2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Katılıyorum. 7 aylık oldu daha deliksiz uyuduğunu bilmem.

Ay benimki de aynı. Asssla emeklemek istemiyor önüne bir şey koyunca uzanamayınca ağlıyor. Gidip alayım yok. Ama kucağımdayken ayaklarıyla basıp dik duruyor uzun uzun. Yürürler inş ne diyelim

Ay benimki de aynı. Asssla emeklemek istemiyor önüne bir şey koyunca uzanamayınca ağlıyor. Gidip alayım yok. Ama kucağımdayken ayaklarıyla basıp dik duruyor uzun uzun. Yürürler inş ne diyelim
Ay seninkinin benimkiyle huyu huyuna suyu suyuna keşke yakın olsaydık kankito olurlardı

Begonvil9699 dün senin mesajını gördüm sonrasında aynısını yaşadım resmen Allahım yanaklarım yanıyor resmen burnum saçım başım her yerimi tutup yoluyor yanaklarımı ve burnumu yaparken tırnak batırıyor

Ben yüzümü yaklaştırınca gözlerimi kapatıyorum artık ya oyar yemin ediyorum

Yaa keşke yalnız iki tembel teneke birbirlerine baka baka iyice salabilirler
Ahah olabilir
Ben yüzümü yaklaştırınca gözlerimi kapatıyorum artık ya oyar yemin ediyorum
Ay oywr oyar kesin çok fena dünden beri hala yanıyor bildiğin yakalayıp sıkıyor onu bir kere de göğüs ucuna yaptı yeminle bir anlık dünyam karardı çok fenaydı

Bir de kızlar, bebeklere yapma deyince onu yap anlıyorlar. Olumsuzluk eki -ma'yı anlamıyorlar. O yüzden hayır demek lazımmış.
Ben de şimdi cüceloğlunun kitabını okuyorum bebek kaşığı istediğinde vermemek sana güvenmiyorum sen yapamazsın demekmiş batacak ortalık mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…