- 16 Haziran 2018
- 1.258
- 2.969
- 133
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #27.161
Ben doğum hediyesi balık figürlü bi kolye istiyorum inşallah oğlum balık burcu olursa vaktinde gelirseŞu an mesajını eşime okudum adamın bütün hayallerini yıktın düşüncesi yatırımlık bir şey almaktı çünküaşırı haklısın ya ndndjdjdksksl
O senin harikalığın canım benim teşekkür ediyorumHarikasın
Ahahh aynen öyle gitmiş gününde ajda bilezik almış araba değiştirince bozdururuz diyor bir de bir gün takmadım beni heveslendirip sonra kolumdan alacaksın diye sonra ben gurmet alınca bozulduBen geçen sene doğum günümde saç şekillendirici istiyordum gitmiş bana anda bilezik almıştı salya sümük ağlamıştım dışarıdan gören şımarıklık sanar ama bilenler bilir ki bu bilezik hediye değil yatırımdır ve bir zaman sonra yatırım amaçlı geri alınır
Yatırım yapsınlar eyvallah da doğum hediyesi doğum günü hediyesi de bize özel olsun yaaAhahh aynen öyle gitmiş gününde ajda bilezik almış araba değiştirince bozdururuz diyor bir de bir gün takmadım beni heveslendirip sonra kolumdan alacaksın diye sonra ben gurmet alınca bozulduönceden de bilekliğini almıştım iyi oldu onları bozduramaz
Hala ilerde alıp bozdurma planlarıBen pırlanta bıleklık ıstemıstım ama o ajda bılezıklerden almıspırlanta ilerde işe yaramazmış mış mış
Bence değil bende sütyenden nefret ederimMerhabadaha önce emzirme tecrübesi olanlara bir sorum olacak.
Sütyen giymekten nefret ederim normal şartlardaemzirme sütyeni şart mı? Bralet vs iş görür mü ?
Seve seve canımBol su içmek çok faydalı ama enerji kaybı olduğu için canın bir şeyler de çekiyor emzirirken. Bebek küçükken saati saatine beslenmek zor olabiliyor, bulduğunu yiyorsun biraz da bu yüzden kilo verilmesi zorlaşıyor. Bir doktorun verdiği örnek hep aklımdadır. Şerbetli tatlı süt yapar sanıyorsunuz ama asıl tatlı yedikten sonra içiniz yandığı için bol bol içtiğiniz su süt yapıyor demişti. Çok doğru. Doğumdan sonra ilk düşüncemiz kilo olmasın, kilo her şekilde verilir. Bol bol sütümüz olsun, ek gıda sürecinde kendimizi yıpratmadan veririz kiloları inşallah
Ben de 23 kilo aldım canım. Lohusalıkta tekrar 68 e düştüm. 7.ayda diyetisyen desteği aldım ve yürüyüş yaparak 3 ayda 68 den 55 kiloya kadar düştüm. Kızımın ilk yaş gününde o kadar zayıftım ki. Herkes nasıl kilo verdiğimi soruyordu.Sonra biraz psikolojik sebeplerle 70 e çıktım ne yazık ki. O kiloyu veremeden de hamile kaldım. Doğum sonrası kilo ve spor konusunda birbirimize destek olalım Senin bilgilerinden faydalanmak isterim. Azmin ve disiplinin bize de geçer inşallah
Ben varım hahahahah hele bir doğurup bedeni iyileştirelim sonra gelsin motivasyonlarDoğurduktan sonra Mart anneleri fit olma yolunda grubu açalımhahahah hepimiz fit olalım
Bencede canım bir anısı olsun yarın bir gün bozdurulacak şey yok olup gidecek yaniYatırım yapsınlar eyvallah da doğum hediyesi doğum günü hediyesi de bize özel olsun yaa
Ağdayada gidemedim ben de gitmek istemiştim. Artık olduğu kadar idare edicezBen geçen ağdaya gittim kuaföre beni bir ay idare eder mi dedim tek tük çıkar dedi olmazsa tekrar giderim
Bende uzatıp gideyim diyorum sonra ufak sancı haydeee duşaAğdayada gidemedim ben de gitmek istemiştim. Artık olduğu kadar idare edicez
Bende nişan pembemsi kanlı akıntı olur diye biliyorum tam olarak kan karışmışmı sence sancın düzenli mi geliyor35+1 şuan. Üç hafta önce sancıyla gittim hastaneye zaten sancıyı durdurmak için ilaç vs verdiler. Erken doğum riskim var o yüzden merak ettim eğer sıkıntıysa gideyim diye
HahahahBen geçen sene doğum günümde saç şekillendirici istiyordum gitmiş bana anda bilezik almıştı salya sümük ağlamıştım dışarıdan gören şımarıklık sanar ama bilenler bilir ki bu bilezik hediye değil yatırımdır ve bir zaman sonra yatırım amaçlı geri alınır
Erkolar kendılerıne yatırım yapıyorHala ilerde alıp bozdurma planlarıah bu erkolar
Yok kız verırmıyız hıc dogum hedıyemızıBencede canım bir anısı olsun yarın bir gün bozdurulacak şey yok olup gidecek yani
Gecen gun aynısı oldu canım bana ertesı gun duzeldı.cok barız hareketsızdı dıger gunlere gore.yarında aynı olursa bı dr a gidersin,ama az bısey hıssedıyorsan yarına duzelır bence,bazen pozısyon degısıyorlar yerlerı kalmıyor anladıgım kadarı ıleBugün benim bebis çok sakindi kızlar normalde hayatta durmaz yerinde bugün çok az hareket etti. Sizin de öyle oluyor mu bazı günler duruluyorlar mı. Elimde fetal dopler 3-4 kere filan kontrol ettim tedirginlikten.
Ben de bugün aynı şekildeyimBugün benim bebis çok sakindi kızlar normalde hayatta durmaz yerinde bugün çok az hareket etti. Sizin de öyle oluyor mu bazı günler duruluyorlar mı. Elimde fetal dopler 3-4 kere filan kontrol ettim tedirginlikten.
Ben bi kere hıçkırdı da anladım ya çok komikti o gün resmen saklambaç oynadı benimle ama yakalandıGecen gun aynısı oldu canım bana ertesı gun duzeldı.cok barız hareketsızdı dıger gunlere gore.yarında aynı olursa bı dr a gidersin,ama az bısey hıssedıyorsan yarına duzelır bence,bazen pozısyon degısıyorlar yerlerı kalmıyor anladıgım kadarı ıle
Oluyo bazen benimde öyle 2 gün az hissettiğim olmuştur ama sonra düzeliyorBugün benim bebis çok sakindi kızlar normalde hayatta durmaz yerinde bugün çok az hareket etti. Sizin de öyle oluyor mu bazı günler duruluyorlar mı. Elimde fetal dopler 3-4 kere filan kontrol ettim tedirginlikten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?