- 11 Temmuz 2025
- 136
- 176
- 18
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #49.161
ben de kuklalardan kuleden ve basmalı dönen şeyden aldım bi tek kuklalar ilgisini çekti hepsini yediBen baktığımda doğru düzgün kitap bile kalmamıştı. Az önce köpeği de internetten sipariş verdim, arabayı da sipariş ettim sevecek mi bilmiyorum artık. Bir de şu toplu oyumcak vardıya bimde yuvarlama kulesi bi ondan kalmıştı aldım bir de tavus kuşu vardı onu aldım çok ilgisini çekti diyemem
Gelince bir kurayım haber veririm size de alınır mı vs diye. Çünkü bir marka tekerlekleri çıkıyor tutma kulpu dandik yazmışlar başka bir markaya kurulumu çok zor uğraşılmaz demişler bi bakayım haber ederim ona göreben de kuklalardan kuleden ve basmalı dönen şeyden aldım bi tek kuklalar ilgisini çekti hepsini yedio yukarda attığın arabalar çok güzelmiş ben de kalpledim indirime girerse yapıştırırım
Ben de yuvarlama kulesini aldım sadece topuyla oynuyor ses çıkıyor siye dncjsjsksn tavus kuşu nasıl şyi ki almamışım o zaman cncnsnsnsma tospik, masalcı tırtıl, masal plağı hepsi vardı ama almadım yaBen baktığımda doğru düzgün kitap bile kalmamıştı. Az önce köpeği de internetten sipariş verdim, arabayı da sipariş ettim sevecek mi bilmiyorum artık. Bir de şu toplu oyumcak vardıya bimde yuvarlama kulesi bi ondan kalmıştı aldım bir de tavus kuşu vardı onu aldım çok ilgisini çekti diyemem
Ben aslında masalcı tırtıla gittim de ypktu siz burda köpekçik iyi diyince neyse onu alayım dedimBen de yuvarlama kulesini aldım sadece topuyla oynuyor ses çıkıyor siye dncjsjsksn tavus kuşu nasıl şyi ki almamışım o zaman cncnsnsnsma tospik, masalcı tırtıl, masal plağı hepsi vardı ama almadım ya
Benim masalcı tırtıl şarkı söylüyor yaBen aslında masalcı tırtıla gittim de ypktu siz burda köpekçik iyi diyince neyse onu alayım dedimtavus kuşu saçma spaan bir şey verdiğim paraya üzüldüm açıkçası. Yuvarlama kulesindeki topları yemeye çalışıyor benimkide ama ben oynayınca izliyor en azından dikkatini çekti tavus kuşunu da ekledim görseli böyle anlamsız bir şey
O kadar şey aldım bebeğim soda şişesiyle oynuyor?Ben aslında masalcı tırtıla gittim de ypktu siz burda köpekçik iyi diyince neyse onu alayım dedimtavus kuşu saçma spaan bir şey verdiğim paraya üzüldüm açıkçası. Yuvarlama kulesindeki topları yemeye çalışıyor benimkide ama ben oynayınca izliyor en azından dikkatini çekti tavus kuşunu da ekledim görseli böyle anlamsız bir şey
Ya sorma bizimki de ıslak mendil kutusu yada su şişesiO kadar şey aldım bebeğim soda şişesiyle oynuyor?
Ay allah razı olsunAy benim oglan da, o kadar seviyor ki bazen parkta bisikletli bebe izliyoruz oturup
Ay o kopek benim isimi cok kolaylastirdi, en sevdigi oyuncakti. Ucuncu seviyeye getirip ayagindan uc defa uzun basip kalbine basinca tum sarkikari arks arkaya caliyormus, benim bunu kesfetmek aylarimi aldi da
Biz de su an asiri kotuyuz, bi ara gecede 2 uyanmaya kadar inmistik, su aj 5-6-7cok uykusuzum ya. Bi de aglamasi normal aglama fegil, valla dovsem etsem boyle aglanmaz deliricem
Kızım hastayken kullandım daha iyi nefes alıyordu. Tavsiye ederimNebülizatör kullanan var mı? Burun açmada faydası oluyor mu?
Ben kullandım, faydası var bence kullan balgamı yumuşatıp atmasını sağlıyor ağız yoluyla çıkaramasa da yutup kaka yoluyla çıkarır. Tabi çok hızlı geçmez ama benimkinin geçmesi 10 günü buldu. Bir de burnunu açık tutmaya çalış nekadar ağlasa da ben temizledim sonra rahat içiyordu mamasını.Nebülizatör kullanan var mı? Burun açmada faydası oluyor mu?
Bi türlü tam temizlenmiyor ya valla benim nefesim tıkanıyor bişeyi yanlış mı yapıyorum. O serum fizyolojik tüpleri var ya yarısını birine yarısını birine ama diğer delikten akma öoğu zaman olmuyor işte hatta baby vac var çekiyorum bi delik tıkalı yani belli gelmiyor ordanBen kullandım, faydası var bence kullan balgamı yumuşatıp atmasını sağlıyor ağız yoluyla çıkaramasa da yutup kaka yoluyla çıkarır. Tabi çok hızlı geçmez ama benimkinin geçmesi 10 günü buldu. Bir de burnunu açık tutmaya çalış nekadar ağlasa da ben temizledim sonra rahat içiyordu mamasını.
Dişin biri pitladi ucu gözüküyor ama hala çile devam uykulari çok kötü yaBakıyorum da kimsenin sesi çıkmıo çok munyoruyor bebeler sizi
Helal kiz yakalamissin jshxjsbdjsjdjd bizim buralarda ucurmuşlar direkt tebrik ediyorum wjhdjehdjokulun ordaki bimden oğluşuma eğitici köpekçik aldım oyuncaklara da sonra bakıcam eve dönünce cncmmdmsmsms
Seni öncü olmaya davet ediyorum skxbhsbdjsnxjdhxhejhdjejdjd heyecani başka şekilde bulmaliyiz jsxhsdjsjdhbdbd ay korkunç Allah'ım isteyene istediği zaman nasil et yarabbimGrupta heyecan meyecan kalmadı biriniz hamile kalsa da canlansak
Kız sonra evin burdakine baktım duruyor boşuna 2 saat yolda taşımışım onu hahahahshsjdjckvk kalmaz diye düşünüyodum ben deHelal kiz yakalamissin jshxjsbdjsjdjd bizim buralarda ucurmuşlar direkt tebrik ediyorum wjhdjehdj
Bağırsakları hareket ediyo ya bazen bebek saniyorum o günler zehir wjsbdjebdhshdjBen hala adet olmadim dogumdan sonra. Acaba diom tekrar hamile kaldimda icimde birtane daha mi bebe varzaten gobegiminde maşallahi var
Kv almış ipege toplari alip yemeye çalışıyo veya birbirine vuruyo o kadar jggggjhgjhhj zaten +12 ay diyo normalBen de yuvarlama kulesini aldım sadece topuyla oynuyor ses çıkıyor siye dncjsjsksn tavus kuşu nasıl şyi ki almamışım o zaman cncnsnsnsma tospik, masalcı tırtıl, masal plağı hepsi vardı ama almadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?