• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Bu arada rota yaptıracağım

Ay ben attım ortaya asıl dedikoducu benim 😄 bosver eğleniyoruz

Ahahhahahaahha valla helal

Yaa senin kaynanan beni benden alıyor zaten 😄 Allah yardımcn olsun arkadaşım 😄😄

Ahahahhahaha troll du o bence ya 😄😄
Keşke benim meme reddi de bir gün olsaydı nasıl tutcam meme de bilmiyorum😁

Yaa bak aklıma geldi nisan grubunda ilk başlarda bir tartışma yaşamıştım ben de😂 saçma sapan sorular sormayın biz de endişeleniyoruz diyerek milleti kaçırmışlardı gruptan🤣🤣🤣 sonra grup bir daha iflah olmadı🤣
Alla alla kız milletteki ahkama bak kim ne isterse sorar onlara ne genele ne sorularla konu açıyorlar 🤣

Yaa hayırlı olsun canım bitti mi doğum izni ne kadar süre evden çalışacaksın 😊
18 mayısta bitti canım. Ben sürekli evden destek veriyordum da şimdi tamamen çalışıyorum hem bebek bakıyorum. 2 ay daha evde calış dediler sonra gel. 4.5 aylık olcak bırakamam sanırım

18 mayısta bitti canım. Ben sürekli evden destek veriyordum da şimdi tamamen çalışıyorum hem bebek bakıyorum. 2 ay daha evde calış dediler sonra gel. 4.5 aylık olcak bırakamam sanırım
Ya kolay gelsin canın yetişebiliyorsan keşke hep evde çakılmaya izin verseler sonuçta aynı işi yapıyorsun ama anlamazlar tabi 🙃
1. Sayfaya başlara gel kimler yazdı var orası
Ay bilmiyordum bakayım sağol canım ☺️

Tamam tamam bişey demedim😂
Size de imreniyorum maşallah her dk girebiliyorsunuz 😂😂😂
Ya kolay gelsin canın yetişebiliyorsan keşke hep evde çakılmaya izin verseler sonuçta aynı işi yapıyorsun ama anlamazlar tabi 🙃

Teşekkür ederiim canımm çok zoe oluyor malum ev işi yemek evden çalışma bebek derken tırlatıcam😂😂 yazlığa kaçıcam ama orda annem bakıcak

Kız bu ne yine ne yazmışım ben hiçbirinizde uyarmıyonuz evde cakılmak nedir yarabbim 🤦🏻‍♀️🤣 bebe kucağımda hızlı hızlı yazıyorum tel de çeviriyor herhalde bundan sonra kontrol etmeden göndermicem 🤣🤣🤣

Size de imreniyorum maşallah her dk girebiliyorsunuz 😂😂😂

Teşekkür ederiim canımm çok zoe oluyor malum ev işi yemek evden çalışma bebek derken tırlatıcam😂😂 yazlığa kaçıcam ama orda annem bakıcak
Git valla kafa dinlersin deniz havasıda iyi gelir canım zor tabi ya bebe iş ev 🤦🏻‍♀️

Yes buldum🤣 İlk arayışımda karşıma çıkan konuşmaya ne demeli🤣🤣🤣
Evet evet bu deli 😂
Bacımsu Ya sen çok komiksin başlarda nisan annelerinden konuşuyorduk senle orda böyle değildin 😁
Jsbdhsbdjjdjdd ortam önemli caniiim bakti biz fırıldak katıldı bize 😂😂😂
Ay gelmesin 🤣

Evet ya böyle çok güzel seviyorum bende sizleri 😍

Ay ahah ama gerçekten Mart grubu böyle hep gelenler aynısını söylüyordu bu grubun enerjisi güzel diye 😆
Evet mart grubu baya canli heyecanlı snbdjsbd maşallah maşallah 🧿
Aha yeni dedikodu sjshsjjsjsdjdjdj
İlk sayfada küm ne kadar yazmış var maya maşallah en çok konuşanlardan ama şimdi buaralarda görülmüyor 🫠
Bebeler ters düz ediyo insani bazen malesef sjsnksndj
Nerede kız ben göremedim 🤣

Olabilir gerçekten tam teollül bir tipti 🤣

Bir şey olmaz canım ama genelde 3 gün takipte olun diyorlar 😊
Senin için ss aldim amme hizmeti altta foti
Kız ben evden çalışıyorum arttık bebekte var her yere yetişemiyorum he ben de insanım ababbxhxgsgs
He den calismaya basladiiin 🥹🥹 kolay gelsin canim
Kız bu ne yine ne yazmışım ben hiçbirinizde uyarmıyonuz evde cakılmak nedir yarabbim 🤦🏻‍♀️🤣 bebe kucağımda hızlı hızlı yazıyorum tel de çeviriyor herhalde bundan sonra kontrol etmeden göndermicem 🤣🤣🤣
Biz anladik seni ondan kzbxhssjshjs ben normal okumuştum mesela düşün 😂😂

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-11-12-33-03-348_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-06-11-12-33-03-348_com.android.chrome.webp
    28 KB · Görüntüleme: 30
Evet evet bu deli 😂

Jsbdhsbdjjdjdd ortam önemli caniiim bakti biz fırıldak katıldı bize 😂😂😂

Evet mart grubu baya canli heyecanlı snbdjsbd maşallah maşallah 🧿

Aha yeni dedikodu sjshsjjsjsdjdjdj

Bebeler ters düz ediyo insani bazen malesef sjsnksndj

Senin için ss aldim amme hizmeti altta foti

He den calismaya basladiiin 🥹🥹 kolay gelsin canim

Biz anladik seni ondan kzbxhssjshjs ben normal okumuştum mesela düşün 😂😂
Ahah bende sonradan farkettim 🤣
Ay kız az yazmamışım he bir inceledim de o kadar yazmaya niye benim emoji skorum az niye beni beğenmiyonuz 🤣🤣🤣
Sende ekimde gelip hepimizi sollamışsın 🤣
Birincilik hala mayoş da 🏆

Ahah bende sonradan farkettim 🤣
Ay kız az yazmamışım he bir inceledim de o kadar yazmaya niye benim emoji skorum az niye beni beğenmiyonuz 🤣🤣🤣
Sende ekimde gelip hepimizi sollamışsın 🤣
Birincilik hala mayoş da 🏆
Bence emoji skoru senin attığın olabilir belki bilemedim jsndjsjdj

Back
X