2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Ja
eveet 39+1 de pıtladı dünyaya

ama sonuç olarak geldi di mi benim hala yok ajsdh
bshwvhdsnbdjdjs geldi geldi gelir senin de strese girmişsin belli ki böyle olunca vücut da kendini hamile sanıyor regl gecikiyo falan sal gitsin olursa düşünürüm diye kendini rahatlat yani şuan stres de olsak elden bir şey gelmeyecek diye düşün ve salla gitsin o zaman olursun

Markası önemli bi de kilosu.
Ben primada 3-4 kullanıyorum. 8,5 kg

testi yaptıktan sonra rahatladım az bi hasdh

Merhaba bebeğim 5.5 aylık başını dik tutabiliyor desteksiz oturmaya başladı ama bebeğim çok az göz teması kuruyo sanki bakıyo hemen gözünü kaçırıyo gözü hep sağda solda sürekli bişey alıp ağzına sokma derdinde bu kadar az göz teması kurması normalmi 28 ekimde 6 aylık kontrolünde dr ile detaylı kınuşucam ancak kafaya taktım bu durumu birde sosyal medyada bazı videolar çıkıyo otizm ile ilgili moralim bozuldu bu duruma

İsssssyeaaaaaan 60-70 arasi bir cucenin gönlünü eyliyorum sjdbjdjd sen napiyosun
Oyy yerim ipektoşum
maya91 oo hayırlı olsun kuzum kız için hurafelere başlayalım ne zaman oldu yumurtlama öncesi mi sonrası mı
Böyle şeyler izleyip moralinizi bozmayın çünkü insan direk kıyaslamaya gidiyor kendisininkiyle öyle olsa hiç göz teması kurmazdı benim bebeğim bakıyor gözgöze gelince utanır gibi yapıp cevireyor mesela kafasını bir de artık keşif dönemindeler her şey dikkatlerini çekiyor sürekli farklı yerlere bakıp el atıp almaya çalışıyorlar şuan sürekli etrafı dikizleyip eline birşeyler almaya çalışıp ağzına sokmaya çalışması zaten ayının gelişim aşamaları ve bunu başarıyor demek ki…

Yaraya tuz basma kiz ajsbshsbhdhdjd

Asu koycam anlamına bi bak
Sen kaşınıyorsun diye yorumladım hdhx
Normal şeyler bence ya etrafa ilgileri çoook fazla. Gidince bize de yaaz

Sen kaşınıyorsun diye yorumladım hdhx

Normal şeyler bence ya etrafa ilgileri çoook fazla. Gidince bize de yaaz
O kadar videolar görüyorum ki moralim bozuldu bugünde parka çıktık normalde yabancıları görünce ağlardı bugun hiç tepki vermedi

Etrafında dikkatini çekecek bişeler vardır ya ondandır diye düşünüyorum sen ba ba ma ma gibi sesler çıkarınca bakmıyor mu uzun süre göz teması kurmazlar zaten ya

Ben hiç izlemiyorum o videoları ya. Bi gariplik olsa anlarız bence

O kadar videolar görüyorum ki moralim bozuldu bugünde parka çıktık normalde yabancıları görünce ağlardı bugun hiç tepki vermedi
Alışıyordur. Benim kızımda öyllr evde benimle kahkahalar atarken dışarıda öyle ilgisini çeken şeyler oluyor ki ağaçlar bile bana hiç bakmıyor sesime tepki vermiyor vs..

Kizlar kerem yaklasik 20 gun once grip olmustu ateslenmisti burnu tikanmisti. Iyilesti ama burnundaki hırıltı hala gecmedi. Burnunu ara sira temizlemeye calisiorum beyfendi izin verirse tabi. Temizlerken cok biseyde cikmio ama dolu gibi hiriltisi var. Bu kdr surede gecmesi gerekmezmiydi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…