2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Dr brownstan akıyor mu memeyi bıraktı mı canım

benim oğlan daha emekleyemiyo army crawl denilen şeyi yaparak ilerliyo ama kendi kendine oturmaya başladı korkudan hemen park yatağı alt kademeye geçirdim fakat internetten bakınca bu emekleme stiline normal değil falan yazmışlar bilginiz var mı?
Resim benim bebeğim değil örnek olarak koyuyom:

Dr brownsun akışı nasıl? Bebeğim 1 aylık olur mu? Aventin deliğini büyütsem nasıl olur sence

Dr brownstan akıyor mu memeyi bıraktı mı canım
Ben 4 günlükken başlamıştım Dr browns biberona, 6 aylık olana kadar devam ettim, akışı hızlı olduğu için gerçekten doyduğunu görüyordum. Ama plastik olduğu için yaz tatiline giderken berbat bir koku salmaya başlayınca bulduğum ilk ebebek mağazasından cam biberon avent aldım ve rahat ettim. Bizimki maalesef 3 ay emdi anne sütünü, sütüm gelmedi maalesef.. yani 3. Aydan sonra artık sadece mamaya döndük, ama avent kolik olmayan biberon kullananlar da var memnun kalan, sana tavsiyem akışına dikkat etmen, çünkü zaten ilk ay çabuk yoruluyor, yavrunun karnı doysun önemli olan o

Bilmiyorum aramızda yavrusu emekleyen var mı ama ben de farklı farklı emekleme stilleri görmüştüm videolarda.. açıkçası canım ben çok takılmıyorum bu konuya çünkü onlar kendi tarzlarını kendileri belirliyorlar. Çok farklı emekleme stillerine sahip yeğenlerim oldu ve açıkçası hiçbirinin problemi yok çok şükür bu süreç çok tatlı ve heyecanlı, her gün yeni bir şey öğreniyor ve büyüyorlar.. benimki kafa istikametinde gidiyordu popo havada, ama şimdi yere çok bırakamıyorum havalar soğudu ve hemen minik minik öksürmeye başladı, mecburen kaldırdım yerden, kaç kat battaniye serdim hareketleri kısıtlanmasın diye ama yok yani çocuk üşüyor yerde anlıyorum onu, o yüzden emekleme hamleleri biraz geriledi maalesef

Ayyy canlarımmm nasılsınızzzz bayağı da oldu buraya yazmayalı, özledim sizi ben malumunuz okula başladım, 3. Haftaya giriyoruz artık.. bebişime kv bakıyor, açıkçası biraz rahat ettim, hem benim açımdan hem bebişimln açısından iyi olduğunu hissediyorum.. evet yavrudan ayrılmak zor ama sosyalleşmesi açısından ve bana olan bağımlılığının azalması açısından iyi oldu. Bir de ne yalan söyleyim insan içine karışmayı özlemişim, aynaya bakmayı, makyaj yapmayı, gerçekten sosyalleşmeyi özlemişim yani

Canım benim oğlum emekliyor . İlk önce tek kolu ile kendini çeke çeke gidiyordu . Şimdi komando gibi gidiyor yani standart emekleme yapmıyor. Ben popomun üstünde gidiyormuşum. Eşim geri geri gidiyormuş . Her bebek birbirinden farklı . Kimisi hiç emeklemeden direk oturma yürüme yapıyor mesela. H huuhuunenninenni öyle videolara bakıp canını sıkma . Bir anda başlıyorlar bide emeklemeye. Bizimki salonda döne döne ilerliyordu. Ertesi gün bir baktık emekliyor. Yani sürecin tadını çıkar . Olumsuz şeylere hiç odaklanma

Teşekkür ederim canım
Ayyy bizim kızda da nasıl sivilce çıktı çenesinde biliyor musun, bildiğin ergen sivilcesi gibi irinli mirinli.. ben bi korktum açılkçası tadım yaptığım şeylerden alerji mi oldu diye ama biliyorum bizimki alerji olduğu zaman direkt bacaklarına benek atıyor, alerji değildi ama yere düşen oyuncaklar, elinin sürekli bir yerlere değmesi ve sürekli elinin ağzında olmasından dolayı bir şeylerden mikrop kaptığını düşündüm.. ben eczacıya sorarak teramisin sürdüm ve hemen fayda etti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…