• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Canım ben de doğumdan önce avent kolik biberon almışım lanet olsun, Bebek doğduktan sonra sütüm gelmedi, biberon da meğer çekse bile sütü bırakmıyormuş, yetersiz beslenmeden dolayı sarılık oldu ve 1 gece hastanede mavi ışık tedavisi gördü. O biberonu çöpe attım ve Dr. Browns biberonu almıştım onunla devam ettim. Sana tavsiyem biberonunu değiştir. Ben 6. Ay dolduktan sonra avent cam biberona geçtim. 4 numara biberon başlığı kullanıyorum şimdi o da hızlı akışlı olduğu için rahat besleniyor. Bebeklerin doğru beslenmesi çok önemli. Ama her ay 1 kg almasını beklemeyin, sağlıklı olması kilo almasından daha önemli
Dr brownstan akıyor mu memeyi bıraktı mı canım

benim oğlan daha emekleyemiyo army crawl denilen şeyi yaparak ilerliyo ama kendi kendine oturmaya başladı korkudan hemen park yatağı alt kademeye geçirdim fakat internetten bakınca bu emekleme stiline normal değil falan yazmışlar bilginiz var mı?
Resim benim bebeğim değil örnek olarak koyuyom:
1759591907605.webp

Canım ben de doğumdan önce avent kolik biberon almışım lanet olsun, Bebek doğduktan sonra sütüm gelmedi, biberon da meğer çekse bile sütü bırakmıyormuş, yetersiz beslenmeden dolayı sarılık oldu ve 1 gece hastanede mavi ışık tedavisi gördü. O biberonu çöpe attım ve Dr. Browns biberonu almıştım onunla devam ettim. Sana tavsiyem biberonunu değiştir. Ben 6. Ay dolduktan sonra avent cam biberona geçtim. 4 numara biberon başlığı kullanıyorum şimdi o da hızlı akışlı olduğu için rahat besleniyor. Bebeklerin doğru beslenmesi çok önemli. Ama her ay 1 kg almasını beklemeyin, sağlıklı olması kilo almasından daha önemli
Dr brownsun akışı nasıl? Bebeğim 1 aylık olur mu? Aventin deliğini büyütsem nasıl olur sence

Back
X