2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Son ayımızda bende anlatmadım zorluklarını zor yanları vardı tabi ama olumlu yanlarından bahsedip kimseyi korkutmak cesaretini kırmak istemedim hatta büşra doğum yapacaktı cesaretlendiriyordum az kaldı yarısı bitti falan diye mecbur yoksa kadınlar çok korkuyor ister istemez çok şükür atlattık genede sonrasında bebeğimiz bize herşeyi untturuyor nasıl olursa olsun doğum şekli aklımıza bile gelmiyor sadece tek kelimeden ibaret doğurdum bu kadar
Buarada dr osman gönülalda dinlemiştim çocukların geçirdiği hafif hastalıklar ateşler bağışıklığını giçlendiriyormuş iyi birşeymiş aslında oyüzden sakin kalmaya çalışın, ateşi de bir yandan düşürmeye çalışın ılık duşla vs oğlum daha önceki 41 gösteriyordu ateşi akşama kadar inledi kıpırdayamadan birşekilde toparladık, ama eltimin çocukları ateşi çok yükselirse havale geçiriyor onunkiler de daha hassas bebeğide anlamak lazım bu durumlar da kötüleşiyorsa hastaneye götürmeli yoksa 3 gün içinde ateş düşmeye başlıyor kendi geçiyor

Kızlar benim mama ve biberona dönmeme şu kadar kaldı olmuyor ne yapsam olmuyor, memede kıvranıyor resmen süt gelmiyor diye, sıkıyorum geliyor vallahi kafayı yiyeceğim artık.. zaten gelmeyen süt kesilmeye çok az kaldı.. inanır mısınız artık emziğin kenarından hortumla mama geleceğinin bile farkında, emzikle kucağıma yattığı zaman biliyor ki mama gelecek sakin sakin bekliyor annem diyor zaten ben de 3 ay emmişim sonra bırakmışım, annenin kaderi kızına geçmiş sanki memeye yattığı zaman kucağımda kıvranıyor, bir yandan emiyor bir yandan kıvranıyor, gazı var herhalde diyorum arkasından hortumla mamayı verirken kıvranmıyor kesinlikle hortumdan gelen de zahmetsiz geldiği için yine memede yorulmak istemiyor.. bir bebek nasıl her şeyin bu kadar farkında olabilir anlamıyorum anneliğin en zor yanı ne deseler beslemek ve gazını çıkartmak derdim

Kizlar bebislerinden gazi biten oldu mu yaa cok huysuz benim bebis hic uyuyamadi aksam bide uykusu gelimce huysuzlaniyor
Yok canım ne bitmesi tam gaz huzursuzluğa devam.. ama yeni doğduğu zamanlardaki kadar şiddetli olmasa da ara sıra yokluyor tabi.. benimki bir de asla sırtından üst gazın çıkmasına müsaade etmiyor, omzuma yatırdığım anda başlıyor mızmızlanmaya.. üst gaz aşağı indiğinde de bu sefer uğraş dur işte

Kizlar bebislerinden gazi biten oldu mu yaa cok huysuz benim bebis hic uyuyamadi aksam bide uykusu gelimce huysuzlaniyor
Gaz bitmedi halen kıvrandırıyor bizim daha vaktimiz var tabi hatta gittikçe yükselişte
Ama akşamları ne oluyor bu bebeğe onu anlayamadım sürekli ağlıyor

Dün dokuzdan 11 e kadar ağladı yorulup uyuyo uyaniyo kaldığı yerden devam bunların hepsi dakikalar içinde oluyo ve çaresizlik nedir deseler bu işte patlayacak çocuk çok zor ben hunilik olmak üzereyim bir yandan meme red bir yandan aşırı gaz sancısı ağlaması bunaldim

Canım benim bu bebekler çok akıllı gerçekten ve onlarla baş etmek zor önemli olan bebişlerimizin doyması ,biz elimizden geleni yapıyoruz sütümüz de yetmezse ne yapalım tabii mama vereceğiz hiç canını sıkma .Ben oğlumda bu dönemi kendime zehrettim ama kızımda elimden geleni yapıp olmazsa olmaz diyorum artık .Benim de pompa gelecek bakalım süt yoksa neyi sağacak
Gaz bitmedi halen kıvrandırıyor bizim daha vaktimiz var tabi hatta gittikçe yükselişte

Benim kızıma da akşam bir şey oluyor hiç anlamıyorum
Ah çok zor canım ikisi birden çabucak geçsin inşallah

İşte 6 gibi başlayıp 11-12 ye kadar ağlıyor düzenli olarak hiç aksatmıyor kolik bebek dedikleri bumu yoksa kolikler daha mı çok ağlıyor benmi abartıyorum anlayamadım işte

İşte 6 gibi başlayıp 11-12 ye kadar ağlıyor düzenli olarak hiç aksatmıyor kolik bebek dedikleri bumu yoksa kolikler daha mı çok ağlıyor benmi abartıyorum anlayamadım işte
Kolik bebeğin ağlamasını anlarsın canım,sakinleşmiyor hiçbir şekilde arada çok az es veriyor .Memede de genelde sakinleşmiyorlar bir uzman da geçen açıklamıştı bunu .Bir de haftada 3 gün 3 saat en az bu tarz ağlama varsa kolikten bahsediliyor .

Haftada 3 gün değil hergün 6-11 arasın ağlıyor yavrum düzene koydu işi
Mesela gün içindede ağlıyor ama ayağa kalkıp hoplatınca sakinliyor yatmayı sevmiyor onu anladım yatırmıyorum hiç kucağımda ama akiamları hiçbirşey kabul etmiyor akşam altı oldumu bende çok stres oluyorum evim leş gibi oluyor bir parça eşyayı kaldıramıyorum hsusturmaya çalışmaktan

Selam bacikolaaaar bu ara uyku çok tatlı geliyo ben de gece gündüz bebişle uyuyorum snbdjsbdjsnd geri kalan zamanım da evle ugrasmakla geçiyor zaten ugrayamadim sjbdjdnd Perşembe aşısı oldu kendi normal huzursuzluguna ek bir şey olmadı ipekte, veya ateş de çıkmadı şükür daha da çıkmaz diye düşünüyorum yani inşallah bebişim 5980 gram olmuş başka da bir olay yok hayatımda biraz okumaya çalıştım ama parça parça o da siz nasılsınız nasıl gidiyor ,

Bacım nerelerdesin sen

Bacım nerelerdesin sen
Orda burda ksbsjwhdjdnjd dün yemek yemedim akşama kadar tam acıktım eşim de eve gelince odada uykulu ama uykuya direnen bebişimi bıraktım o aglarsa uyutur ben de yemegi yapam dedim kocam bebis uyumuyo diye pes edip kucağına alip evde gezdirmeye basladi yetmedi kamerali dedesini aradi ksbdjsnd dededi se goremiyoru gelem görem demiş anlık olarak kocam da diyo gel salonu toplayalim.... Aşırı sinirlendim hem açım basım çatlıyordu ciddi anlamda tam geldiler dedesinin kucağında uyudu çocuk jsbxjsndj yemeği de yarim bıraktım öyle sonra yatirdilar yerine pıt uyandi sjxbjsndksnd gittim yatirmaya yok uyumuyor midesi agzina geliyodu çok emdiği için yine de meme verdim öyle de uyumadı en son yatırdım besige emzigi verdim dönence açtım ona bakiyodu ben ağlamakli zaten çıktım odadan bi defa emzigi atip ağladı tekrar verdim yinr çıktım odadan tekrar gittigimde uyukluyodu ama emzigi atmamisti ksbdjsndj ben aldım ağzından emziği uykuya gecti...... Yemeği de yapmadim yemek de yemedim iştahım kaçmıştı midem de bulaniyodu o halde yattim uyudum akxhshdbdjbd eşime patlayacaktim dedim boşver o da bilerek yapmadi ama içimden var ya her yaptığı yanlış şeyi düşünüp kendi kendime delirdim... Hala lohusayim galiba

Ay bi de bu ilişkiye yazanlar olmuş galiba o konuda da bir şey demek istiyorum biz ikinciye yaptık ilkine göre daha iyiydi çünkü bebiş de güzel uyuyordu yani sevişme kısmını uzun tutabildik ama yine de tam olarak o kuruluk geçmedi kayganlastiriciya rağmen hala bir sürtünme hissi fazlaydı açıkçası ama ilkine göre daha iyiydi tabi benim açımdan. Neyse ilk yaptiktan sonra da camasira bile gorunmeyecek kadar az lekelenme olmuştu, ikincide de iki gün üst üste camasirlaari degistirdikce lekelenme oldu. Yani leke de denmez o kadar az ama yine de bir korkuttu neden oluyo olabilir sürtünmeden mi acaba yoksa dikiş falan mı kaldı içerde o mu acitiyor biz kuruluk mu saniyoruz sjhxjsjdjd

Benim bebeğim işte bu naparsan yap paralıyor kendini hiç bir şey ya fayda etmiyor bazen saç kurutma makinesini tutuyourm ayaklarına göbeğine bir iki dk dinlensin diye kizarmak değil morariyo çünkü ağlamaktan akşam 7 gelsin istemiyorum uykudayken sorun yok uyandiysa bitmisiz

Yok gerçekten ciddi bir kuruluk var emzirirken oluyormuş hormanlardan vs lekelenme bendede oldu heralde tahrştende olabilir bende anlamadım neden olduğunu

@
Yok gerçekten ciddi bir kuruluk var emzirirken oluyormuş hormanlardan vs lekelenme bendede oldu heralde tahrştende olabilir bende anlamadım neden olduğunu
Ya tamam kuru olsun da kayganlastiricya rağmen olması biraz garip neyse zaten geçti nerdeyse 3 ay 2-3 aya daha da toparlar diye düşünüyorum salladim gitti bsbdbsnsjnd

İlk Bşrliktrlikten sonra benden bildiğin kırmızı kan geldi avucumun yarısı kadar çok da canım yandı ki sezeryanlıyım ben sonra birdaha cesaret edemedim , salı doktor kontrolu vardı doktor hepsi normal sıkıntı yok deneyebilirsin dedi , ve dediği gibi ikinci daha iyiydi kanama yok acı çok az Dı , amma benim libido sıfır , o ne zman düzelecek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…