2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Travma sı oluyor başlarda dediğin gibi wc de ıkınamıyorsum o anlara tekrar gidiyordum buarada bende kanama hala devam ediyor neyden kaynaklı anlamadım
Benim iyilesme surecim kanama vesaire kisa surdu ama dogumda yasadiklarim biraz agir geldi. Ustune bide lohusalik falan.. neyse atlattik sukur dahada iyi olcaz hepimiz insallah

Benim iyilesme surecim kanama vesaire kisa surdu ama dogumda yasadiklarim biraz agir geldi. Ustune bide lohusalik falan.. neyse atlattik sukur dahada iyi olcaz hepimiz insallah
Ben normal diye gittim sezaryen oldum. Doktor suyumu patlatmıştı normal olacak diye o acı bile bana yenmişti. Belki de çok nazlıydım bi 10 gün ayağa kalkıp yürümek ızdırap olmuştu ama şimdi hiçbir şeyim kalmadı. İnsan unutuyormuş diyorlar gerçekten doğruymuş unuttum ama lohusa lik bence devam ediyor bazen o his bi geliyor bence 3-4 ay dolana kadar devam eder hormonlar tam çekilmedi galiba

Evet devam ediyor haklisin sadece yok saymaya calisiyoruz lohusaligi bacim sen iyiki sezaryen yapmişsin. Hani o igneyi patlatmak icin sanirim doktor elini sokuyor ya onun gibi bana kaç el girdi sayamadim ben ahahha neyse gecti bitti o acılarin sonunda meleklerimize ulaştik onlara tum acilar deger

Ayyyy çok fena çokk bir bağırmışım odadan, doğum yapıyorum sandılar millet valla normal doğum dayanılabilir bir ağrı acı gibi gelmedi bana. Sancım 80-100lerdeydi ama doktor bir de bana dedi ki daha bu ne ki o an bende ipler koptu gerçekten normal doğum yapanlara saygım büyük normal şartlarda da yapabileceğim bir şey değildi. sancı tamam ona katlandım da o su patlatma, muayene falan aman amann

Evet aynen öyle mamalar anne sütüne en yakın şekilde yapılmış şimdi napayım artık bende illa emsin emsin diye paralamıyorum kendimi. Ben uyuyamıyorum 9 da çünkğ kızım 5 yaşında bebiş uyusa bile o ayakta maalesef hiç uyku yok sabah da 5 te ayakta bebeğim 7-8 gibi de kızım kalkıyor daha akşam gece 11 e kadar full ayaktayım o yüzden süt az mesela akşam 8 den sonra mama veriyorum daha sütüm çok az olduğunu hissediyorum gece de mama veriyorum sabah 4-5 gibi emsiriyorum o zamana anca dolmuş oluyor memelerşm sıkınca benimde geliyor ama çocuk çekiyor çekiyor az yutkunuyor anlıyorum az olduğunu o zaman

bende aynı şekilde düşünüyorum normal doğum yapanların önünde saydı ile eğiliyorum bende sancım başlamıştı yatış yapıldı sancılar 70-100 arası öldüm dirildim resmen o neydi birde ebe alttan muayene etti aşırı ağrıdı 2 cm açılma var dedi onda bile öldüm daha 10 cm açılmaya kadar bekleyenleri düşünemiyorum benim zaten sezeryan olacaktı ebe niye alttan baktı anlamadım yapmayın dedim dinlemedi devlet hastanesi tabiki bide geceydi kadın alttan bakmam lazım dedi aciliyet durumu için herhalde ama çok ağrıdı yani bende dedim normal doğum yapanlara helal olsun vallahi

Biz de ikinci ay aşısını olduk bugün, bende nolur nolmaz aile hekimine yazdırdım calpol aile hekimi günde 3 defa bir çay kaşığı verebilirsin dedi ateşi çıkarsa. Bende takip ediyorum şuanlık yükselmedi . Ama akşam üzeri baya halsizdi uyudu baya.

Sebebinin aşı olduğunu bilmesem daha çok panik yaparım , ateş en çok korktuğum şey, şimdi uykuya geçti , 12 ye kadar takip edip 12 de yeniden şurup vericem artık bu gece uyku yok bana
Canım sebebı aşıda olsa yukselırse sen yınede götür,38ın uzerı sıkıntı hasta olmasada.bende cok korkuyorum aşıdan,çarsamba gunu bızım aşıda.napıcam bılmıyorum,sımdıden uzuntusu sardı.sen ıcını ferah tut kontrol altında tutuyorsun çünkü.ınsallah mısıl mısıl uyur guzelce

Nasıl da unuttuk gitti ama hepsini nişanım geldi diye gittim doktor doğum başlamış diyince yüzüm asılmıştı korkudan donup kalmıştım sonsuza kadar içimde tutacakmışım gibi

Üçüncü çocuğu hatta dördüncüyüde istiyordum ben ama sancılardan dolayı vazgeçeceğim gibi duruyor o an gelimce birdaha tövbee diye bağırıyordum yatağın kumandasını parçalamışım unutamıyorumda unutsam denerim belkimmmm

38 'in altına düştü şükür 12 de 6 saat doluyor o zaman vericem ama perişan oldu çocuk , uykuya dalamadı, bu kadar zor geçeceğini tahmin etmemiştim
Çok uzun sürmez inşallah aşı ateşi, evet ateş tehlikelidir ama faydasıda vardır bağışıklığı güçlendirir endişenlenme annesi

Zaten diyorum ya normal doğum başka bir ütopya

Ayy ben hastaneden eve gelınce demıstımkı benı ambulansla gerı hastaneye goturun cok agrıyor demıstım sonra bebek aç kalmıs sarılık oldu ıkıncı gun merdıvenlerden seke seke cocugu dr a tasıyodum kucagımdabenımkıde gectı ama ben unutmadımAllah isteyenlere versın bana yeter oğlusum
Çok uzun sürmez inşallah aşı ateşi, evet ateş tehlikelidir ama faydasıda vardır bağışıklığı güçlendirir endişenlenme annesi
Tecrubelı ana olmak baska tabııbende ateş takıntısı var ya dua edıyorum ınsallah ateslenmez kolay gecer,yoksa hem ben delırrım hemde bosuna cocugu doktora goturmus olurum gece gece

Bu arada kızlar bana dr umda soylemıstı ben dedımkı bıdaha asla dogurmam bu nedır boyle dedım sezeryanı aklı olan olmaz dedım,oda dedıkı sen normal hayatta doguramazdın dedıdogumun her seklı zor,annelık neden kutsal anlıyoruz ıste,amelıyattan sonra hemsıre geldı ıkı kez alttan elını soktu bıldıgınız,karnıma bastırdı tüm gucuyle, ben şok olmustum,yınede etrafımdakı herkese helal olsun kımse bunları anlatmadıyasayarak ogrendımbende anlatmamalıyım dogum yapmamıs kısılere korkmasınlar

Evet ikisininnde zorluklari var, Burda sezeryandan bahsedilmedi bile bana, tr de olsam ugrasirdim bayaa sezeryan icin ki cok kolay bir dogumum olmustu. Ilk 6 ay rahim kendisini toparlamaya devam ediyormus, sonrasinda yaptiririm gibime geliyor ya da emzirme bitince botoks ve dolgularla birlikte birazcik assagi birazcik yukari

Uykusuz geceler ne zaman bıtıcek ya gazdan ıkınıp dyruyor cocuk,aglıyo sızlanıyo,beyaz gurultu ıyı gelıyor ama uzmanlar beyın gelısımımı olumsuz etkıledıgını soyluyor,gercekten hıpnoz edıcı benıde bayıltıyo bazensızler kullanıyomusunuz beyaz gurultu

Beyaz gurultu olmadan cok zor daliyor benimki zararli oldugunu bilmiyordum

Sizin bebem 3 aylk olmus masallah. Herhangi bir duzelme degisim varmi uyku ve gaz konusunda

Nasıl da unuttuk gitti ama hepsini nişanım geldi diye gittim doktor doğum başlamış diyince yüzüm asılmıştı korkudan donup kalmıştım sonsuza kadar içimde tutacakmışım gibi
Bende kesin 40.haftada dogururum die dusunuyordum ne alakaysa 38+5te sancilarim siddetlenmeye basladi ama daha dayanmaya calisiyordum daha erken zaman var dayanirim diye dusunuyordum icimden. Sancilar bir vurmaya basladi kendimi dogumhanede buldum ne kadarda safmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…