- 17 Ekim 2023
- 957
- 1.542
- 33
- 32
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.981
Sen yokken kim bakıcaksa sen işe başlamadan yanında uyutsa adım adım alıştırsan olmaz mı kiBen daha işr başlamadım başlamama var biraz daha ama en büyük korkum nasıl uyuyorlar ya. Benim bebeğim ben olmadan asla uyumuyor kucağımda sarılıp pışpışla uyuyor
O kadar karışık süreçler ki şuan. Annem hasta bizde kalıyor inşallah iyileşirse annemle babam bakarlar ben de en azından yarım gün çalışırım ama kimse kucakta benim kadar öyle taşıyamıyor çünkü kolay uykuya dalmıyor e bir de yaşlı insanlar. Gerçi durum böylr olmazsa da zaten mecburen ücretsiz izin kullanıp 2-2.5 yaşına getirip kreşe göndereceğimSen yokken kim bakıcaksa sen işe başlamadan yanında uyutsa adım adım alıştırsan olmaz mı ki
Otnne güzel öğrenmiş ya bizim bebe çığlıklar atma ve geri gitme dışında bişi yapmıyor bi de gidiklamadan ben gülünce gülüyor o kadar ahshsjd işe gidiyo olmak bebise de zor size de valla üzülme de diyemiyorum ben oda ayirdim diye karalar baglamisken çok zorbebişler nasıl kızlar ? birlikte oynadığınız oyun vs var mı ? bizimki kafa takuşturmayı öğrendi tos deyince gelip vuruyorbay bay yapmayı öğretmeye çalışıyorum ama henüz anlayamıyor onu. Bir de bugün işe giderken arkamızdan çok ağladı ilk kez. içim gitti ben de yolda ağlaya ağlaya araba kullandım bihter zşyagil gibi
Oyyy tam ne kadarlık oldu ben de öğreteyim gel geli ya çok tatlııı. Bizimki de öyle her şeyi yiyorÇok güldümbızımkı gel gel gel yapıyo bıde dede falan dıyo bılımclı demıyordur tabıı ama dedede dıyo oyunda oyun matımız var orda takılıyoruz bu ara yalnız ne atagıysa cok fena elınden bısey al kıyametler kopuyor ılla yıcek elındekını herseyı yemek ıstıyor mama harıc
Ay bizimki de çok çığlık atıyor her an her yerdeOtnne güzel öğrenmiş ya bizim bebe çığlıklar atma ve geri gitme dışında bişi yapmıyor bi de gidiklamadan ben gülünce gülüyor o kadar ahshsjd işe gidiyo olmak bebise de zor size de valla üzülme de diyemiyorum ben oda ayirdim diye karalar baglamisken çok zorbebisin icin calisiyorsunuz sıkma canını
Sabahları yumurta sarısı haşlayıp yediriyor, tarhana verdi birkaç kere. Dün de kabak haşladım ezdim geceden. Bugün yoğurtlayıp verdi. Zaten 12-1 gibi evde oluyorum tek öğüm verse yetiyor ek gıda için canım. Çok yormuyor ama gitmeden hazırlamam mümkün değil 6.45 evden çıkıyorumEk gıda işi nasıl oluyor yoruyor mu seni gitmeden mi hazırlıyorsun yoksa teyzesi mi hallediyor?
Her türlü zorlu süreçler Allah yardımcınız olsun canım ama kuzunun keyfi yerinde olduğu sürece gerisinin bir önemi kalmıyor zatenSabahları yumurta sarısı haşlayıp yediriyor, tarhana verdi birkaç kere. Dün de kabak haşladım ezdim geceden. Bugün yoğurtlayıp verdi. Zaten 12-1 gibi evde oluyorum tek öğüm verse yetiyor ek gıda için canım. Çok yormuyor ama gitmeden hazırlamam mümkün değil 6.45 evden çıkıyorum
Ayy yürüyor mu öyle ya maşallahOyun matında top at tut yapıyoruz ama tam anlamıyor eh işte. Kollarından tutup yürütüyorum en sevdiği aktivitebir de sesli kitap fivi oyuncağı var müzik falan çalıyor ona basmayı öğretiyorum arada yapıyor arada yapmıyor rastgele elini vuruyor işte
Ay çok fenalar kiz maşallah ipek beşik gibi ileri geri sallıyor kendini ama geri gidiyo jabdusbjsjdjjdd ileriyi çözemedi henüzBizimki de artık sıkıntısız emekliyor her yere gidiyor pıtı pıtı heyecanlanarak cncmsmskls özellikle nerde tehlike oraya koşuyor bize bakarak
Geçen halının püsküllerini yemeye çalışıyordu yapmasın diye çektim nasıl ağladı bağırdı illa istediği olacak hajhsjsjksks
Yani öyle ben yürütüyorum daha çokAyy yürüyor mu öyle ya maşallah
Ben kendi hür irademle başladım çok bakınıyodu biz yerken verdim gitti artık 5.5 aylık daha erken bile başlayanlar varBenimki de 171 günlük ama daha başlamadık tadımlara. 20 eylülde kontrolü var, doktor o günü bekleyin ben yönlendireyim birlikte ilerleyelim dedi bekliyoz bakalım
Ben koyuyorum zaten çok durmuyo kuduruk götlü olduğu için 15 20 dk ne kadar kurtarsa kâr valla ben her tuşa basıyorum anam babam usulü candırKızlar peki yürüteç almayı düşünüyor musunuz ben doktorları dinlemeye çalışıyorum ama annem al rahat edersin diyor gündüzleri de bebeğe o baktığı için bi şey de diyemiyorum
Bana da sabah akşam rahat edersin diyip duruyor herkes var bende kız kardeşim göndermişti ama kaldırdım henuzy asiri aşırı ihtiyaç duymadim. geberdim aha dediğim an çıkarıcam ama çok koymam içine shsjshhssjhdhsKızlar peki yürüteç almayı düşünüyor musunuz ben doktorları dinlemeye çalışıyorum ama annem al rahat edersin diyor gündüzleri de bebeğe o baktığı için bi şey de diyemiyorum
Dimi ya ben de öyle düşünüyorum aslında bize bi şey olmamış yani zamanındaBen koyuyorum zaten çok durmuyo kuduruk götlü olduğu için 15 20 dk ne kadar kurtarsa kâr valla ben her tuşa basıyorum anam babam usulü candır
Ya yok ne olacak bide benim erkek yumurtalari kaçar ve muhabbeti duydum da kaçacak kadar durmuyo ki sıkılıyor sürekli bir etkinlik oyun istemek birlikte ama tek yok asla yürüyelim etrafı izlesin kaç dk dursa kâr ben şimdi şu tezgaha yapışan oturaklardan alicam eğil kalk egil kalk anam ağladı havucu düşer ağlar salatalığı düşer ağlar ne kolaylık varsa kullanmalı kendimce yorumum budurDimi ya ben de öyle düşünüyorum aslında bize bi şey olmamış yani zamanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?