2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Anaam ben de sincanda ikamet ediyorum
Ayyy hadi yaaa neresinde kızzz dur komşu çıkıcaz.. valla 5 yıl oldu evleneli, ilk defa bu yıl geldim kalmaya, ne kadar çok kalabalıklaşmış, şaşırdım kaldım
Evet canım, 40 hafta doğduğu varsayılarak hesaplanıyor ama ben ona inanmıyorum çünkü tüm atakları kendi haftasında yaşadı
Bu sıpalar bizi uyutmamaya ant içmiş dndjsjhsjsjwjskdkd
Dişsiz gülüşlerin tadını çıkaralım sonra ısırcaklar bizi hep
Ayyy ben hep dişsiz ağzıyla gülerken çok seviyordum, şimdi alttan iki dişi batıyor elime.. dişsiz günlerimizin sonu

Ben de önceki iki gün boyunca öğlen 3 saate yakın uyudum ipek de uyuyodu jsbdhsjdjhsjddjd ama gece de kafami vurdugum gibi bayilmisim
Senin kız uyandırmamış seni kdkehwhejwjwısodppc bziimki fix uyanıyor da …. Eşim de ben yokum he ona göre diyo herhalde shshsbhejsjfofooe

40 haftaya göreymiş ama benim kız 2 nisanda 38+1de doğdu yine de atak belirtileri erken başladı. Ya da benim kızımın kendisi direkt huysuz bilemiyorum

40 haftaya göreymiş ama benim kız 2 nisanda 38+1de doğdu yine de atak belirtileri erken başladı. Ya da benim kızımın kendisi direkt huysuz bilemiyorum

Ben kitabı okudum . 38 ve sonrası normal zamanında dünyaya gelmiş sayılıyor. Düzeltme yapılmıyor yani.

Valla benim de 4 yıl olacak. İlk geldiğimde bomboştu şimdi buralar da kalabalık. Yenikentteyiz biz siz neresindesiniz bacım,

Öyleler canım benimki de suyu içip mamayı almıyordu. Düzeldi şükür atmaktan. Yani tabii doktora gitsin tabi tedbir iyidir ama tedirgin olmasına gerek yok. Ben doğduğundan beri aynı mamayı veriyorum

Merkezi hiç sevemedim ya yenikenti seviyorum ama. Niye ilk kez bu yıl kalıyorsun o kısmını anlamadım ama ben
Kız havaalanından alıp direkt köye götürüyor bizimkiler sağolsun zaten Sincan sıcak diye de ben gelmek istemiyordum, evlendikten sonra ilk defa tekrar Sincan’a geldim hiç özlememişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…