• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar kötü bi kaza sonucu tabiki bebeğim çok şükür bişeyi yok olan mala olsun diyip bebek arabamız kırıldı suny bayb kabçn boy bebek arabasıydı şimdi kararsız kaldım bebişim 6 aylık sizce baston modelmi alayım kabin boymu sizce bu aydan sonra hangisi kullanışlı olur acil almam gerekiyo oto koltuğuda gerekli offf offf

Kızlar kötü bi kaza sonucu tabiki bebeğim çok şükür bişeyi yok olan mala olsun diyip bebek arabamız kırıldı suny bayb kabçn boy bebek arabasıydı şimdi kararsız kaldım bebişim 6 aylık sizce baston modelmi alayım kabin boymu sizce bu aydan sonra hangisi kullanışlı olur acil almam gerekiyo oto koltuğuda gerekli offf offf
Geçmiş olsun. Eğer kışın aktif kullanacaksanız yine kabin boy alın bence. Baston için daha küçükler sanki 🤗

Once uyaniklik araliklarini ayarladik, benimki az uyanik kaliyordu. Sonra meme uyku iliskisini kestik. Cok zordu. Cok agladi ama su an memede uyumuyor gece uyanmalari disinda. En zor kesilen destek meme diyorlar o yuzden meme destegini baska destege cevirip kesmeye calisiyorlar, en azindan benim calistigim kadin oyle yapti. Ama ben devam edemedim sonrasinda. Memeden kucakta uyumaya gectik ve orada kaldik. Bu surecte chat gpt daha iyi destek oldu bana valla kadindan. Laps diye kesilmiyor cunku memede uyutmak. Sallamak icin de sallama suresini azalt diyenler var, salla dur diyenler var. Kademeli birakiliyormus. Bir kac tane uyku grubuma uyeyim de arada soranlar oluyor. Annenin stresi etkiliyor ya, yoga falan yapamazsin bebeyle belki ama kare nefes falan yap arada kucagindayken., o bile azcik ise yarar
bugün baya relaxtık uyku öncesi bakalım nasıl uyuyacak... ama çok uzun süredir berbat uykularımız. 3 öğün+1 ara öğün yaptım ilk ikisini yemedi bi de o var farklı çok az emdi demin tok demek ki. bi de probiyotik damla verdim bugün ishal sıkıntısı için o değişiklik de var gerçi :D hepsi voltran oluştursa ve sabaha kadar uyusak ohh

Bebekleriniz diş çıkarırken ter atıyor muydu? Güneş aşırı terliyor bugün kafası sırılsıklam oluyor 😔 ama ateşi 36,5 şimdilik ateşi yok çok şükür

Bebekleriniz diş çıkarırken ter atıyor muydu? Güneş aşırı terliyor bugün kafası sırılsıklam oluyor 😔 ama ateşi 36,5 şimdilik ateşi yok çok şükür
Ateş olmadı henüz aglarken terliyo az önce uyutma krizi yaşadık ilk defa hece uykusuna geciyoken böyle olmuyodu hiç... Babası evdeyken bir şeyler yanlış gidiyo bilmiyorum neyi yanlış yapıyorum ama hep uykusuna kriz ekleniyo gece olanlar dışında 🫠 uyanır yarım saate yine .. inşallah güneşte de hiç ateş olmaz çıkar hepsi birden dişlerin krizsiz sancısız 🥹

Merhaba kızlar ben bugün tüplerimi bağlatma operasyonu olucam aşırı istedim olsun kurtulayım diye şimdide içime korku düştü bişey olmadan atlatırım inşallah bebeğime kız kardeşim bakacak zor olacak emmek isteyecek 6 saat yasak ama artık riske atacak durumda değilim 3.ye nasıl hamild kaldığıma eşimde bende çok şaşırdık drum yumurtalıkların çok güzel çalışıyo çok kolay kalırsın dedi ben de çömüzümü artık tamamen bağlatarak buldum inşallah kolay geçer
Çok geçmiş olsun nasıl geçti operasyonunuz 🌸
ya hani ikinciler tam tersi oluyordu iyi ki kanmamışız bu yalanlara 😁
Ahah dur daha 8 ay oldu diyecektim sonraki kanmıcam mesajını gördüm hayırlısı canım 🤣
Ne karşılaması ya ne ziyarete geldi ne aradı sordu. Çok korkuyorum yolda, trafikte motor görünce vızır vızır geçiyorlar :( cidden caydırıcı ceza olmalı.

Erkek kardeşim de ya motorla ya da kiralık arabayla kaza mı ne yapmış anlatmıyor bize, avukat ulaştı icraya verildiniz diye. avukatla uzlaşmış 190k da oraya ödenecek bu yoklukta. Allah hayırlı evlat versin gerçektenn çok zor ya. Adam olmaz benim kardeşim anne babama yazık ne diyeyim dertlendim yine
Yaaa çok geçmiş olsun Allah tan ona bir şey olmamış motorcular beni de korkutuyor trafikte 🤦🏻‍♀️
Kızlar oto koltuğu almam lazım. Tavsiyeniz olur mu?
Biz de be safe var canım ablasından kalma şimdiki piyasayı bilmiyorum ama yüksek olup aynı zamanda yatış pozisyonu olanlara bak bazıları çok alcak öyle olunca bebek oturmuyor ağlıyor sızlıyor yüksek olanlar cama denk geldiği için dışarıyı izliyor oyalanıyor diğer türlü yolculuk ızdırap oluyor

O zaman kabin boy daha iyi olur sanki. Bizimki de ne bebek arabasında ne normal arabada asla durmuyor ya.
Evet çok huysuz bi
Çok geçmiş olsun nasıl geçti operasyonunuz 🌸

Ahah dur daha 8 ay oldu diyecektim sonraki kanmıcam mesajını gördüm hayırlısı canım 🤣

Yaaa çok geçmiş olsun Allah tan ona bir şey olmamış motorcular beni de korkutuyor trafikte 🤦🏻‍♀️

Biz de be safe var canım ablasından kalma şimdiki piyasayı bilmiyorum ama yüksek olup aynı zamanda yatış pozisyonu olanlara bak bazıları çok alcak öyle olunca bebek oturmuyor ağlıyor sızlıyor yüksek olanlar cama denk geldiği için dışarıyı izliyor oyalanıyor diğer türlü yolculuk ızdırap oluyor
Sabah taburcu oldum göbekten bi delik açıldı emzirirken zorluyo çok hareketli tekmeleyip duruyo herşeyi kadın çekiyo ya

Ateş olmadı henüz aglarken terliyo az önce uyutma krizi yaşadık ilk defa hece uykusuna geciyoken böyle olmuyodu hiç... Babası evdeyken bir şeyler yanlış gidiyo bilmiyorum neyi yanlış yapıyorum ama hep uykusuna kriz ekleniyo gece olanlar dışında 🫠 uyanır yarım saate yine .. inşallah güneşte de hiç ateş olmaz çıkar hepsi birden dişlerin krizsiz sancısız 🥹
İkinizle aynı anda takılmak istediği için uykuya direniyodur bal kız 🥰 insallah canım elime minicik bişey geliyor gibi yarın daha detaylı bakmaya çalışacağım 😄 baktırmıyor..

Back
X