2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Benimde ayno canım ateş çıkmadı ama hırıltı devam çünkü genzi tıkalı. Sık sık temizlemek lazım. Kızım temizlemeye izin vermiyor ama doktor nazalnem diye sprey aldırdı reçetesiz o akıtıyor burnuna sıkınca. Bir de cpt ye sormuştum buhar banyosu yaptırmak gerekmiş

Benimki de iki hafta yada daha fazla ateşi çıkmadı ama burun tıkalı ve öksürük vardı. Genzi balgamla doluydu hırıltı da bu yüzden vardı. Doktor burnunu açık tut dedi , serum fizyolojik sıkıp yüz üstü yatırıp sırtına pat pat yap dedi kendileri çıkaramıyor ya balgamı. Hiç geçmeyecek gibi gelmişti ama geçti şükür. Seninkinin de geçer merak etme. Bir de nebilizatörle hava veriyordum o da
rahatlattı

Ay benim yaramaz ne nebulizatoru yaptiriyor ne burnuna serumfizyoljk hicbirini yaptirmio ciglik kiyamet agliyor. Yani yarim yamalak yapiorum oyuzden tam olmuyor. Yani gececek demekki insallah

O kadar videolar görüyorum ki moralim bozuldu bugünde parka çıktık normalde yabancıları görünce ağlardı bugun hiç tepki vermedi
Boşa üzmeyin kendinizi bence bir şeyi yok yani otizm olsa gelişimi de geride olurdu mesela 5.5 aylık desteksiz oturuyor demişsiniz benim kızım 7 aylık daha yeni yeni oturmaya başladı bebek gayet ayına göre gelişim gösteriyor şuan merak evrelerindeler etrafındaki her şeyleri süzüyorlar bu çok normal benimki de bazen sessiz sessiz sinsi sinsi etrafı kesiyor mesela bazen cığlıkmatıyor değişiyor hareketleri
Şey di mi ben yaptım siz de yapin jsbxhshdjdhhdd
Ahahah hepiniz yapın ikinciyi huniyi takan tek ben olmayayım
Ben hiç izlemiyorum o videoları ya. Bi gariplik olsa anlarız bence
Bencede bu evreler biraz zor gibi ama illaki anlaşılır yavaştan ses etmeye bile başladılar az çok anlıyorlar bir de ayına göre yapması gereken gelişimleri gösteriyorlarsa bencede sıkıntı yok
Canım ya geçmiş olsun biz de yaklaşık 3 haftadır hastayız anlamsız okuldan getirdi ama hırıltı ve sümük bitmedi bir türlü biz de burun açıyoruz sık sık banyo yaptırıyoruz buharı iyi geliyor bir de hava makinesi varsa içine serum fizyolojik koyup soğuk buhar yapabilirsin o da burnu açıyor rahatlatıyor

Alışıyordur. Benim kızımda öyllr evde benimle kahkahalar atarken dışarıda öyle ilgisini çeken şeyler oluyor ki ağaçlar bile bana hiç bakmıyor sesime tepki vermiyor vs..
Evde de sesleniyorum bi bakıyo hemen gözünü kaçırıyo sürekli etrafıyla ilgili tv açmıyorum

Akrabamında bebeği 1 aya yakındır grip hırıltısı geçmedi diyo

ızlar normalde göğüs hassasiyetim reglden 6 gün önce başlar ve 6.gün mutlaka regl olurum bu kez yumurtlamadan 3-4 gün sonra göğüs ağrım ve dolgunluk başladı. Bat 17-18 Ekim göğüs ağrım artarak devam etti 9 gündür o şekilde ve göğüslerim hiç görmediğim kadar büyük ve dolgun şu an. Reglime 4 gün kaldı Başına böyle bir şey gelip de hamile olduğunu öğrenen oldu mu?

Evde de sesleniyorum bi bakıyo hemen gözünü kaçırıyo sürekli etrafıyla ilgili tv açmıyorum
Bence içini rahat tut yeni şeyler keşfettçikçe de bu durumlar olabiliyor. Tabiki kontrolü ihmal etme kesinlikle ama zaman zaman hepimizin bebişlerde olabiliyor. Anne olarak sen daha iyi bilirsin tabi ama gereksiz yere kendi canını da sıkma, kontrollerini de ihmal etme. Sağlıcakla büyüsün yavrun

Ben tekte taktim hunileri merak etme izindeyiz shbdhsbdhdd

sana gülümsüyosa bi problem yoktur bence. ben benim oğlanla aynada göz göze gelip hee diye gülümsediğimde geri gülümsüyo çoğu zaman mesela. sosyal gülümseme varsa otizm ihtimali çok düşük

Bizim de sıklıkla böyle oluyor. Doktorumuza sordum hareketli bir bebek olduğu için dedi. Akıntı şeffafsa, huzursuzluk, iştahsızlık, ateş yoksa sorun yok demişti.

Göğüs ağrısı, kasık ağrısı, sürekli uyku hali hamilelik belirtilerinden. Yumurtalamadan 3-4 gün sonra erken olabilir bunu söyleyebilmek için. Ben de göğüs hassasiyeti olmamıştı ama çok okumuştum bunu yaşayanları

Öyle yapınca balgam çıkıyor mu nasıl oluyor benim bebeğimde de var balgam farkettim bugğn

Aaa bak aklıma ne geldi. Sana küsmüş olabilir geçen bununla ilgili bişe okumuştum. Babasına ya da alışkın olduğu başka birine nasıl peki?

Etraftada olunca bide videoları görünce tedirgin oldum
Doktora gittiğinde inşallah olumsuz bişe yoktur da için rahat eder. Ve daha da o videoları izleme bence. Zaten kaygılıyız bire bin ekliyor sosyal medya. Ben sadece buraya soruyorum ya da chatgbt ye (her dediğine de çok inanmamak lazım bazen aaa pardon hata yapmışım diyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…