim 2022
- 2.777
- 4.237
- 63
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #27.121
Hadi hayrlisi bakalim belkide daha erken gelcek senin minnoşBen de öyle düşünüyorum canım satı detaylı ultrasonda güncellemiştik o yüzden 8iyapmıştkm ben de26sında gideyim bakayım ne dicek ne durumda olucam, ona göre ben de beklemeyi tercih ederim diye düşünüyorum
İlk gebeliğimde 22.5 kilo almıştım düzenli egzersiz artı temiz beslenme ile 30 kiloya yakın verdim hattahallederiz hele bir doğuralım. Zaten yaklaşık 4 yıldır düzenli
Sen bu konuda tecrübelisin ya bir şey sorucam sezeryandan sonra o dikişin üzerinde gitmeyen göbek gerçek mi yoksa gerçekten spor ve beslenme ile eski düz karnımız olacak mıspor yapıyordum ben ağırlık antrenmanı artı cardiokaslarım bile vardı
Öyle bir gidiyor ki dedim ya kas dahi yaptım ben. Yeter ki istikrar, irade ve azim. Asla bırakmayacaksın. Ben haftanın 3-4 günü ağırlık antrenmanı ve cardio yapıyordum. Temiz ve keskin bir beslenme ile destekleyerek. Protein ağırlıklı beslenerek. Abur cubur, paketli ürün bunlar olmayacak asla. Bak öncesi sonrası atayım bu benim değişimim ilk doğumdan sonra. Doğumdan sonraki ilk günlerim / 3 yıllık spor sonramSen bu konuda tecrübelisin ya bir şey sorucam sezeryandan sonra o dikişin üzerinde gitmeyen göbek gerçek mi yoksa gerçekten spor ve beslenme ile eski düz karnımız olacak mı
Nzbxjxbdndn dengemiz şaştı hem gece hem gündüz uyuyorumGündüz grup çok sessiz herkes gündüz uyuyor gece ayakta sanırım hahhshshdjshhs
Ikı dıyet yaparız kılo gıderKilo da dert kuzum yaaa
Ay maşallah aynı azim ile ilerlerim inşallahÖyle bir gidiyor ki dedim ya kas dahi yaptım ben. Yeter ki istikrar, irade ve azim. Asla bırakmayacaksın. Ben haftanın 3-4 günü ağırlık antrenmanı ve cardio yapıyordum. Temiz ve keskin bir beslenme ile destekleyerek. Protein ağırlıklı beslenerek. Abur cubur, paketli ürün bunlar olmayacak asla. Bak öncesi sonrası atayım bu benim değişimim ilk doğumdan sonra. Doğumdan sonraki ilk günlerim / 3 yıllık spor sonram
Spor yapmayı özledim
Kuzum birkac gun daha dayan yanu 37 yi tam tamamla oyle başla egzersizlereNzbxjxbdndn dengemiz şaştı hem gece hem gündüz uyuyorumegzersiz mi yapsam acaba yurusem falan anlar mıyım dogurdugumu, açılmamın arttığını vs. sizce öneri var mıdır ne yapacagimi bilmiyorum, açıklık varken alttan mikrop kapar mıyım vs hepsini düşünüyorum. Ya da özelde gittiğim doktora bi gidip kontrol olup onun tavsiyelerini falan mi alsam kafam karışık aşırı oturup bunları düşünüyorum
Ama ya açılma devam ediyorsa ve ben buna kolaylastiracak bir şeyler yapmazsam ve zorlanirsamKuzum birkac gun daha dayan yanu 37 yi tam tamamla oyle başla egzersizlere
Bendede pkos var da kilosuz pkos sanırım58den 80 oldum :))))
Acaba acilma devam ettikce sancin olmazmi hiçAma ya açılma devam ediyorsa ve ben buna kolaylastiracak bir şeyler yapmazsam ve zorlanirsam
Kilo yapmayan aksine zayiflatan pcoslarda varBendede pkos var da kilosuz pkos sanırımkilo almak için yıllarca uğraştım meğer plos kilo mu yapıyormuş vay hain
İnan o konuda bilgim yok şimdi ne dersem yanlış olur bence doktora danışmakta fayda varNzbxjxbdndn dengemiz şaştı hem gece hem gündüz uyuyorumegzersiz mi yapsam acaba yurusem falan anlar mıyım dogurdugumu, açılmamın arttığını vs. sizce öneri var mıdır ne yapacagimi bilmiyorum, açıklık varken alttan mikrop kapar mıyım vs hepsini düşünüyorum. Ya da özelde gittiğim doktora bi gidip kontrol olup onun tavsiyelerini falan mi alsam kafam karışık aşırı oturup bunları düşünüyorum
İnşallah yeter ki isteAy maşallah aynı azim ile ilerlerim inşallah
Doğurduktan sonra Mart anneleri fit olma yolunda grubu açalımÖyle bir gidiyor ki dedim ya kas dahi yaptım ben. Yeter ki istikrar, irade ve azim. Asla bırakmayacaksın. Ben haftanın 3-4 günü ağırlık antrenmanı ve cardio yapıyordum. Temiz ve keskin bir beslenme ile destekleyerek. Protein ağırlıklı beslenerek. Abur cubur, paketli ürün bunlar olmayacak asla. Bak öncesi sonrası atayım bu benim değişimim ilk doğumdan sonra. Doğumdan sonraki ilk günlerim / 3 yıllık spor sonram
Spor yapmayı özledim
Nisan için pembemsi leke olcak diyolar ama pek bilgim yok görenler yazsın diye yorum atıyorumKızlar akıntı geldi ama hafif sarı renkli koyu kıvamlı. Nişan olma ihtimali var mı acaba. Kasıklarım ağrıyor sabahtan beri. Birde karnım kasılıp duruyor ama acı vs yok
Bol su içmek çok faydalı ama enerji kaybı olduğu için canın bir şeyler de çekiyor emzirirken. Bebek küçükken saati saatine beslenmek zor olabiliyor, bulduğunu yiyorsun biraz da bu yüzden kilo verilmesi zorlaşıyor. Bir doktorun verdiği örnek hep aklımdadır. Şerbetli tatlı süt yapar sanıyorsunuz ama asıl tatlı yedikten sonra içiniz yandığı için bol bol içtiğiniz su süt yapıyor demişti. Çok doğru. Doğumdan sonra ilk düşüncemiz kilo olmasın, kilo her şekilde verilir. Bol bol sütümüz olsun, ek gıda sürecinde kendimizi yıpratmadan veririz kiloları inşallahZaten bol su için yeter diolar doğru mu bilmem süt için. Uyku, roka, dereotu, ve şekerli buğday çorbasını duydum bir de
Ben de 23 kilo aldım canım. Lohusalıkta tekrar 68 e düştüm. 7.ayda diyetisyen desteği aldım ve yürüyüş yaparak 3 ayda 68 den 55 kiloya kadar düştüm. Kızımın ilk yaş gününde o kadar zayıftım ki. Herkes nasıl kilo verdiğimi soruyordu.İlk gebeliğimde 22.5 kilo almıştım düzenli egzersiz artı temiz beslenme ile 30 kiloya yakın verdim hattahallederiz hele bir doğuralım. Zaten yaklaşık 4 yıldır düzenli spor yapıyordum ben ağırlık antrenmanı artı cardio kaslarım bile vardı
HarikasınÖyle bir gidiyor ki dedim ya kas dahi yaptım ben. Yeter ki istikrar, irade ve azim. Asla bırakmayacaksın. Ben haftanın 3-4 günü ağırlık antrenmanı ve cardio yapıyordum. Temiz ve keskin bir beslenme ile destekleyerek. Protein ağırlıklı beslenerek. Abur cubur, paketli ürün bunlar olmayacak asla. Bak öncesi sonrası atayım bu benim değişimim ilk doğumdan sonra. Doğumdan sonraki ilk günlerim / 3 yıllık spor sonram
Spor yapmayı özledim
35+1 şuan. Üç hafta önce sancıyla gittim hastaneye zaten sancıyı durdurmak için ilaç vs verdiler. Erken doğum riskim var o yüzden merak ettim eğer sıkıntıysa gideyim diyeNisan için pembemsi leke olcak diyolar ama pek bilgim yok görenler yazsın diye yorum atıyorumkaç haftaliksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?