- 26 Ocak 2021
- 825
- 2.420
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.261
Benimki de erkek, aynen boyleydi, hala da yorulsun diye her uyku oncesi yuruyuse cikariyorum, kanguruda tasimaktan belim koptuEvet ben de 6 ay bitti 2 kere ağladım bu sebepten. Tek derdim nasıl oyalanacak bu bebekMutlu mutlu oyalansalar biraz keşke. Beden gelişimleri için de önemli kucakta emeklemeyi nasıl öğrenecekler azcık debelen mıgırdanmadan dimi yok
Ay hadi darısı başımıza. Yüzüstü dönüyor emekleyemiyor diye deliriyor bu sefer. Dediğin gibi ilerleyebilse rahatlıcaz gibi geliyor bana. Ben bazen ağlayana kadar tutuyorum matın üzerinde ilerlemeyi öğrensin diye. Sence yanlış mı yapıyorum?Benimki de erkek, aynen boyleydi, hala da yorulsun diye her uyku oncesi yuruyuse cikariyorum, kanguruda tasimaktan belim koptubeni en rahatkatan sey hareketlenmeye baslamasi oldu, tamam simdi de hep gozum ustynde olmali ama en azindan done done kendi oyuncaklariyla 10 dakika oynuyor, uzaga oyuncak koyuyorum surunuyor falan. Daha bi anlam kazandi Ama ben yine yaninda olcam tabi ama mesela onun camasirlarini katlayabiliyorum artik ya da gecen makyak yaptim yaninda efsane gelismeler benim icin
Menenjit aşısı kas ağrısı yapıyormuş canım. Bizimki de uykusunda ritmik olarak irkildi Aradık doktoru aşı kas ağrısı yapar dedi calpol verdim bi daha olmadı şükür. Sabah da huzursuzdu yine verdim calpol pek taraftar değilim ateşi 38 i geçmeden verilmesine ama ağrısı var belli sürekli ağlamaz çünkü böyleRotayla menenjit aşısı olduk. Akşam 4 gibi ağlama krizine girdi ya gözlerinden yaş boşandı çocuğun durduramadım. İlk kez böyle gördüm, ben de ağladım onu öyle görünceağrısı oldu galiba ateşi de çıkmadı çünkü. Calpol verdim düzeldi hemen. Keşke erken verseydim diye pişman oldum çok. Uyumadım doğru düzgün bekliyorum arada ateşini ölçüyorum.
Bu öğlen yine bir anda ağlamaya başladı ateşi 37.1di. Verdim yine düzeldi. Öncekinde ateşi çıkmıştı biraz, bir kez calpol vermiştim düzelmişti. Şimdi ateş yok ağrıdan ağlıyor. Bir de aşı yerine dokundum felaket ağladıMenenjit aşısı kas ağrısı yapıyormuş canım. Bizimki de uykusunda ritmik olarak irkildi Aradık doktoru aşı kas ağrısı yapar dedi calpol verdim bi daha olmadı şükür. Sabah da huzursuzdu yine verdim calpol pek taraftar değilim ateşi 38 i geçmeden verilmesine ama ağrısı var belli sürekli ağlamaz çünkü böyle
Bizimki 5dk yerde ıkına sıkına duruyor onda da hemen dönüp emekşemeye çalışıyor yapaöayınca sinirkenip ağlıyorEvet ben de 6 ay bitti 2 kere ağladım bu sebepten. Tek derdim nasıl oyalanacak bu bebekMutlu mutlu oyalansalar biraz keşke. Beden gelişimleri için de önemli kucakta emeklemeyi nasıl öğrenecekler azcık debelen mıgırdanmadan dimi yok
Ne güzel canım kaç ayşık oldu ne kadar ek gıda alıyor benimki hiç yemekten saymıyor ek gıdayı sevmiyor da zatenKızlar ay bı corba yaptım cok sevdı benım bebesızınkıde cok severse yazıyım dedım.kabakla havucu zeytınyagında cok az kavurdum bır cay kasıgı bebe ırmıgı,ve yarım bardak kadar su,p20dkka pişti sonra süzgecten gecırdım.kıvamı boyleydı sımdıyebkadsrkı en sevdıgı sey oldu dıyebılırım,ama mamayı baya azalttı ya ek gıda vermeye baslayalı,uyurken zorla kandırıp verıyorum.sızdede varmı boyle durumlar
Ayy ben de diyorum bi emeklese de rahatlasamBenimki de erkek, aynen boyleydi, hala da yorulsun diye her uyku oncesi yuruyuse cikariyorum, kanguruda tasimaktan belim koptubeni en rahatkatan sey hareketlenmeye baslamasi oldu, tamam simdi de hep gozum ustynde olmali ama en azindan done done kendi oyuncaklariyla 10 dakika oynuyor, uzaga oyuncak koyuyorum surunuyor falan. Daha bi anlam kazandi Ama ben yine yaninda olcam tabi ama mesela onun camasirlarini katlayabiliyorum artik ya da gecen makyak yaptim yaninda efsane gelismeler benim icin
Evet benimki de istemiyor mama dedim diş ya da ek gıdadanKızlar ay bı corba yaptım cok sevdı benım bebesızınkıde cok severse yazıyım dedım.kabakla havucu zeytınyagında cok az kavurdum bır cay kasıgı bebe ırmıgı,ve yarım bardak kadar su,p20dkka pişti sonra süzgecten gecırdım.kıvamı boyleydı sımdıyebkadsrkı en sevdıgı sey oldu dıyebılırım,ama mamayı baya azalttı ya ek gıda vermeye baslayalı,uyurken zorla kandırıp verıyorum.sızdede varmı boyle durumlar
Dogru yapiyorsun, aglamadigi surece dursun, benimki bazen aglayip da devam da ediyorduAy hadi darısı başımıza. Yüzüstü dönüyor emekleyemiyor diye deliriyor bu sefer. Dediğin gibi ilerleyebilse rahatlıcaz gibi geliyor bana. Ben bazen ağlayana kadar tutuyorum matın üzerinde ilerlemeyi öğrensin diye. Sence yanlış mı yapıyorum?
Napsakkı ya bugun 300 ml anca mama icti bu saate kadar ama baska bıseyler verınce yıyor,yatarken meyveli muhallebı yapıcam mecburen mamasıyla yaparım,irmik mama elma yada armutEvet benimki de istemiyor mama dedim diş ya da ek gıdadan
Ben galiba az veriyorum ek gida, her seferinde sonrasinda emme ihtiyaci duyuyor. Sabah mesela yarim yumurta sarisini bitirdi ama ceyrek avakadoyu bitiremedi. Bi parmak da armut yedi. Ustune emdi.Napsakkı ya bugun 300 ml anca mama icti bu saate kadar ama baska bıseyler verınce yıyor,yatarken meyveli muhallebı yapıcam mecburen mamasıyla yaparım,irmik mama elma yada armut
Neden bu kadar erken yanınızdan ayırdınız merak ettim bir dayanağı var mı yani bu şekilde gelişimleri için vs daha mı sağlıklıKizlar ya aramizda birisi uyku egitimi almisti ilk bebesine, kimdi? 10. Gundeyiz, artik memesiz uyuyor, kucakta ama belim koptu. Gece hala 2 saatte bir uyaniyor her seferinde memesiz uyutmaya calisiyorum iyice ikimizin de uykusu aciliyor, napler desen 50 dakikadan 25 dakikata dustu. Cok bitigim artik. Yanimdan da kendi yatagina tasidim, o da etkendir eminim ama cok yorgunum umut isigi lazim bana
Zaten kendi yataklarında yatması gerkmiypr mu canım. Benimki bildiğin bizim yatakta yatıyor çoğu gece ve doğru değil bence de kendi beşiğine yatırmak lazım. Oda ayırmak bambaşka amaNeden bu kadar erken yanınızdan ayırdınız merak ettim bir dayanağı var mı yani bu şekilde gelişimleri için vs daha mı sağlıklı
He o şekilde diyorsunuz şimdi anladım :) benim de anne yanı beşikte kendi yatağında yatıyor. Doğduğundan beri 1 kere kendi yatağımda yatırmadım korktum dönerim vs diyeZaten kendi yataklarında yatması gerkmiypr mu canım. Benimki bildiğin bizim yatakta yatıyor çoğu gece ve doğru değil bence de kendi beşiğine yatırmak lazım. Oda ayırmak bambaşka ama
Çok mantıklı dediğin, bi şekilde idare edicez bi süre ya cidden çok zor ve az içiyor benimki de zorla tıkıyorum ağzına bazen pes edip alıyoe bazen o kazanıyor vermiyorum. Aşırı acıkınca mecbur bitirşyor tabiNapsakkı ya bugun 300 ml anca mama icti bu saate kadar ama baska bıseyler verınce yıyor,yatarken meyveli muhallebı yapıcam mecburen mamasıyla yaparım,irmik mama elma yada armut
Ben de aşırı fazla vermiyorum ama dişten demekki ya da onların tadı daha çok hoşuna gisşyorBen galiba az veriyorum ek gida, her seferinde sonrasinda emme ihtiyaci duyuyor. Sabah mesela yarim yumurta sarisini bitirdi ama ceyrek avakadoyu bitiremedi. Bi parmak da armut yedi. Ustune emdi.
Ama bence disten sizinki. Benimki de dis oncesi yari yariya dusurmustu emmesini, o yuzden gece mama takviyesi yapiyodum bayaa doymuyodu bi turlu
Çok iyi yapmışsın vallaHe o şekilde diyorsunuz şimdi anladım :) benim de anne yanı beşikte kendi yatağında yatıyor. Doğduğundan beri 1 kere kendi yatağımda yatırmadım korktum dönerim vs diye
Ya maşallah iyi sizinki sarılacak kıvama gelmiş benim daha oralarda değil :)Çok iyi yapmışsın vallabenimki de kendi yatağında sayılı uyumuştur hep sarılarak uyuyoruz maalesef, ama çok dikkat ediyorum ben de Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?