2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Teneke kutuda 400 gram almış bizimki 3 haftada bunu bitiremiyo 340 liraymış ona şaşırdım indirimdeydi dedi son kullanma tarihi 2026 haziran ayı
Böyle diyince evet ucuz geldi kulağıma ben aylık toplu alıyorum hrp pahalı geliyor bana sanırım anne sütü de alıyor ondna bitiremiyor değil mi

Böyle diyince evet ucuz geldi kulağıma ben aylık toplu alıyorum hrp pahalı geliyor bana sanırım anne sütü de alıyor ondna bitiremiyor değil mi
Evet genellikle anne sütü biberon istemiyo ama sağlık sorunlarım olduğu için ekstra mama yesin istiyorum zorla günde 1 2 kez anca mama veriyorum artık sütümde yetmiyo ek gıdaya yavaştan başladık

Evet genellikle anne sütü biberon istemiyo ama sağlık sorunlarım olduğu için ekstra mama yesin istiyorum zorla günde 1 2 kez anca mama veriyorum artık sütümde yetmiyo ek gıdaya yavaştan başladık
Ben hep mama verdiğim için haftada bir kutu hatta haftayı bile bulmuyor gramına göre. Geçmiş olsun bu arada

bebeğimin kakası son günlerde çok değişti iyice koyu kıvamlı bişeye dönüştü beze bile yapışmıyor artık. yaparken de baya zorlanıyodu sabahtan beri 2 tur denettim nokta kadar yapabildi. ben de hamileyken tuvalet iletişimi yapmayı denerim diye küçük bi lazımlık almıştım, bezini çıkarıp ona oturttum. her zamanki gibi kastı kendini ayaklarını ittirdi. ben de dizlerinin arkasından tutarak kendim tuttum lazımlığın üstüne o kadar çok kaka yaptı ki anlatamam acaba bundan mı uyuyamıyo diye düşünmedim değil yani bağırsakları temizlendi çocuğun resmen.

Kız nasıl yani lazımlığa mı oturttun yavruyu? O da yaptı yani ? Maşallah Maşallah ben de çok istiyorum erkenden öğrenmesini ama tabi bu kadar erken değil

Diş tam çıkmaya yakın böyle beter ediyo demekki ya bir an önce cikarsinlar da rahat etsinler valla arka dişler birdwn cikiyomus yani öncekiler kadar zehir etmiyo sanirim yani inşallah shdhejjd

Kız nasıl yani lazımlığa mı oturttun yavruyu? O da yaptı yani ? Maşallah Maşallah ben de çok istiyorum erkenden öğrenmesini ama tabi bu kadar erken değil
Ben zaten hep tutarak yaptiriyorum oyle alistik. Kakasi gazi cok problemdi tutunca yapiyo hemen ama bikac gundur zorlaniyodu popoyu acip deneyelim dedim oyle yapabildi kolayca ben de lazimliga tuttum iste iyi oldu lavaboya yapsa tikardi oyle biseydi hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…