- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #37.161
Son ayımızda bende anlatmadım zorluklarını zor yanları vardı tabi ama olumlu yanlarından bahsedip kimseyi korkutmak cesaretini kırmak istemedim hatta büşra doğum yapacaktı cesaretlendiriyordum az kaldı yarısı bitti falan diyeAyy ben hastaneden eve gelınce demıstımkı benı ambulansla gerı hastaneye goturun cok agrıyor demıstımsonra bebek aç kalmıs sarılık oldu ıkıncı gun merdıvenlerden seke seke cocugu dr a tasıyodum kucagımda benımkıde gectı ama ben unutmadım Allah isteyenlere versın bana yeter oğlusum
Tecrubelı ana olmak baska tabııbende ateş takıntısı var ya dua edıyorum ınsallah ateslenmez kolay gecer,yoksa hem ben delırrım hemde bosuna cocugu doktora goturmus olurum gece gece
Bu arada kızlar bana dr umda soylemıstı ben dedımkı bıdaha asla dogurmam bu nedır boyle dedım sezeryanı aklı olan olmaz dedım,oda dedıkı sen normal hayatta doguramazdın dedıdogumun her seklı zor,annelık neden kutsal anlıyoruz ıste,amelıyattan sonra hemsıre geldı ıkı kez alttan elını soktu bıldıgınız,karnıma bastırdı tüm gucuyle, ben şok olmustum,yınede etrafımdakı herkese helal olsun kımse bunları anlatmadı yasayarak ogrendım bende anlatmamalıyım dogum yapmamıs kısılere korkmasınlar
Yok canım ne bitmesiKizlar bebislerinden gazi biten oldu mu yaa cok huysuz benim bebis hic uyuyamadi aksam bide uykusu gelimce huysuzlaniyor
Gaz bitmedi halen kıvrandırıyor bizim daha vaktimiz var tabi hatta gittikçe yükselişteKizlar bebislerinden gazi biten oldu mu yaa cok huysuz benim bebis hic uyuyamadi aksam bide uykusu gelimce huysuzlaniyor
Dün dokuzdan 11 e kadar ağladı yorulup uyuyo uyaniyo kaldığı yerden devam bunların hepsi dakikalar içinde oluyo ve çaresizlik nedir deseler bu işte patlayacak çocuk çok zor ben hunilik olmak üzereyim bir yandan meme red bir yandan aşırı gaz sancısı ağlaması bunaldimKizlar bebislerinden gazi biten oldu mu yaa cok huysuz benim bebis hic uyuyamadi aksam bide uykusu gelimce huysuzlaniyor
Canım benim bu bebekler çok akıllı gerçekten ve onlarla baş etmek zorKızlar benim mama ve biberonadönmeme şu kadar kaldı olmuyor ne yapsam olmuyor, memede kıvranıyor resmen süt gelmiyor diye, sıkıyorum geliyor vallahi kafayı yiyeceğim artık.. zaten gelmeyen süt kesilmeye çok az kaldı.. inanır mısınız artık emziğin kenarından hortumla mama geleceğinin bile farkında, emzikle kucağıma yattığı zaman biliyor ki mama gelecek sakin sakin bekliyor annem diyor zaten ben de 3 ay emmişim sonra bırakmışım, annenin kaderi kızına geçmiş sanki memeye yattığı zaman kucağımda kıvranıyor, bir yandan emiyor bir yandan kıvranıyor, gazı var herhalde diyorum arkasından hortumla mamayı verirken kıvranmıyor kesinlikle hortumdan gelen de zahmetsiz geldiği için yine memede yorulmak istemiyor.. bir bebek nasıl her şeyin bu kadar farkında olabilir anlamıyorum anneliğin en zor yanı ne deseler beslemek ve gazını çıkartmak derdim
Gaz bitmedi halen kıvrandırıyor bizim daha vaktimiz var tabi hatta gittikçe yükselişte
Ama akşamları ne oluyor bu bebeğe onu anlayamadım sürekli ağlıyor
Dün dokuzdan 11 e kadar ağladı yorulup uyuyo uyaniyo kaldığı yerden devam bunların hepsi dakikalar içinde oluyo ve çaresizlik nedir deseler bu işte patlayacak çocuk çok zor ben hunilik olmak üzereyim bir yandan meme red bir yandan aşırı gaz sancısı ağlaması bunaldim
Benim kızıma da akşam bir şey oluyor hiç anlamıyorumGaz bitmedi halen kıvrandırıyor bizim daha vaktimiz var tabi hatta gittikçe yükselişte
Ama akşamları ne oluyor bu bebeğe onu anlayamadım sürekli ağlıyor
Ah çok zor canım ikisi birdenDün dokuzdan 11 e kadar ağladı yorulup uyuyo uyaniyo kaldığı yerden devam bunların hepsi dakikalar içinde oluyo ve çaresizlik nedir deseler bu işte patlayacak çocuk çok zor ben hunilik olmak üzereyim bir yandan meme red bir yandan aşırı gaz sancısı ağlaması bunaldim
İşte 6 gibi başlayıp 11-12 ye kadar ağlıyor düzenli olarak hiç aksatmıyor kolik bebek dedikleri bumu yoksa kolikler daha mı çok ağlıyor benmi abartıyorum anlayamadım işteDün dokuzdan 11 e kadar ağladı yorulup uyuyo uyaniyo kaldığı yerden devam bunların hepsi dakikalar içinde oluyo ve çaresizlik nedir deseler bu işte patlayacak çocuk çok zor ben hunilik olmak üzereyim bir yandan meme red bir yandan aşırı gaz sancısı ağlaması bunaldim
Kolik bebeğin ağlamasını anlarsın canım,sakinleşmiyor hiçbir şekilde arada çok az es veriyor .Memede de genelde sakinleşmiyorlar bir uzman da geçen açıklamıştı bunu .Bir de haftada 3 gün 3 saat en az bu tarz ağlama varsa kolikten bahsediliyor .İşte 6 gibi başlayıp 11-12 ye kadar ağlıyor düzenli olarak hiç aksatmıyor kolik bebek dedikleri bumu yoksa kolikler daha mı çok ağlıyor benmi abartıyorum anlayamadım işte
Haftada 3 gün değil hergün 6-11 arasın ağlıyor yavrum düzene koydu işiKolik bebeğin ağlamasını anlarsın canım,sakinleşmiyor hiçbir şekilde arada çok az es veriyor .Memede de genelde sakinleşmiyorlar bir uzman da geçen açıklamıştı bunu .Bir de haftada 3 gün 3 saat en az bu tarz ağlama varsa kolikten bahsediliyor .
Bacım nerelerdesin senSelam bacikolaaaar bu ara uyku çok tatlı geliyo ben de gece gündüz bebişle uyuyorum snbdjsbdjsnd geri kalan zamanım da evle ugrasmakla geçiyor zaten ugrayamadim sjbdjdnd Perşembe aşısı oldu kendi normal huzursuzluguna ek bir şey olmadı ipekte, veya ateş de çıkmadı şükürdaha da çıkmaz diye düşünüyorum yani inşallah bebişim 5980 gram olmuş başka da bir olay yok hayatımda biraz okumaya çalıştım ama parça parça o da siz nasılsınız nasıl gidiyor ,
Orda burda ksbsjwhdjdnjd dün yemek yemedim akşama kadar tam acıktım eşim de eve gelince odada uykulu ama uykuya direnen bebişimi bıraktım o aglarsa uyutur ben de yemegi yapam dedim kocam bebis uyumuyo diye pes edip kucağına alip evde gezdirmeye basladi yetmedi kamerali dedesini aradi ksbdjsnd dededi se goremiyoru gelem görem demiş anlık olarakBacım nerelerdesin sen
Benim bebeğim işte bu naparsan yap paralıyor kendini hiç bir şey ya fayda etmiyor bazen saç kurutma makinesini tutuyourm ayaklarına göbeğine bir iki dk dinlensin diye kizarmak değil morariyo çünkü ağlamaktan akşam 7 gelsin istemiyorum uykudayken sorun yok uyandiysa bitmisizKolik bebeğin ağlamasını anlarsın canım,sakinleşmiyor hiçbir şekilde arada çok az es veriyor .Memede de genelde sakinleşmiyorlar bir uzman da geçen açıklamıştı bunu .Bir de haftada 3 gün 3 saat en az bu tarz ağlama varsa kolikten bahsediliyor .
Yok gerçekten ciddi bir kuruluk var emzirirken oluyormuş hormanlardan vs lekelenme bendede oldu heralde tahrştende olabilir bende anlamadım neden olduğunuAy bi de bu ilişkiye yazanlar olmuş galiba o konuda da bir şey demek istiyorumbiz ikinciye yaptık ilkine göre daha iyiydi çünkü bebiş de güzel uyuyordu yani sevişme kısmını uzun tutabildik ama yine de tam olarak o kuruluk geçmedi kayganlastiriciya rağmen hala bir sürtünme hissi fazlaydı açıkçası ama ilkine göre daha iyiydi tabi benim açımdan. Neyse ilk yaptiktan sonra da camasira bile gorunmeyecek kadar az lekelenme olmuştu, ikincide de iki gün üst üste camasirlaari degistirdikce lekelenme oldu. Yani leke de denmez o kadar az ama yine de bir korkuttu neden oluyo olabilir sürtünmeden mi acaba yoksa dikiş falan mı kaldı içerde o mu acitiyor biz kuruluk mu saniyoruz sjhxjsjdjd
Ya tamam kuru olsun da kayganlastiricya rağmen olması biraz garip neyse zaten geçti nerdeyse 3 ay 2-3 aya daha da toparlar diye düşünüyorum salladim gitti bsbdbsnsjndYok gerçekten ciddi bir kuruluk var emzirirken oluyormuş hormanlardan vs lekelenme bendede oldu heralde tahrştende olabilir bende anlamadım neden olduğunu
İlk Bşrliktrlikten sonra benden bildiğin kırmızı kan geldi avucumun yarısı kadar çok da canım yandı ki sezeryanlıyım ben sonra birdaha cesaret edemedim , salı doktor kontrolu vardı doktor hepsi normal sıkıntı yok deneyebilirsin dedi , ve dediği gibi ikinci daha iyiydi kanama yok acı çok az Dı , amma benim libido sıfır , o ne zman düzelecek bilmiyorumAy bi de bu ilişkiye yazanlar olmuş galiba o konuda da bir şey demek istiyorumbiz ikinciye yaptık ilkine göre daha iyiydi çünkü bebiş de güzel uyuyordu yani sevişme kısmını uzun tutabildik ama yine de tam olarak o kuruluk geçmedi kayganlastiriciya rağmen hala bir sürtünme hissi fazlaydı açıkçası ama ilkine göre daha iyiydi tabi benim açımdan. Neyse ilk yaptiktan sonra da camasira bile gorunmeyecek kadar az lekelenme olmuştu, ikincide de iki gün üst üste camasirlaari degistirdikce lekelenme oldu. Yani leke de denmez o kadar az ama yine de bir korkuttu neden oluyo olabilir sürtünmeden mi acaba yoksa dikiş falan mı kaldı içerde o mu acitiyor biz kuruluk mu saniyoruz sjhxjsjdjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?