2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar bebeğim asla yatmak istemiyor. Biz ayakta duracakmışız o da öyle uyucakmış kucağımızda dik olarak. Yatırdığımız gibi çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor. Neden olabilir

E bebekten 2.5 tog aldım iyi gibi biz sevdik
Gülerek giysin kuzucuk
Gülerek giysin kuzucuk bende bir bakayım uyku tulumundan mıdır diyorsun bir kaç gün yeleği bıraktıktan sonra değişiklik olmuyorsa uyku tulumuna da ara ver dene olmadı canım
Aldım internetten lcw 2 tog ama ince geldş bana daha giydirmedim
Gülerek giysin kuzucuk işte bulunduğumuz yere göre değişiyor bende karar veremedim bir türlü
Trendyoldan aldım çok araştırmadım ama bi daha alırsam e bebek ya da lcw bakarım
Gülerek giysin oğluşun
Kizlar örme yelek vs giydirip böyle bişi yasayan oldu mu ondan mi değil mi anlamaya calisiyorum da (terlemiyo kesinlikle eminim)
Örme yelekte naylon ya olabilir ara verince bir gözlemlersin
Aynı şeyi bu akşam yaşadık çığlık çığlığıydı bebeğe bir şey oldu sandık acile mi gitsek dedik açmış galiba sütüm yetmemiş mamayı vanilinle karıştırıp verdik aldı biz şok
Bakalım alması devam edecek mi şimdi kademeli olarak bırakmamız lazım tatlandırmayı
Seninki aç değilse canım yediği bir şey de rahatsız etmiş olabilir, karnı ağrımış olabilir doktor böyle durumda karnına sıcak bez tut demişti hastalık bir durum var mı bizim hastalığımız da geçmedi ama ilk defa böyle bir ağlama böyle bir çığlıkla karşılaştık oda artık açlıktanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…