• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Yok başka hiçbir yerde yok sadece ağız çevresi, ateşi de çıkmadı hiç . El ayak hastalığına mı benziyor sence? bende şüphelendim ama baska hiçbir belirti yok o yüzden salyadan dır diye umut ediyorum.
Alerjik gibi duruyor el ayak böyle olmazmış daha bugğn sordum. Doktorumuz alerjik oldu mu genelde ağız çevresinde çıkar dedi. Ağzına sürdüğü bişeden enfeksiyon da kapmış olabilir doktora görünmek de fayda var kuzum

Alerjik gibi duruyor el ayak böyle olmazmış daha bugğn sordum. Doktorumuz alerjik oldu mu genelde ağız çevresinde çıkar dedi. Ağzına sürdüğü bişeden enfeksiyon da kapmış olabilir doktora görünmek de fayda var kuzum
Tamam canim teşekkür ederim , ozaman doktora götüreyim. Sizde de mi aynı sıkıntı var?

Of içime kurt düştü iyice ya, kamera yok yasal dsğil vs dedi :( her eylemi çekip anne babayla iletişime geçiyorşar diye biliyorum, sen nasıl uyutuyosan biz de öyle uyutuyoruz kucaktayda kucakta dedi 2 öğretmen 1 tane sw alt değişiminden sorumlu abla varmış 5 bebekmiş bakılan. 40 senelik kurum ruhsatı vs var aile bakanlığnfan ama gidip göreceğiz. Kafam çok karışık canım.
Dediğin seçeneği de düşündük anne babasının yanına birni alalım diye ama of
Hep bahane... Benim özel öğitim sınıfımda da yasal değildi ama sınıfımda kamera vardı. Şikayet edecek tek kişi öğretmen bu durumda. Veli sınıfta kamera var diye şikayet etmez. E öğretmen de şikayet ediyorsa rahatsız oluyordur bir şeylerden. Ben vermem bacım sana öyle söyliyim. Değil 1 yaşı, aklı ererek, neler yaşadığını anlatabileceği yaşa kadar vermem. Zaten lise mezunu oluyor çoğu onu da söyliyim. Öğretmen çok az alan var. Çünkü çoğu lise çocuk gelişimi mezunları asgariye hatta elden geri alanla bile çalışıyor ama öğretmen kabul etmez o maaşları. Ve inan çok zor. Bazen sabır çatlıyor merhameti ağır basan oturup ağlar ama ya değilse... Dediğin gibi en mantıklısı büyüklerin yanında bakıcı tutmak.

Tamam canim teşekkür ederim , ozaman doktora götüreyim. Sizde de mi aynı sıkıntı var?
Bizim sivilce gibi el üstü ayak ve bacakta çıkmıştı minik minik sinek ısırığı gibi. Burun akıntısı vardı öncesinde ben de korkmuştum da el ayak hastalığı değilmiş şükür

Hep bahane... Benim özel öğitim sınıfımda da yasal değildi ama sınıfımda kamera vardı. Şikayet edecek tek kişi öğretmen bu durumda. Veli sınıfta kamera var diye şikayet etmez. E öğretmen de şikayet ediyorsa rahatsız oluyordur bir şeylerden. Ben vermem bacım sana öyle söyliyim. Değil 1 yaşı, aklı ererek, neler yaşadığını anlatabileceği yaşa kadar vermem. Zaten lise mezunu oluyor çoğu onu da söyliyim. Öğretmen çok az alan var. Çünkü çoğu lise çocuk gelişimi mezunları asgariye hatta elden geri alanla bile çalışıyor ama öğretmen kabul etmez o maaşları. Ve inan çok zor. Bazen sabır çatlıyor merhameti ağır basan oturup ağlar ama ya değilse... Dediğin gibi en mantıklısı büyüklerin yanında bakıcı tutmak.
Dimi ya… benim de kafamı kurcalıyor ne yapacağım ne edeceğim diye. Annem de kv de bakabilecek durumda değil yalan yok bakabilecek bile olsa kv baksın istemiyorum şımartacak huyu değişecek biliyorum. En iyisi bakıcı tutmak büyüklerim yanında. Ah çalışan anne olmak ne zor. Ekonomik özgürlük falan filan da bizler anneyiz bizim bile sabrımız zorlanıyor zaman zaman. Gel de birine emanet et minicik bebeğini…

Back
X