- 14 Mayıs 2021
- 6.066
- 13.053
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #49.221
Ayy ipektoşum uzuuuun zamandır giremedim bi bakayım dedim bugun,çoook yogunum ben yaa,iş yerımde yer degıstırdım cok daha yogun bıyere gectım telefonumu hıc elıme alamıyorum sonrada poyrıskoyla gun bitiyor erkenden uyuya kalıyorum onunlaimagination forever canım nasılsın nerelerdesin sende yoksun bayağıdır annenler nasıl en son hastaydı değil mi iyileştiler mi bir sorun yoktur inşallah
Sevindim iyi olmana kuzum ne zamandır olmayınca merak ediyor insan alışmışız baya bayaAyy ipektoşum uzuuuun zamandır giremedim bi bakayım dedim bugun,çoook yogunum ben yaa,iş yerımde yer degıstırdım cok daha yogun bıyere gectım telefonumu hıc elıme alamıyorum sonrada poyrıskoyla gun bitiyor erkenden uyuya kalıyorum onunlasızler napıyorsunuz bu maratonu nasıl yönetiyorsunuz minnoşkos napıyor düzeldimi arası ek gıdalarla
Cok sagol canım benımSevindim iyi olmana kuzum ne zamandır olmayınca merak ediyor insan alışmışız baya baya
Hayırlı olsun yeni yerin güzellikler getirsinPoyraz nasıl annesi düzeldi mi iyice büyüdükçe uyku düzeni falan
Ay sorma benim biri birinci sınıf biri ek gıda derken hunilik durumdayım
İte kaka gidiyoruz diyeyim bunada şükür
Hanımefendi kendini yormuyor ya pütürlü yemiyor her şeyi yemiyor bir de mama beğendiremedik öylece devam
Vala ipek de donuyoru bibara şuan onlari yapmiyo bile daha çok dil çalışıyor wjbxjsjdjdjd napiyosa yapsin huysuz olmasin da diyorum artık jabsjsjdjBu kadar hareketli bebe okuduktan sonra ben de durum bildireyim. 6.5 aylıkken döndü, yani dündönemiyor diye ağladım ve ertesi gün döndü anne aslında ben dönebiliyorum ama dönmek istemiyorum demiş olabilir
Mecbur napacaksın istemiyorlar bizimki de biz gelince yakamıza yapışıyor bırakıp gitmeyelim diyeCok sagol canım benımPoyraz iyi pek bir yaramazca bide annanesıne bırakıyoruz dıye pek bir sitemkar bol bol bıze kızıyor
Mamayı alerjık mama dıye sevmemıs olabılırmıkı?napsın kuzumun alerjısı var secenegı az ama gecer ınsallah 1yasında hepsı,benımkıde pek puturlu yemıyor bu arada,yerler bakalım daha,az okuyum neler olmus neler bıtmıs poyriş uyurken
Çocuk uslanınca hemen yadırgadın demibenim oğlan dünden beri bi durgun pek gülümsemiyo yorgun ve donuk hasta gibi sanki ama ne ağlama ne ishal ne kabız ne ateş ne terleme ne öksürük ne hapşuruk hasta dedirtecek hiçbi şey yok ama gözler falan böyle boş bakıyo yine arada zıplıyo hopluyo ama genel olarak daha bi halsiz durgun ve çok az gülümsüyo. demin yemek vermeye çalıştım iştahla şöyle bi saldırdı kaşığa ve anında kusuverdi önceden emdiklerini. burnundan geldi o tek aldığı kaşık da burnunu temizledim baya yemek çıktınesi olabilir anlamıyorum babası üşütmüştür belki falan diyo soğukta dışarı çıkardım diye ama üstü sağlamdı bi tek yüzü üşümüştü vücudu sıcaktı
Geçmiş olsun sanmam ama bi sorun bakalım en kötü acilden girip kontrol ettirirsiniz :/Kizlar keremin hırıltısı bir turlu gecmedi kac gun oldu. Hatta dunden beri biraz daha artti ve öksürük basladi. Bir yandanda diş huzursuzlugu varYarin sunnet icin cerraha gostercem randevumz var cerrah bakarmi hırıltıya sizce
Pankek için şöyle bir görsel ekledim ben yumurtanın beyazını da ekliyorum. Hatta pekmez de koymuştum. Güzel olmuştu ❤Bugün pankek yaptım verdim yedi biraz güzel puf puf pankek tarifiniz var mı? Minik parçaları parmağımla ezerek verdim siz nasıl veriyorsunuz taneli başka ne verebiliriz? Köfte falan verdiniz mi
Buradayım canım konsept çekimleriyle uğraşıyordum iki gündür
Ben bugün bi yemek kaşığı yoğurt ekledim su eklememiştim yarın bi de böyle deniyim. Teşekkür ederimPankek için şöyle bir görsel ekledim ben yumurtanın beyazını da ekliyorum. Hatta pekmez de koymuştum. Güzel olmuştu ❤
Buradayım canım konsept çekimleriyle uğraşıyordum iki gündürsende ne var ne yok ne yaptınız
Böyle bri tarifte buldum şimdi. Haklısın ya pekmez koymamak lazımmış muz yoktu pekmez koymuştum ben. Ben ezmiyorum tırnağımın yarısı kadar koparıp veriyorum yiyor bir şey olmuyor. Bu arada köfte de verdim fırında yapmıştım içi yumuşak oluyor ya öyle minik minik koparıp verdim bir köftenin yarısını yiyorBen bugün bi yemek kaşığı yoğurt ekledim su eklememiştim yarın bi de böyle deniyim. Teşekkür ederimPekmez koyma kız ısınınca zararlı diyolla…
Parmağında eziyor musun büyüklüğü nasıl oluyor seviyor mu pankeki bi taneyi bitiriyor mu anlatsana biraz
Poyrikin burun tıkanıklığı geçsin diye dua ediyorum dün gece iki kere uyandı sadece ama ikisinde de burnu tıkalıydı. Uzun süredir gece hiç uyanmıyordu
Pankek falan yasak bize malesef vegan tarif bulursam sahtesini yaparim anca.... Kıymalı sebzefev devam ediyorum malesef, tavuj veriyodum alerji yapmadi diye ama yediği günler daha cok kusuyo gibi geldiği için onu da kestik
Muz yerine kabak koyuyorlar onda da yumuşak oluyormuş pankek bi araştırsana hatta ben de bakim bulursam yazayımBöyle bri tarifte buldum şimdi. Haklısın ya pekmez koymamak lazımmış muz yoktu pekmez koymuştum ben. Ben ezmiyorum tırnağımın yarısı kadar koparıp veriyorum yiyor bir şey olmuyor. Bu arada köfte de verdim fırında yapmıştım içi yumuşak oluyor ya öyle minik minik koparıp verdim bir köftenin yarısını yiyor
Bırak kendi yesin diye bi kitap var bende bakayım neler yapabilirim. Benim bebeğim de yenmicek şeyleri ağzına sokar yenecek şeyleri o minik parmaklarıyla oynayıp duruyorBöyle bri tarifte buldum şimdi. Haklısın ya pekmez koymamak lazımmış muz yoktu pekmez koymuştum ben. Ben ezmiyorum tırnağımın yarısı kadar koparıp veriyorum yiyor bir şey olmuyor. Bu arada köfte de verdim fırında yapmıştım içi yumuşak oluyor ya öyle minik minik koparıp verdim bir köftenin yarısını yiyor
Evet mantıklı, hepsini deneyelimMuz yerine kabak koyuyorlar onda da yumuşak oluyormuş pankek bi araştırsana hatta ben de bakim bulursam yazayım
Bende de acıkınca yer varBırak kendi yesin diye bi kitap var bende bakayım neler yapabilirim. Benim bebeğim de yenmicek şeyleri ağzına sokar yenecek şeyleri o minik parmaklarıyla oynayıp duruyorbugün evde bi süpürge krizi oldu aldım komşuya indim. Diğer komşum da diyor ki poyraz matkap sesinden mi korkup ağladı hayır süpürmeye platonik aşık diyemedim
Ahahahah harikaBende de acıkınca yer varbu aralar dediğin gibi onu öğrendi istediği bir şey olmayınca yada elinden bir şey alınca krize giriyor çocum bir de öpücük atmayı öğrendi geçen kombi servisinden geldiler adamın arkası dönük öpücük atıp durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?