2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Evett bizimkinde de benzeri oluyor salyadan olur dediler bana da bugün

Bizimde öyle canım. Hatta kendi kaşıpıyla bile yemek istemiyor elimle vereyim istiyor o yüzden taneli veriyorum çoğu zaman. Ama şöyle yapabilirsin mesela mercimek çorbası yapıyorum salça koymadan kırmızı biber havuç vs ve tuz koymuyorum bize sonradan ekliyoruz bebiş aynı şeyi yediğimizi düşünüyor tabakta görünce. Yani kendinize de ne yapıyorsanız daha mininum kullanırsan belki daha iyi olabilir. Bir de ister istemez o onlarında bir damak tadı var cive bizim yemeklerin tadına bskınca daha cazip geliyor. Ve herkes gibi olmak istiyorlar özel değil

Şöyle sofraya bizimle oturuyor hep ona kendi yemeğini yedirmeye çalışıyorum o sırada biz de kendi yemeğimizi yiyoruz, ama benim kız asla kendi yemeğini yemiyor tamam yeme diyorum bırakıyorum biz yerken bizim yediklerimizi istiyor ya, çok ilginç sanki günlerdir açmış gibi hemde bağıra bağıra istiyor verince de çok mutlu oluyor

Aynen bende artık öyle yapmaya çalışıyorum kendimize yaptığımız yemeklerin içeriğine dikkat ediyorum en az zararla geçsin şu süreç diye, gerçekten kendilerine ait bir damak zevkleri var ya, tatlı seylerden nefret ediyor bizimki meyveler vs. Ama tuzlu ve eksi şeylere bayılıyor, limon verecem artık utanmasam o derece yani

Ya acaba yemekleri mi sevmedi ki pırasa yapmıştım bugün hshaahhhaah çünkü yumurta beyazını direk verdim yedi yani meyveleri de tam ezmiyorum kesin sevmedi

Ya acaba yemekleri mi sevmedi ki pırasa yapmıştım bugün hshaahhhaah çünkü yumurta beyazını direk verdim yedi yani meyveleri de tam ezmiyorum kesin sevmedi
Benim bebiş sevmediği bir şey olunca hem yüzünü ekşitiyor hem de öğürüyor olabilir yani henüz alışma sırasındalar hala

Normal bu canım, normal değil diyen normal değil bence . Emekleme öncesi bir hareket. Direkt yürüyedebilir sonrasında, emekleyebilir de. Ama kaslarda sertlik ya da tam tersi gevşeklik varsa o zaman başka. Bunu belki de anlatmak istemiş olabilir görseli hazırlayan.

Ben bugün bebeme mezgit verdim minnacık. Güvendiğimiz bir restaurant ama ben korkuyorum, ya bayat olursa, mama yiyor, zehirlenirse diye.. Evde de hiç yedirmedim bu endişemden. Gereksiz evham mı acaba

Menenjit aşı ağrısı 6.gun hala çok ağrıyor normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…