2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Bu aralar saat başı uyandığı için alıştı galiba bizle uyumaya pes edip aramıza alıyoruz 12 gibi ve bizleyken ben de soyuyorum baya ince alt üst olarak yatıyor zaten yorgan yeterli geliyo iyi yapmışsın sizin ev sıcaksa. Bi de bebekten bebeğe de değişiyor bence bu togg muhabbeti bile

Kıyamam kendi odasında yatıyordu İpek biz de hiç zorlamıyoruz alıyoruz yanımıza valla mırın kırın ettiğinde anında müdahale etme ve uyutma şansımız oluyor zaten çok sık ağlıyor.
Kesinlikle katılıyorum kimi bebek de hiç sevmiyor kalın giyinmeyi falan

İşte o benim bebek. Teni hep sıcak. İnce giydiriyorum ev 21 dereceye gelene kadar doğalgazı açmam muhtemelen zaten ideali 22 derece diolar bebekler için de ben üşüyorum

Sağol canım deneyeyim herhangi aroması var mı malt sade hiç sevmem de bencede boya gidiyor senin yakışıklı benimki de mama istemedi içse rahatlayacağız da inat bu bebeler gurmeler daha ağız tadına uygun mama bulamadık bizimkinin
Ay çokta severim salatasını aksi gibi uzun zamandır yapmamıştım narın çıkmasını bekliyordum deneyeyim çok sağıl canım soğan yeşil soğan yiyorum da kuru soğan çiğ çok yemedim inşallah faydası olur çok teşekkür ediyorum
Maşallah diyim ne güzel ilerlemişsiniz ya biz hala püre şekillerinde kaldık evde de olmayınca çok çeşitte deneyemedim bebe de sıkıldı artık onları da yemek istemiyor destekli de olsa ben bile yapamıyorum ya panik biriyim o konuda belk şans vermek lazım ama yüreğim kaldırır mı bilmiyorum Hesaplar için teşekkür ediyorum canım bende takibe alayım
benimki de 7 ay 1 haftalık oldu 7030 gr daha. boyu da kısalmış sağlık ocağında 68 ölçülmüştü ben 67 ölçtüm evde
Ay hep yanlış ölçüyorlar onlar da ya bizim de kafa bir cm küçülmüş hepte kafayı küçük ölçüyorlar ben anlamadım
Ben ebebktekini aldim..
Bakayım bende dün ev çok soğuk geldi doğalgaz merkezi sistem daha açılmadı bebenin yanakları bir soğuktu tulumun üstüne pamuklu yelek altına da pijama çektim çingane stayla oldu ama bakalım bizim ev soğuk olmuyordu dün ilk defa ben bile üşüdüm kışın cam açık yatan ben
Ben de cuma günü gidicem alerjiye ve kendi doktoruna ikisine de danisicam onu da
Sor bakalım hayırlı haberlerle gel kuzum
Ben de sarebaby 1.0 tog aldım ama henüz kullanmadım terler diye
Sarebaby nerde satılıyor canım seninki erkekmiş farkeder mi acaba ya bizimkiler üşüyebilir
Saçtan enseden terlemiyorsa tamamdır eller yüz soğuk mu oluyor bizimde öyle ya ama yeterlidir 2.5 tog herhalde kaç aylık almıştın canım kalıbı nasıl geldi gülerek giysin kuzucuk

Kızlar selam hiç çorba vermedim daha önce bugün aklıma menü gelmiyor ya :) bana çorba tarifi verebilir misiniz yaptığınız ve bebeğinizin sevdiği
Ben tuzsuz ve çok az salçalı standart çorba yaptım. Ama bebiş kabız oldu o yüzden ben tarif vermeyim

Hemen yapmam lazım çok teşekkür ederim

Sizin düzen bizimkiyle birebir aynı uyku saatlerine kadar fhskshsk

1 Yas aldim galiba öyle hatırlıyorum bakarim yine ayagi ve elleri ucundan cikiyo minicik o kadar sjndjd kışın tam giyer yani 9 ay alsam kışın zor olurdu diye düşünüyorum. ben boydan uzun olursa corapsiz yatiririm diyodum ama şimdilik patikli uyuyo dogalgazla birlikte patiksiz takiliriz diye düşünüyorum boynunda isilik gibi şeyler oldu vücudunda çok yok genel kendi kurulugu ama yine de bugün üstü kısa kol zibin altina patikli don giydirdim üşümüyor şuan 2 defa uyandi da kontrol ettim o ara.... Terlemiyodu da işte belki boynundan yansiyodur ne bileyim ya alerjik cildi komple ne giydirecegimi de şaşırdım zaten.

Bu arada kızlar yapıkredinin bi uygulaması varmış yarınlar kartopu diye yazınca güzel videolar hazırlamışlar belirli video izleyince talep ediyosun 0 6 yaş bebekler için kitap gönderiyolar gidip yapıkrediden alıyoruz belki almak isteyen olur

Bizim uyku rutini şu şekilde. 07.00 ya da 08.00 güne başlamasaati. Oluyor. Uyandıktan 1.5saat sonra ek gıda verip mamasını verip uyutuyorum. 09.00-10.00 arası. 12.00 gibi ek gıda arkasından mama 14.00-15.00 arası yine uyuyor. 17.00 gib ek gıda sonrası mama 3. Uyku oluyor. Uyanıyor 1-2 saat uyanık durup en geç 21.00 de gece uykusuna yatıyor. 3 e kadar uyuyor. 3 te besliyorum bir daha 7 de kalkıyor yine

Benjmki nefret ediyor ya, ciplak gezsin, surkeli essin. Geceler 5-6 derceyee dusuyor diye 1.5 togg aldim, 2.5 u da az daha siparis ediyordum iyi ki etmemisim. 1.5 dan nefret etti, uyumadi. Simdi geceleri uyku tulumuyla uyuyor, cok soguk olursa uyandiginda 0.5 ligi giydiriyorum uyku sersemi anlamiyor

Trendyoldan aldım çok araştırmadım ama bi daha alırsam e bebek ya da lcw bakarım

Trendyoldan aldım çok araştırmadım ama bi daha alırsam e bebek ya da lcw bakarım
Ay ben de lcw bakacaktim bir türlü cikamadim ayni fiyat zaten hangisi daha kumaşı iyiyse falan diye elimle dokunayim dedim nasip olmadi indirimi de bulunca trendyoldan ebebeginkini almis oldum jshshshhdhdud

Kizlar örme yelek vs giydirip böyle bişi yasayan oldu mu ondan mi değil mi anlamaya calisiyorum da (terlemiyo kesinlikle eminim)

Eklentiler

• IMG_20251014_144951.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_20251014_144921.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_20251014_144900.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_20251014_144817.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 9
Kizlar örme yelek vs giydirip böyle bişi yasayan oldu mu ondan mi değil mi anlamaya calisiyorum da (terlemiyo kesinlikle eminim)
Of kıyamam ya ben de giydiriyorum bazen trrlese de böyle bişeyle karşılaşmadık canım alerjisi mi var yüne de acaba anlamadım ki çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…