2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
motor babanın üzerine mi?
Hayır değil kendi motoru. Sms olarak bi araç plakası geldi ama babama. Araç kiraladım hesabım çalındı diye yalan söyledi. Muhtemelen ya kiralık arabayı çarptı ya da motorla kiralık arabaya çarptı noldu bilmiyoruz

ergenlik ve sonrasini mi beklicez ya smxndjd

Bu durumda babanın hesabına bloke konulamaz. 18 yaşından sonra herhangi bir mahkeme kararı yoksa kişi imzaladığı sözleşmeden bizzat sorumlu olur. Sanki durum farklı gibi canım. Bloke de öyle hemen konulamaz. Bazı yasal prosedürleri var.

Doktor bebem zayif diye 3 ogun 1 atistirmalik ver mama takviyesine gerek yok ek gida artirmak yeterli dedi ama yemiyo tukurdu her seyi acayip sinirim bozuldu

Benim oğlan babasına aşık aşık bakıo babası kapıdan içeri girsin kıpır kıpır oluyo ama ben çok memnunum bu durumdan. Doğan cüceloğlunun kitabını okuyorum şimdi de, baba eve geldiğinde o evdeki çocuklar mutlu oluyorsa baba, babalık görevini iyi yapıyor diyordu.

Valla bilmiyorum tam olayı canım ya da avukatla uzlaşmasaydı konulacaktı bilgim yok tam olarak. Borç 230 falandı 190a anlaşmışlar. Neden babama olduğunu anlamadık ama kardeşimin adı yazıp vasisi diyip babamın ismi yazıyordu

Doktor bebem zayif diye 3 ogun 1 atistirmalik ver mama takviyesine gerek yok ek gida artirmak yeterli dedi ama yemiyo tukurdu her seyi acayip sinirim bozuldu
Niye sinirini bozuyorsun kuzu ek gıda teklif et kabul etmiyorsa ver mamayı. Kaşık zorlaması tiksintiye sebep olur ne kendini huzursuz et ne bebeği.

Zaten vasi kelimesi çok ayrı bir kavram. Vasilik mahkeme kararıyla oluyor. Ortalık dolandırıcı dolu dikkat etmek lazım.

Şu an ne durumda bebişinizz

Niye sinirini bozuyorsun kuzu ek gıda teklif et kabul etmiyorsa ver mamayı. Kaşık zorlaması tiksintiye sebep olur ne kendini huzursuz et ne bebeği.
Bilmiyom ya mamayi da asla icmemisti bidaha deneyebilirim alip
Aslinda yemegini yiyodu ama az yiyo ve gunde 2 kere yiyo. Ben de 3 yapmak istiyodum ama zaman bulamiyorum aksamlari banyosuydu kendi yemegimizdi falan zaten denedigimde aksamlari da yememisti. Nasi yapcam diye stres oldum ona yansittim ve pek ac degildi ondan yemedi kizdi bana zorlayinca. bilmiyom
Asiri baski hissediyorum ustumde patladim agladim o da ben aglarken bana bakip guluyo hahah

Zaten vasi kelimesi çok ayrı bir kavram. Vasilik mahkeme kararıyla oluyor. Ortalık dolandırıcı dolu dikkat etmek lazım.
Kesinlikle öyle. Bizedw bir msj geldi avukattan bir dosya düzenlemişler daha önce kaza yaptığımız araç mahkemeye vermiş araç mahrumiyeti için 15 bin mi ne para istiyor. Tc plakalar adres her şey var. Sonra karşı taragla görüştük öyle bir dava açmamış aslında dolandırıcılarmış ama her bilgi var. Farketmesek ödeyecektik 3 gü içinde ödeyin yoksa bilmem kaç bin olacak demişler avukat ismi fln da doğruama e devlette görünmüyordu. Bilmeyen biri olsa ki biz bile o kadar nilgi olmasına rapmen ödeyecektik neredeyse. Sonra savcılığa suç duyurusunda bulunduk

Kaç kilo ki boyu kaç ağlama yahu canı yerinde olsun sağlığı iyi olsun bebeğinin

Yani begonvilin anlattığı konuda bi tuhaflık var gibime geliyor. Anne babalar üzülüyor ben ona üzülüyorum. 18 yaşından beri çalıştığım için sinir oluyorum böyle ailesine zorluk çıkaranlara maddi anlamda. Kınamıyorum biz de evlat yetiştiriyoruz belli olmaz kardeşlerin bile biri başka biri başka begonvilin de dediği gibi.

Kaç kilo ki boyu kaç ağlama yahu canı yerinde olsun sağlığı iyi olsun bebeğinin
7150 gr boyu da 68 cm
Ben de oyle dusunuyorum ve oyle avutuyodum kendimi de simdi doktor cok az kilosu falan diyince darlandim yine. Onceden cok uzuluyodum bosvermistim simdi tekrar patladim
cok uzun sure cok az beslendi reddetti simdi emiyo az da olsa yiyo ama hic yerinde durmadigindan alamiyo kilo ufacik kaldi

Aynen öyle. Biz onlar için uğraşırken kardeş yada bir başkası bu şekilde zarar verince insan üzülüyor. Ben deöyle ünv. Hep çalıştım garsonluk yaptım baristalık yaptım restoran müdürlüğü yaptım. Geldim eve çağrı merkezi mağaza cafe her yerde çalıştım sonra da atandım. Tek derdim kimseye yük olmamaktı. Keşke herkes ailesini düşünse en azından çalışmıyorsa bile yük olunmamalı. Kazara olunduysa da yerine o zararı fırsatı olunca kapatmalı. Fayda bir yana zaten anne baba kardeş kim olursa olsun kimseye gebe kalınmamalı

Zaten artık aylık kilo alımı beklenmiyor ki. Ben bi doktora gittim dedi ki kilo alımı az ki 500 gr almıştı 5 buçuk aylık falandı. İdrar yolu enfeksiyonu vardı. Bir sonraki ay 700 gr almıştı bu seferde diyor çok almış dikkat edin. E sen 200 gr için mi beni strese soktun. Yani demem o ki çok ciddi fark varsa neyse de bu tarz durumları çok stres yapma. Hareketlendiler diş sıkıntısı var vs. Bence normal çünkü tbai sen ve doktorunuz daha iyi bilir ama. Bir de ben mama verdiğim içinn beslenme reddi olduğu zamanlarda uyurken veriyordum ne kadat doğru bilmiyorum ama en azından aç kalmasın diyordum

7,5 aylık mı senin bebişte. Neler veriyorsun yemek olarak?
Benim bebeğim de bazen azcık yiyor bazen çok yiyor belli olmuyor sevdiği şeyleri güzel yiyor yumurtalı şeyler yok yani istemiyor ara vericem bi süre yumurtaya. Çorbalarına terbiye yaparken kullanıcam
Ha bi de hepimiz masadayken güzel yiyor

Ay valla içine bi kurt düştü. Haklısınız cidden ama şöyle bi durum var benim kardeşim yakın zamanda dizini incitmiş. Motoru da kilitlenmiş. Eşim de dedi ki motor kolay kolay kilitlenmez demekki bir yere çarptı vs. Biraz zaman geçti sonra bu kaza olayı duyuldu. Alakalı olabilir mi acaba dedik

Yani kaza olmuş olabilir de motorda durumu çok bilmiyorum kasko sigorta fln var mı karşılıyor mu karşılarsa ne kadar karşılıyor. Eğer onlar varsa neden ödesinler zaten ki bir de evet aslında baban ne alaka. Yine aklınızda olsun da detaylı bakın çünkü dolandırıcılarda çok akıllı her şeyi biliyorlae. Bizim kaza ile ilgiliher bilgiyş almışlar ve değer kaybını normalde aigorta karşılıyor bunşar araç mahrumiyeti diye gerçek avukat imzalı dosya hazırlamışlar. Araç mahrumiyetini de hiçbir sigorta karşılamıyor dava açılırsa. Mesela biz bilmiyorduk ama dolandırıcılar biliyor kardeşin deraylı anlatsa bir avukatla görüşseniz iyi olur sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…