2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Benimki de erkek, aynen boyleydi, hala da yorulsun diye her uyku oncesi yuruyuse cikariyorum, kanguruda tasimaktan belim koptu beni en rahatkatan sey hareketlenmeye baslamasi oldu, tamam simdi de hep gozum ustynde olmali ama en azindan done done kendi oyuncaklariyla 10 dakika oynuyor, uzaga oyuncak koyuyorum surunuyor falan. Daha bi anlam kazandi Ama ben yine yaninda olcam tabi ama mesela onun camasirlarini katlayabiliyorum artik ya da gecen makyak yaptim yaninda efsane gelismeler benim icin

Ay hadi darısı başımıza. Yüzüstü dönüyor emekleyemiyor diye deliriyor bu sefer. Dediğin gibi ilerleyebilse rahatlıcaz gibi geliyor bana. Ben bazen ağlayana kadar tutuyorum matın üzerinde ilerlemeyi öğrensin diye. Sence yanlış mı yapıyorum?

Menenjit aşısı kas ağrısı yapıyormuş canım. Bizimki de uykusunda ritmik olarak irkildi Aradık doktoru aşı kas ağrısı yapar dedi calpol verdim bi daha olmadı şükür. Sabah da huzursuzdu yine verdim calpol pek taraftar değilim ateşi 38 i geçmeden verilmesine ama ağrısı var belli sürekli ağlamaz çünkü böyle

Bu öğlen yine bir anda ağlamaya başladı ateşi 37.1di. Verdim yine düzeldi. Öncekinde ateşi çıkmıştı biraz, bir kez calpol vermiştim düzelmişti. Şimdi ateş yok ağrıdan ağlıyor. Bir de aşı yerine dokundum felaket ağladı Her seferinde farklı etki etmesi enteresan. Yarın geçer diye bekliyorum. 2. Doz yamulttu hepimizi.

Kızlar ay bı corba yaptım cok sevdı benım bebesızınkıde cok severse yazıyım dedım.kabakla havucu zeytınyagında cok az kavurdum bır cay kasıgı bebe ırmıgı,ve yarım bardak kadar su,p20dkka pişti sonra süzgecten gecırdım.kıvamı boyleydı sımdıyebkadsrkı en sevdıgı sey oldu dıyebılırım,ama mamayı baya azalttı ya ek gıda vermeye baslayalı,uyurken zorla kandırıp verıyorum.sızdede varmı boyle durumlar

Eklentiler

• IMG_9252.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 7
Bizimki 5dk yerde ıkına sıkına duruyor onda da hemen dönüp emekşemeye çalışıyor yapaöayınca sinirkenip ağlıyor

Ne güzel canım kaç ayşık oldu ne kadar ek gıda alıyor benimki hiç yemekten saymıyor ek gıdayı sevmiyor da zaten

Ayy ben de diyorum bi emeklese de rahatlasam

Evet benimki de istemiyor mama dedim diş ya da ek gıdadan

Dogru yapiyorsun, aglamadigi surece dursun, benimki bazen aglayip da devam da ediyordu Ben matini tamamen bosaltip onune sevdigi kopegi koyuyodum, cirpinip duruyordu sonra oglumun etrafina cember seklinde sevdigi oyuncaklari dizdim done done istedigiyle oynadi ama hani uzanip alabilcegi mesafelerde. Simdi de surunerek gidebildigi icin atiyorum oteye gidiyo

Evet benimki de istemiyor mama dedim diş ya da ek gıdadan
Napsakkı ya bugun 300 ml anca mama icti bu saate kadar ama baska bıseyler verınce yıyor,yatarken meyveli muhallebı yapıcam mecburen mamasıyla yaparım,irmik mama elma yada armut

Kizlar ya aramizda birisi uyku egitimi almisti ilk bebesine, kimdi? 10. Gundeyiz, artik memesiz uyuyor, kucakta ama belim koptu. Gece hala 2 saatte bir uyaniyor her seferinde memesiz uyutmaya calisiyorum iyice ikimizin de uykusu aciliyor, napler desen 50 dakikadan 25 dakikata dustu. Cok bitigim artik. Yanimdan da kendi yatagina tasidim, o da etkendir eminim ama cok yorgunum umut isigi lazim bana

Napsakkı ya bugun 300 ml anca mama icti bu saate kadar ama baska bıseyler verınce yıyor,yatarken meyveli muhallebı yapıcam mecburen mamasıyla yaparım,irmik mama elma yada armut
Ben galiba az veriyorum ek gida, her seferinde sonrasinda emme ihtiyaci duyuyor. Sabah mesela yarim yumurta sarisini bitirdi ama ceyrek avakadoyu bitiremedi. Bi parmak da armut yedi. Ustune emdi.
Ama bence disten sizinki. Benimki de dis oncesi yari yariya dusurmustu emmesini, o yuzden gece mama takviyesi yapiyodum bayaa doymuyodu bi turlu

Neden bu kadar erken yanınızdan ayırdınız merak ettim bir dayanağı var mı yani bu şekilde gelişimleri için vs daha mı sağlıklı

Neden bu kadar erken yanınızdan ayırdınız merak ettim bir dayanağı var mı yani bu şekilde gelişimleri için vs daha mı sağlıklı
Zaten kendi yataklarında yatması gerkmiypr mu canım. Benimki bildiğin bizim yatakta yatıyor çoğu gece ve doğru değil bence de kendi beşiğine yatırmak lazım. Oda ayırmak bambaşka ama

Zaten kendi yataklarında yatması gerkmiypr mu canım. Benimki bildiğin bizim yatakta yatıyor çoğu gece ve doğru değil bence de kendi beşiğine yatırmak lazım. Oda ayırmak bambaşka ama
He o şekilde diyorsunuz şimdi anladım :) benim de anne yanı beşikte kendi yatağında yatıyor. Doğduğundan beri 1 kere kendi yatağımda yatırmadım korktum dönerim vs diye

Çok mantıklı dediğin, bi şekilde idare edicez bi süre ya cidden çok zor ve az içiyor benimki de zorla tıkıyorum ağzına bazen pes edip alıyoe bazen o kazanıyor vermiyorum. Aşırı acıkınca mecbur bitirşyor tabi
Ben de aşırı fazla vermiyorum ama dişten demekki ya da onların tadı daha çok hoşuna gisşyor

He o şekilde diyorsunuz şimdi anladım :) benim de anne yanı beşikte kendi yatağında yatıyor. Doğduğundan beri 1 kere kendi yatağımda yatırmadım korktum dönerim vs diye
Çok iyi yapmışsın valla benimki de kendi yatağında sayılı uyumuştur hep sarılarak uyuyoruz maalesef, ama çok dikkat ediyorum ben de Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…