2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Hava veren şey var ya o iyi gelir miydi acaba

Ay anliyo mu o kadar masallah ipekte de var bir kac gündür bir yeri tirnaklamaya basladim mi başka yere de gecmiyo ayni yeri beni gebertene kadar tirnaklamaya devam ediyo... Keşif olarak gördüğüm için bir şey demiyorum kendim çekiyorum elini arada o da başka yer bulup yapmaya devam ediyo bsbxbdx geçicidir inşallah

Yok kız ne anlaması anlasa yapmaz fnndbdjsjskkd
Sert bi şekilde hayır yapma diyince ağlıyor, gülerek yapma vs desem takmıyo zaten clfkkckckc ağlama taklidi yapıyorum canım acıdı diye yine ağlıyo ama yapmays devsm ediyo ahshhdjsjss

Ya zaten şuan o aylar değil ama yapma dedigimizi bilip biletek inadimiza gözümüze baka baka yapacagi aylar olacak malesef .... Hatta düşün o kadar inadina yapmak istiyolar ki ben yapma diyorum diye yapmak için beni ona bakmami bekliyodu bebe wjbdhwbdjwjdjwndjejhd ruh sağlığımızı korumak için biraz gormememiz lazim galiba wjhxwhhdjwhdhdb yapma deme boşver oynuyomus gibi elini çek başka yere nsbxsbjwjd

Hahahahshhs cidden neyi istemesek baka baka yapıyolar…
Haklısın hiç ses etmeyip elini çekeyim hep bakalım ne olacak, her yerim yara oldu yanıyo cncmskskzks

Benim kızım da yakalayınca mıncırıyor yüzümü çok acıyor ama iz bırakmadı henüz. Anlamaz diye bir şey demedim daha sadece acıyla bağırıyorum tırnakları kısa tutmaya çalış belki işe yarar.

Sanmıyorum geçsinaltını değiştirdiğinde zıbınını kapatana kadar bezinin cırt cırtlarını açıyor. Ben kapatıyorum o açıyor. Bu aralar oraya hasta

Kız sonra evin burdakine baktım duruyor boşuna 2 saat yolda taşımışım onu hahahahshsjdjckvk kalmaz diye düşünüyodum ben de
Ben bu köpekçiği hamileyken almıştım bizim ilçede bitmişti başka bir ilçeden getirtmişlerdi. Mahallenizdeki bime söylerseniz getirtirler bence yollarda helak olmayın gerçi sonra Amazon'da daha ucuza düştüğünü görüp sarf ettiğimiz efora üzülmüştüm

İyi ki bulamamissin masalci tirtil bence o kadar da iyi degil, yani az sarki var icinde f/p urunu degil. Bu tavus kusu stres oyuncagi gbi dmi, pat pat basiyorsun, birinin kizi asiri seviyordu, eve arabaya ayri ayri almisti.
İki tane cok guzel oyalayan disarda da kullanilabilcek oyuncak var , birisi sunun gbi ufo duyusal
Circle Toys UFO Eğitici Duyusal Aktivite Oyuncağı - 1-3 Yaş Yürümeye Başlayan Çocuklar Için Montessori Seti - Fiyatı, Yorumları Arkadasimin kizi 1.5 yasinda hala kullaniyormus gecen storysinde gordum, benimki de seviyor herhalde 4-5 aylikken almistim, hala kullaniyor.
Digeri de alilo akilli tavsan. Kulaklari cikartilip yikabiyor, dis kasiyici olarak kullaniyor, eline kavramasina uygun yapmislar, icinde masal, uyku muzigi, sarkilar ve cingirak bolumu var ( salladikca degisik sesler cikiyor) ben sarkilari cok seviyorum, yarisi ingilizce yarisi turkce sarkilarin. Arabada bizim en buyuk kurtaricimizdi, #reklam degil ama reklamini almis gibi ovdum

Valla biz de 10 gun olucak sumuklu geziyoruz, yikaninca burnu akiyor, surekli yikanmaz tabi de ben yemeklerden sonra lavabonun icinde elini ayagni yikiyorum o sirada yuzunu de bol suyla yikiyorum sumukler biraz akiyor
Nebulazator kullanmadim, tecrubelerini paylas, aspiratorle cekiyorum, once agladi bagirdi, artik ogrendi rahatlattogini anliyor daha sakin duruyor. Uykulari bence de etkileniyor ya, zor nefes aliyor resmen. Ne zaman gecicek merak ediyorum. Whats app grubu var bi tane orda anneler ihlamur vermisler, bilemedim ise yarar mi, sicak veremedikten sonra cok da ise yaramaz diye dusunuyorum ama

asiri zor degil mi ya ne dicez nasil tepki vericez, kizmadan, sey mi dicez oglum anliyorum ellerinle tirmalamak kesfetmek istiyorsun ama benim yuzum bunun icin uygun ortam degil, al burada oyuncak mi dicez, ya da bu dedigimiz ise yaricak mi su an acaba djdjdjjd
Benimki de tirmaliyor, ama asil sikinti kafa atiyor bilincli yapmiyor tabiki ama son bir haftadir ekstra bi yoruldum ya, bi de bi dolgum mu acilmis nolmus, her kafa yedigimde beynim sallaniyor resmen ndjdjdjdj

Bir takım anne terliği almaktan yanayim nfnwfjjwwfjf

Törpülüyorum ama yine de keskin oluyor ben çözemedim ya tırnak makasıyla da kesemiyorum ya kanatırsam diye bi korku var

Törpülüyorum ama yine de keskin oluyor ben çözemedim ya tırnak makasıyla da kesemiyorum ya kanatırsam diye bi korku var
Törpü çok efektif değil ya ilk başta ben de bir denedim ama uzun uzun kalıyordu hep. Seni ondan çiziyor tırnak makasıyla da korkarak kesiyorum daha bir şey olmadı inş olmaz

Evet ben de merak ediyorum tepkiler nasıl olmalı. Şunu öğrendim sadece arkadaşım bebeği yürüyordu popo üstü düştü ağlamaya başladı kız yanına gitti sakince düştün ve popon acıdı dedi. Sonra hadi kalkabilirsin bi deneyelim dedi. Verdiği tepkileri sebebiyle söylemek lazımmış. Ama yanlış bi hareket yaptığında nasıl tepki vericez bilmiyorum ben de. Mesela yine kızı daha büyük olan bi arkadaşım o üç yaşındaydı. Kızı yüzüne vurdu arkadaşımın sinirlenip hiç tepki vermedi kız sadece sustu ağlamasını bekledi. Sakinleşince kızına burama vurdun ve benim acım acıdı dedi. Tabi bunlar 1-3 yaş arası bebekler. Ama bizimkilerin de yaşına girmesine ne kaldı :öğrenmemiz lazım ne yapacağımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…